Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А с зелебобиками все в порядке ну эти то хоть дизлайки не ставят когда россиян питерами называют))) не палятся так глупо в общем🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 30 минут назад, tort сказал: Камінг-аут Тепер залишилось з'ясувати що іх так образило: Те що нацистів обізвали підор...ми, або те що підор...в обізвали нацистами))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 34 минуты назад, tort сказал: ' Змінено 9 годин тому користувачем юра84 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 23 минуты назад, юра84 сказал: Тепер залишилось з'ясувати що іх так образило: Те що нацистів обізвали підор...ми, або те що підор...в обізвали нацистами))) Я не знатОк творчості Черчіля.... але вважаю, що він навіть слова такого не знав: "підори". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 8 часов назад, DmiVady сказал: ... но пока, как видим, ядеркой по нам не влупили, то есть меморандум действует ... Оригинальный документ в PDF-доступе на сайте ООН Невиконання пунктів 2 і 4 в наведеному Вами посиланні. Навіть і не знаю, на що США розраховують коли хочуть такі ж папірці підписувати з.... з тим же Іраном. Змінено 8 годин тому користувачем 988888 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) Цитата росія планує нові атаки на енергетичну інфраструктуру України, зокрема на об’єкти атомної генерації, — Зеленський. За його словами, відповідні дані вже передані партнерам, зокрема МАГАТЕ та США. а у відповідь буде що? правильно - ніщо і ТОЩО. за 3+ роки не досягли того щоб вони і думати про удари по енергетиці не могли, бо отримають одразу критичну відповідь. Змінено 8 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 годин тому, Бармалей сказав: а вообще у нас прекрасный сейчас момент избавиться от ярма безъядерности и других ограничений в вооружениях на словах це потужно звучить і в цьому є сенс. а на ділі ми відгребем по повній як Іран зараз що вже аж готовий підписати безядерний статус. перед тим як вийобуватись, потрібно щось із себе представляти або мати кришу. наша криша була США. зараз її не має. моє ІМХО, у нас є шанс закріпитися і більш менш порішати питання зараз. бо далі рішення потужного і його шісток можуть завести країну в ще більшу сраку. хоча , здавалося б, зо гірше вже бути і не може. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 7 годин тому, 7351 сказав: навіть "ухилянти", але не всі хочуть робити це своїми руками бо люди за ефективність армії, а не з лопатами проти дронів. 775 мільярдів бл* на дрони виділили. де все? де перелом в дронах і ШІ? бо в такому форматі мясорубку продовжувати сенсу не багато Змінено 8 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 16 минут назад, 988888 сказал: Я не знатОк творчості Черчіля.... але вважаю, що він навіть слова такого не знав: "підори". Черчілль знався на содомії якось в суперечці в парламенті на рахунок традицій вмф , він заявив , що Rum, Sodomy, and the Lash - ром , канчук та содомія - три традиції британського вмф , а більше він жодних традицій британського вмф не знає Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 10 хвилин тому, 988888 сказав: Невиконання пунктів 2 і 4 в наведеному Вами посиланні. Навіть і не знаю, на що США розраховують коли хочуть такі ж папірці підписувати з.... з тим же Іраном. Які саме положення тих пунктів були не виконані? Процитуйте, будь ласка ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 6 годин тому, Dmitriy_S сказав: Навіщо чіпати законно обраного президента незаконними методами? Не переобрали б на наступний термін та й усе. Чи імпічмент зробили б. +100. бо майдан профінансували, скористались почуттями патріотів, не байдужих людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: Черчілль знався на содомії .... Ви вважаєте, що то дійсно ЙОГО слова 😁 а не рузький "автентичний переклад"? 