vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: «Чапаев и Пустота» в 1996 1993 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 час назад, andrey_ka сказал: Чим менше в українсьому інфополі буде звучати кацапської мови , тим краще. Я вот открываю гугл карту и смотрю на Ваш город... Вам приятно ходить по улице пушкина? как же так... А глаза не колет ворошиловский и октябрьские городки, а сколько улиц названы именами, как тут говорят оккупантов? Почему не боретесь с этим неподобством? а может нравится это все и просто ждун, а путин вам помогает уничтожая в нуль города и селения, где русскоязычных большинство Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 часа назад, Vinsol2009 сказал: Слив засчитан. с 1998 года он стал во сколько раз богаче? а депутаты и др. такое же по закону должны жить за зп либо можно еще научные работы и лекции...но он то богатеет не по дням, а по секундам и для этого во власти...хочешь познать истинные намерения - смотри путь денег... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 11 минут назад, Бармалей сказал: Я вот открываю гугл карту и смотрю на Ваш город... Вам приятно ходить по улице пушкина? как же так... А глаза не колет ворошиловский и октябрьские городки, а сколько улиц названы именами, как тут говорят оккупантов? а вам не соромно ходити повз істукана кату Будапешту та Праги Маргелову ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, Бездомный сказав: а вам не соромно ходити повз істукана кату Будапешту та Праги Маргелову ? сказав той хто до нього такую лічную нєпріязнь іспитує, але навіть насрати під ним соромиться. мабуть тому що кушать не може і відповідно нема чим Змінено 12 годин тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: а вам не соромно ходити повз істукана кату Будапешту та Праги Маргелову ? маргелов не так страшен как пушкин! и я эта, хожу перебежками и молча, боюсь в центральных частях города на русском что то сказать (Андрей ка не даст соврать)🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 9 хвилин тому, Бармалей сказав: маргелов не так страшен как пушкин! Этточна. Генералы-параноики не дадут соврать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 14 минут назад, Бармалей сказал: маргелов не так страшен как пушкин! и я эта, хожу перебежками и молча, боюсь в центральных частях города на русском что то сказать (Андрей ка не даст соврать)🤣 а зі мною сьогодні під час ранкового моціону на набережній Дніпра досить несподівано заговорив бігунець чистою солов'ною українською - було дуже приємно . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 54 минуты назад, Бармалей сказал: маргелов не так страшен как пушкин! пушкін колотушкін наярював на маргелова свого часу - єрмолова : Смирись, Кавказ: идёт Ермолов! пушкін колотушкін , «Кавказский пленник» Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) ... Йшов четвертий рік війни... ...Мегамаркет, сьогодні, десь біля 9-00, в одному з відділів стоять дві красапєти в притальонній новюсенькій формі ЗСУ, з макіяжиками і ногтіками, а ще побоку табельна зброя... ( і що ви робите в магазині з табельною зброєю та ще й далеко за межами бойових дій під самим Києвом?), прислухався - базарять на свинособачій, і така гордість мене розперла за нашу Україну і за нашу земударастію, що аж чуть не зригнув... ... В нашому будинку вже пересварився з майже усіма сусідами, ще бабусі розмовляють по українські, всі решта по свинособачому, на зауваження "що нічого не розумію" таке обурення і погрози, що почали царапати моє припарковане авто... ...На роботі, у маршрутці та метро, в АТБ\Форі\Сільпо\Новусі російська мова аж ріже вуха... ... 11 років прожив "на" Донбасі, не знав жодного українського слова... ... але завжди протестую, коли мені щось забороняють, так само і з російською мовою... Змінено 11 годин тому користувачем hause 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 8 минут назад, hause сказал: ... Йшов четвертий рік війни... ...Мегамаркет, сьогодні, десь біля 9-00, в одному з відділів стоять дві красапєти в притальонній новюсенькій формі ЗСУ, з макіяжиками і ногтіками, а ще побоку табельна зброя... ( і що ви робите в магазині з табельною зброєю та ще й далеко за межами бойових дій під самим Києвом?), прислухався - базарять на свинособачій, і така гордість мене розперла за нашу Україну і за нашу земударастію, що аж чуть не зригнув..... піхвота - то окремий рід ліжкових військ : Во время войны на Кавказе, как и другие офицеры, Ермолов держал при себе несколько наложниц Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 35 хвилин тому, Бармалей сказав: во сколько раз богаче Шарикафф. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, hause сказав: ... Йшов четвертий рік війни... ...Мегамаркет, сьогодні, десь біля 9-00, в одному з відділів стоять дві красапєти в притальонній новюсенькій формі ЗСУ, з макіяжиками і ногтіками, а ще побоку табельна зброя... ( і що ви робите в магазині з табельною зброєю та ще й далеко за межами бойових дій під самим Києвом?), прислухався - базарять на свинособачій, і така гордість мене розперла за нашу Україну і за нашу земударастію, що аж чуть не зригнув... ... В нашому будинку вже пересварився з майже усіма сусідами, ще бабусі розмовляють по українські, всі решта по свинособачому, на зауваження "що нічого не розумію" таке обурення і погрози, що почали царапати моє припарковане авто... ...На роботі, у маршрутці та метро, в АТБ\Форі\Сільпо\Новусі російська мова аж ріже вуха... ... 11 років прожив "на" Донбасі, не знав жодного українського слова... ... але завжди протестую, коли мені щось забороняють, так само і з російською мовою... мабуть це все ж таки не лінь, а щось інше... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, Vinsol2009 сказал: Шарикафф. э нет))) преступление ведь заниматься бизнесом будучи на гос обеспечении))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 6 минут назад, hause сказал: дві красапєти в притальонній новюсенькій формі ЗСУ я бы постеснялся с дивана такую хрень написать... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 13 минут назад, Бармалей сказал: я бы постеснялся с дивана такую хрень написать... Так ти свинособачий чи зелений мударок? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) я украинец, в стране которого идет война и обсерать тех кто форму военную надел в отличии от тебя...это о тебе многое говорит Змінено 11 годин тому користувачем Бармалей 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 минуты назад, Бармалей сказал: я украинец, в стране которого идет война и обсерать тех кто форму военную надел в отличии от тебя...это о тебе многое говорит який ти українець , якщо мовою не спілкуєшся ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: який ти українець , якщо мовою не спілкуєшся ? смею заверить - настоящий))) вольный козак))) выбирающий свой путь, знающий несколько языков и не загоняющий себя в ослабляющие рамки в угоду возомнившими себя атаманами всякими жуликами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 41 хвилину тому, Бармалей сказав: Вам приятно ходить по улице пушкина? Ходити так , бачити цю назву , ні. На деяких приватних будинках ще можна помітити. До речі , цю назву вже давним-давно викинули на смітник. Цитата вулиця Пушкіна - вулиця Захисників України. 42 хвилини тому, Бармалей сказав: как же так... Якщо вам ще треба пояснювати чому так сталось , то я навіть не знаю , чи взагалі є сенс в якомусь діалозі. 45 хвилин тому, Бармалей сказав: А глаза не колет ворошиловский и октябрьские городки, а сколько улиц названы именами, как тут говорят оккупантов? Звісно колить. Якщо вам потрібно пояснювати , що це окупація , то: Цитата я навіть не знаю , чи є сенс взагалі в якомусь діалозі. 48 хвилин тому, Бармалей сказав: Почему не боретесь с этим неподобством? З чого ви взяли. Все це неподобство прибирається і зрештою прибереться. Але це ж не Марвел і за клацанням пальців цього не зробиш. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 9 хвилин тому, Бармалей сказав: я украинец, в стране которого идет война и обсерать тех кто форму военную надел в отличии от тебя...это о тебе многое говорит Фотоапарат ще не робить тебе фотографом, а форма - українцем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Фотоапарат ще не робить тебе фотографом, а форма - українцем. а судьи кто? (с)🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 хвилин тому, Бармалей сказав: а судьи кто? (с)🤣 політтехнологи. кого призначать крайнім - того люди і осудять. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Фотоапарат ще не робить тебе фотографом, а форма - українцем. Так форму ніби для того і придумали, щоб своїх від чужих відрізняти? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз