Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Canton сказал:

Поговорив зі злими язиками з Банкової. Вони кажуть, що міністр єдності Чернишов не може повернутися тому, що зараз наклав на себе потужну обітницю. Чернишов вирішив, що поки останній українець не повернеться до дому, то і він не повернеться. Буде нести тягар життя поза Батьківщини у Відні або у Дубаї. У статусі міністра в екзилі або посла. Як карта ляже.

А якщо без жартів, то від'їздом сім'ї Чернишова з України міністр ще більше підставляє свого президента. Бо президент вже раніше заявив, що міністр Чернишов перебуває у відрядженні і має повернутися після його завершення. Це відрядження закінчується у неділю. І якщо у понеділок Чернишов не з'явиться в Україні, щоб отримати підозру в корупції, то сильно підставить цим Зеленського. Бо Володимир Зеленський буде виглядати або як брехло, яке знало, що Чернишов не приїде і збрехав, або як  дурник, якій навіть своїх друзяк-міністрів не може контролювати. Тому, Чернишову краще повернутися, отримати підозру і внести заставу, ніж так підставити найпотужнішого політичного лідера сучасності. Хоча ще є шанс, що Зеленський зможе дотиснути НАБУ і вони не вручать Чернишову підозру. Тоді це дасть можливість міністру повернутися, а репутацію НАБУ і його очільника Семена Кривоноса остаточно зруйнує. Вибір є. Але враховуючи, що Чернишов вивіз свою сім'ю, то щось він не дуже вірить в президента і його можливості. В понеділок все побачимо. (С)

Расскажу вам секретики. В пятницу был арестован и взят под стражу Сергей Капустира. Он – подельник вице-премьера Алексея Чернышова и экс-вице-премьера Александра Кубракова.

Однако, есть нюансы, которые нужно знать. Например, психологический портрет Сергея Капустиры.

Мои собеседники из киевской, политической тусовки рассказывают, что Сергей Капустира имеет не очень хорошую репутацию. Не самого стойкого, мягко говоря, готового на любое сотрудничество, не важно с кем, но ради личного блага.

Мои собеседники уверяют, что со следствием он будет сотрудничать, прям бегом.

Напомню, что Александр Кубраков – сотрудничает со следствием по этому делу уже давно.

То есть, дела совсем плохи не только для вице-премьера Алексея Чернышова, но и в целом, информационно.

Тем более, премьер Шмыгаль заявил, что ожидает министра едности на работе с понедельника.

Нужен будет антикриз. Громкий. Информационный. Чтобы перебил повестку дня и о Чернышове забыли на какое-то время.

Интересно, что это может быть?

Хорошо, что Указ о назначении Генерального прокурора Украины уже подписан.

Вопрос: как думаете, может ли быть какой-то громкий арест? И, если да, кого будем арестовывать? (С)

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, Tochkin сказав:

я стар, я дуже стар, я super star :) останній український закордонний паспорт я отримав за часів мамонтів за часів Кучми, ніякої біметрики не існувало, був красний, як ото радянський.

А в мене біометрика і я з нею їхаю туда і сюда. Фіг ти так із своїм канадсьтим паспортом зможеш:))) 

Посилання на коментар

7 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Блазень підтерся Конституцією.

со времен ЮщенкоТАК это сделали все))) про овоща только не помню такого🤣но я уверен местные эксперты найдут и подскажут пример

Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

А в мене біометрика і я з нею їхаю туда і сюда. Фіг ти так із своїм канадсьтим паспортом зможеш:))) 

Всюди куди потрібно я легко їду з канадським :) За тропічного шторму володарів американських та канадських паспортів евакуюють в першу чергу, всі інші "наступного разу" :) 

• Хаха 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

До речі, цей завод же вже давно знищили www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20250619_05/

А хто і коли знищив?  0_0

Про 25 к корейських збірників вже більше ніж тиждень пишуть, про нові цеха на території (фото) я не став ...

бережу крихку психіку наших перемогателів ) 

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Tochkin сказав:

Всюди куди потрібно я легко їду з канадським :) За тропічного шторму володарів американських та канадських паспортів евакуюють в першу чергу, всі інші "наступного разу" :) 

Мав щастя бачить володарів канадського паспорту, які не попали в метро під час тривоги:) Зрєліще печальне, але отрезвляющє:)   

Посилання на коментар

9 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Мав щастя бачить володарів канадського паспорту, які не попали в метро під час тривоги:) Зрєліще печальне, але отрезвляющє:)   

Посилання на коментар

21 хвилину тому, DmiVady сказав:

А хто і коли знищив?  0_0

Про 25 к корейських збірників вже більше ніж тиждень пишуть, про нові цеха на території (фото) я не став ...

бережу крихку психіку наших перемогателів ) 

а наші партнери не хочуть негрів відправити на заводи? 

Посилання на коментар

6 минут назад, akineo сказал:

а наші партнери не хочуть негрів відправити на заводи? 

наши партнеры хотят лишь одного, чтоб Украина согласилась на сдачу ЧАСТИ территории, а потом попытаться путина присадить на торговую иглу зарабатывания бабок

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, akineo сказал:

давно від Трампа не було дорікань потужному за його трьоп. 

бегает от потужного, все мероприятия составляются, чтоб не дай американский бох не встретиться🤣

более жалкого преза америка еще не имела

Змінено користувачем Бармалей
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

давно від Трампа не було дорікань потужному за його трьоп. 

поклав бовта? 

Може преставився

?! 😎

Посилання на коментар

4 години тому, Бармалей сказав:

со времен ЮщенкоТАК это сделали все))) про овоща только не помню такого🤣но я уверен местные эксперты найдут и подскажут пример

Жалко даже дизлайк ставить на такой бред.

Посилання на коментар

Станом на 20 червня, за даними DeepState, у "червоній" зоні знаходяться 215,25 км кв

Посилання на коментар

8 годин тому, Бармалей сказав:

як завжди бред не підкріплений ні чим. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...