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 годин тому, Dmitriy_S сказав: Краще усвідомити масштаб довбоєбізму. Маючи населення 52 мільйони. Розвинену промисловість, судно-, ракето- і літакобудування. Третій в світі ядерний арсенал, армію, озброєну до зубів. І оце все просрати за всього 30 років і ходить по світу з протягнутою рукою. а саме сумне що нічого не зміниться. буде лише гірше і гірше. але в гетто легше підніматися окремим кастами, особям. один не знає, що буде родина ввечері їсти, а інший на теслі, як приклад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 годин тому, 7351 сказав: До 2014 року Україна була "філіалом росії з тимчасовою фейковою самостійністю", яку їй подарувала росія "безкоштовно", тобто, за свободу. Спроба обрести справжню незалежність була в 2005 році -- народ підтримав, ватажки повністю "злились" і лягли під росію, фактично привівши до влади овоща, бо для них головне було не Україна, а гроші та посади. У 2014 році народ України повністю підтримав ватажків майдану і готовий був вмирати за Україну -- ватажки "злились" так само, почали саджати патріотів і готувати медведчука в гауляйтери України. З 2019 року йде справжня війна українців за незалежну та вільну Україну. Діючий Президент України вперше в історії України не "зливається" під московію -- саме це бісить підарів у всьому світі та всередині України. Україна переможе! не треба цієї хуні, що лише зараз ми боремось за свободу відпустіть тих, хто не хоче , і борітесь 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 хвилин тому, 988888 сказав: Я не знатОк творчості Черчіля.... але вважаю у тому то й справа, ви - не знавці... але завжди вважаєте 🤣 ну звісно що це відома, хоча й трохи перероблена цитата Вінстона, і як же вона чудово перероблена, ви навіть і не уявляєте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 6 годин тому, 7351 сказав: Діючий Президент України вперше в історії України не "зливається" під московію - точно Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 5 минут назад, 988888 сказал: Ви вважаєте, що то дійсно ЙОГО слова 😁 а не рузький "автентичний переклад"? 😁 ну , якщо англійці те цитують .... навіть музичний альбом на честь висловлювання сера Вінстона таку назву отримав - таке висловлювання цілком у стилі Черчілля Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 6 минут назад, DmiVady сказал: Які саме положення тих пунктів були не виконані? Процитуйте, будь ласка ) П.4....обязуются добиваться незамедлительных действий от совбеза оон по оказанию помощи Украине как государству... в случае акта агресии... Я так розумію - третій рік "добіваются" 🤐 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 16 минут назад, akineo сказал: а на ділі ми відгребем по повній как раз и нет...мы сейчас в таком положении, когда избиратели тех кто бы мог нам по полной, будут на нашей стороне...жаль что потужный засцыт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 18 хвилин тому, 988888 сказав: П.4....обязуются добиваться незамедлительных действий от совбеза оон по оказанию помощи Украине как государству... в случае акта агресии... Я так розумію - третій рік "добіваются" 🤐 Правильно розумієте ) * одинадцятий рік вже пішов ... Де факто - вони підараси, де юре - пред'яви їм за це кидати ... ну таке собі, один вже кинув ... "История не знает сослагательного наклонения" © Хоча до підписантів, з нашої сторони, є питання ... як це можна було підписувати? Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Правильно розумієте ) * одинадцятий рік вже пішов ... Де факто - вони підараси, де юре - пред'яви їм за це кидати ... ну таке собі, один вже кинув ... "История не знает сослагательного наклонения" © Хоча до підписантів, з нашої сторони, є питання ... як це можна було підписувати? Даю підказку. Поцікавтеся де живуть і чим володіють Кучма та його сім'я ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Ну, як по мені, то там "і де-факто і де-юре".... підараси. Але так, нам від цього не легше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому если нас окружают підараси, нужно задуматься что мы делаем не так...может проблема в нас))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Даю підказку. Поцікавтеся де живуть і чим володіють Кучма та його сім'я ) Мені це не цікаво, від мене якість їх життя ніяк не залежить, так що я більш про своє майбутнє піклуюся. Помилки минулого вже давно відрефлексовано, "підараси, сер" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Мені це не цікаво, від мене якість їх життя ніяк не залежить, так що я більш про своє майбутнє піклуюся. Помилки минулого вже давно відрефлексовано, "підараси, сер" Тю. Навпаки, дуже цікаво як продати батьківщину і не тікати на парашку ) А хто знає чому пентагон святкує день аквафрешу? x.com/DeptofDefense/status/1933947548965781863 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз