7351 Опубліковано: В четвер в 17:52 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:52 1 година тому, ks6 сказав: Что Вы законами разбросались? По факту Вы можете в 61 сьездить в Болгарию, а я в 53 нет. При совке в 89-м я ездил в Польшу на экскурсию , а сейчас не могу. Мой сверстник с кацапстана может посетить Турцию а я нет. Да еще по половому признаку, бабам можно, мужикам нет. И я должен вотэтовот схавать и понять? Ви могли виїжджати у 89-му, а я не міг -- бо совок, режимна військова частина, 10 років невиїзду за кордон автоматом, навіть на Шпіцберген працювати на шахті не випустили. Можете "нє хавать і нє понімать" -- від цього війна проти України не закінчится. Мені кацапстан ніколи не подобався, як і совок -- тому я жив та живу в Україні. Вам подобаєтся совок, тобто, кацапстан -- але ви теж живете в Україні, чомусь ... -- звісно, я не про час після повномасштабного вторгнення. А закони ці були прийняті ще до війни, і війна почалась не у 2022 році... а ви і зараз, впевнений, ці закони читати не будете... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В четвер в 18:07 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:07 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Що не так? Мирні переговори зайшли у глухий кут. Долю війни в Україні буде вирішено на полі бою, — WSJ Кацапи якось не пішли на зустріч... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В четвер в 18:10 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:10 1 годину тому, XL.pro сказав: Не звертайте увагу, це наш пропагандон))). "Конституція України передбачає, що у період дії воєнного стану можуть запроваджуватися певні обмеження прав і свобод людини і громадянина, але формулювання "можуть" не означає, що вони автоматично запроваджуються. В указі президента України про оголошення мобілізації, запровадження воєнного стану також написано, що можуть запроваджуватися певні обмеження. Жодного нормативно-правового акту, де було би прямим текстом написано, що певній категорії заборонено виїжджати за кордон – немає. Таке обмеження конституційних прав може бути встановлено тільки законом. Підзаконні нормативно-правові акти, наприклад, постанова Кабінету Міністрів України, не може запроваджувати таку заборону. На сьогодні в нас Конституцією передбачений механізм такого обмеження, але держава належним чином цим механізмом не скористалася. Ті нормативно-правові акти, на які зараз посилається Державна прикордонна служба України і навіть суди, обґрунтовуючи, чому не можна чоловікам виїхати за кордон, належним чином обмеження не встановлюють. " ukr.radio/news.html?newsID=103388 І де рішення Конституційного суду України, яке підтверджує викладені вами опуси нікому не відомої адвокатки майже без досвіду? Ось це знаходить гугл майже одразу: uadvokat.com.ua/reestr/poltava/poltava/tarasenko-darya-yuriyivna.html Так шо хто з нас пропагандон -- це велике питання. Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 18:25 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:25 1 година тому, Dmitriy_S сказав: То спитайте в Потрошителя. Щось його не видно, чи то просто пости мої перестав лайкать:) так у кого все добре тут не пишуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 18:25 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:25 (змінено) 39 минут назад, US7IGN сказал: Державна податкова служба України активно застосовує нові технології для моніторингу доходів громадян, щоб виявляти ухилення від сплати податків. Основними методами контролю є аналіз транзакцій у банках та платіжних системах, перевірка переказів між фізичними особами, а також моніторинг використання криптовалют. Крім того, податкова може запитувати фінансові дані у банків, отримувати доступ до фіскальних чеків та перевіряти інформацію про нерухомість або дорогі покупки. fbc.biz.ua/news/ekonomika-uk/yak-podatkova-vidstezhuye-dohodi-ukrayintsiv-osnovni-mehanizmi-kontrolyu/ А що вже доступ до банківської таємниці відкрили?! Пи. Си. Недавно чувак з онлайн прийомки відос на Ютубі викладав, про те що в зв"язку з зайопами податкової з банками, якщо значна суму до виплати, то можуть організувати виплату грошей за зданий метал в місті відправника готівкою, без комісії. 😎 Змінено В четвер в 18:26 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:26 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:26 17 хвилин тому, vadimv сказав: Мирні переговори зайшли у глухий кут. Долю війни в Україні буде вирішено на полі бою, — WSJ Кацапи якось не пішли на зустріч... Не поспішайте, в мене дев'ять життів:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 18:26 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:26 1 година тому, sergio сказав: Що в Куєві настільки все погано?! вільна країна вільних людей це вам не кацапи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 18:29 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:29 19 хвилин тому, vadimv сказав: Мирні переговори зайшли у глухий кут. Долю війни в Україні буде вирішено на полі бою, — WSJ Кацапи якось не пішли на зустріч... натомість пішли в наступ 2 хвилини тому, sergio сказав: А що вже доступ до банківської таємниці відкрили?! Пи. Си. Недавно чувак з онлайн прийомки відос на Ютубі викладав, про те що в зв"язку з зайопами податкової з банками, якщо значна суму до виплати, то можуть організувати виплату грошей за зданий метал в місті відправника готівкою, без комісії. 😎 ніколи не розумів навіщо бідним кредити та банківські рахунки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:29 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:29 3 хвилини тому, sergio сказав: А що вже доступ до банківської таємниці відкрили?! 😎 Ви так кажете, наче у вас там є шо ховать:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В четвер в 18:31 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:31 (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: А Черчиль мабуть і не знав що там можна було me.gov.ua/News/Detail/9c6eb48d-5bae-4aeb-8017-aa104223c7db?lang=uk-UA&title=UriadPidpisavInvestitsiiniDogovoriDliaRealizatsiiProktuZiZnachnimiInvestitsiiamiNaLvivschini-YuliiaSviridenko Ех, казав мені Сержіо залишатися в Рожанці, а я не послухав ) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: натомість пішли в наступ А, точно. Це ж вони на зустріч Заходу так йдуть, на захід... Змінено В четвер в 18:32 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:33 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ех, радив мені Сержіо залишатися в Рожанці, а я не послухав ) Вам і в Аліканте не допоможе:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В четвер в 18:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:33 31 хвилину тому, Бармалей сказав: та видимо ответственным людям интересно, что у него получится с попыткой шабунина на нары посадить))) Мне, честно, всё равно, пусть хоть сожрут друг друга, просто в данном, конкретном, случае пан Андрей опирался на открытые источники, которых так усиленно требуют форумные политруки ... правда, когда написанное(показанное) в этих источниках не совпадает с постановлениями ОПЫ, то ... источники объявляются кацапскими, а указавший на эти источники: врагом ОПы украинского народа. Само же обсуждаемое явление/событие/косяк "закрикивается" ...да, это примитивно, но так их дрессируют на их курсах, иногда срабатывает, с людьми без критического мышления. При этом, ни одна блядь, из этих пропагандонов, не только не воюет, не работает на фронт, не помогает подразделениям, ... только трясутся за свои "30 серебрянников" пытаясь набить больше постов ... но то уже их карма ... "Ножи Бодхисаттвы делают дело беззвучно, как снег" © "Вся пропаганда войны, все крики, ложь и ненависть неизменно исходят от людей, которые не сражаются." © Джордж Оруэлл 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В четвер в 18:36 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:36 3 хвилини тому, DmiVady сказав: При этом, ни одна блядь, из этих пропагандонов, не только не воюет, не работает на фронт, не помогает подразделениям, ... только трясутся за свои "30 серебрянников" пытаясь набить больше постов ... Долбоеб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:36 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:36 2 хвилини тому, DmiVady сказав: "Вся пропаганда войны, все крики, ложь и ненависть неизменно исходят от людей, которые не сражаются." © Джордж Оруэлл Єдине, що було толкове з вашого спіча:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 18:37 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:37 7 минут назад, US7IGN сказал: натомість пішли в наступ ніколи не розумів навіщо бідним кредити та банківські рахунки На фінанс уа деякі діячи в кредит ОВГЗ купляють. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В четвер в 18:37 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:37 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Вам і в Аліканте не допоможе:) Схоже, я нарешті таки вгадав з місцем перебування ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:39 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:39 В принципі мені подобається така відверта манера спілкування. Це найвища форма самоорганізації:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В четвер в 18:40 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:40 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Єдине, що було толкове з вашого спіча:) То вам скучно и вас сегодня ещё не посылали? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В четвер в 18:40 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:40 11 хвилин тому, US7IGN сказав: так у кого все добре тут не пишуть так. відкуплені від мобілізвції, піднялись в доходах під час війни, війна для багатьох не існує. А звичайні люди викрчуються як можть, бігають за законними відстрочками, бронюваннями, вимушені працювати на роботах з низькою зп заради бронювання і т.д. я от не бачу сенсу ні на права здавати, ні авто купувати просте, бо вже є потреба, ні будь що інше, бо все що попереду - це мобілізація, страждання, смерть. Як люди живуть в нинішніх умовая я ху знає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 18:41 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:41 9 хвилин тому, vadimv сказав: А, точно. Це ж вони на зустріч Заходу так йдуть, на захід... banker.ua/uk/kurs-yevro-perevishhiv-48-griven/?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more 3 хвилини тому, vadimv сказав: Схоже, я нарешті таки вгадав з місцем перебування ) самий уважний сурикат отримав бампером в лоба (с) анекдот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В четвер в 18:41 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:41 14 хвилин тому, US7IGN сказав: так у кого все добре тут не пишуть Судячи по кількості ваших постів, вам можна тільки поспівчувати. А в Потрошителя якось періодами все. Від бану до бану. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:44 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:44 3 хвилини тому, DmiVady сказав: То вам скучно и вас сегодня ещё не посылали? ) Чай не в Америке живем:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:46 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:46 7 хвилин тому, vadimv сказав: Схоже, я нарешті таки вгадав з місцем перебування ) Самі там живіть :)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В четвер в 18:46 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:46 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Чай не в Америке живем:) То й добре) Тоді бажаю міцного здоров'я! А де живете, якщо, звісно, це питання не порушує ваших особистих кордонів та конспірацію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 18:52 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:52 4 хвилини тому, DmiVady сказав: То й добре) Тоді бажаю міцного здоров'я! А де живете, якщо, звісно, це питання не порушує ваших особистих кордонів та конспірацію? На даний момент в Україні, треба помідорки ж виростить до осені, а там вже й можна покинути назавжди це прокляте місце:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз