Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 минут назад, vadimv сказал:

чого вони раптом мають змінитися? 

Наприклад вчора Трамп добився підвищення витрат на озброєння від Європи а та фінансує Україну

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, vadimv сказал:

для змін потрібни якісь причини. Де вони?

Не причини а фактори 

Це збільшення підтримки України 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Це збільшення підтримки України 

При збереженні кацапії.

Шось в цій концепції не видно ніяких змін.

Посилання на коментар

38 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Справа не в озброєнні. Того озброєння, що було надано, було достатньо, щоб спинити кацапів і зробити подальшу війну не маючою сенсу для кацапів. 

Вам известны все " сенси" по которым Кремль ведет войну , и вы знаете чем они могут поступиться и нет  ? Вы все варианты рассмотрели ?  Год назад "северокорейцев"  предполагали ? Что еще они могут предложить другим странам за участие  или неучастие и что сможет предложить Украина ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

9 минут назад, vadimv сказал:

При збереженні кацапії.

Шось в цій концепції не видно ніяких змін.

Їх наступ перестане бути ефективним 

Посилання на коментар

8 годин тому, outdoor24 сказав:

то

Мої родичі.

Тільки мерзота може насміхатися над людською трагедією.

• Сумно 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, рыбак сказав:

Вам известны все " сенси" по которым Кремль ведет войну , и вы знаете чем они могут поступиться и нет  ? Вы все варианты рассмотрели ?  Год назад "северокорейцев"  предполагали ? Что еще они могут предложить другим странам за участие  или неучастие и что сможет предложить Украина ?

Україна не може запропонувати нічого, окрім гарматного м'яса. Та й в цьому випадку виявилося, що не може запропонувати належної якості, партнери незадоволені. Справа в ціні, яку кацапи платять в Україні відносно їх міжнародних позицій. Пока в них є можливість додушити Україну, у тої ціни є сенс. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Україна не може запропонувати нічого, окрім гарматного м'яса. Та й в цьому випадку виявилося, що не може запропонувати належної якості, партнери незадоволені. Справа в ціні, яку кацапи платять в Україні відносно їх міжнародних позицій. Пока в них є можливість додушити Україну, у тої ціни є сенс. 

А теперь поставьте на весы ту цену( для них) , которую они , якобы , платят в международных отношениях и цену , которую они получат в случае " додушить" . И какой вес имеют эти " отношения" , да , собственно и с кем ?

Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Якраз гарматного м'яса в Україні немає, і всупереч твоєму твердженню, може запропонувати якісну військову підтримку на сучасній техніці яку ті можуть надати 

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

А теперь поставьте на весы тут цену , которую они , якобы , платят в международных отношениях и цену , которую они получат в случае " додушить" . И какой вес имеют эти " отношения" , да , собственно и с кем ?

Саме про це я і писав. Якби ще в 22-му році побудували належні фортифікації і зберегли б найбільш мотивованих добровольців, то ніяких ілюзій з "додушить" в кацапів не було б. А зараз є, і цілком обгрунтовані. І, думаю, так воно і буде. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

Якраз гарматного м'яса в Україні немає, і всупереч твоєму твердженню, може запропонувати якісну військову підтримку на сучасній техніці яку ті можуть надати 

Ви це з рекламних буклетів ЗеАрмії взяли, чи з доповідей Головкрота?

Посилання на коментар

13 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Саме про це я і писав. Якби ще в 22-му році побудували належні фортифікації і зберегли б найбільш мотивованих добровольців, то ніяких ілюзій з "додушить" в кацапів не було б. А зараз є, і цілком обгрунтовані. І, думаю, так воно і буде. 

Какие фортификации , если мечта была нанести поражение Р Ф. Кто строить будет , если- все вперед ! Вам напомнить обсуждение на этом форуме в начале 23 г , когда уже готовились в Крыму хозяйничать. Думаете, что там , вверху , были иные настроения ?

А денег кто даст , а вооружение и технику для наступления , если его не будет ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Десь писали що безпосередньо в боях задіяно біля п'ятої частини особового складу. 

Посилання на коментар

Уряд Латвії надасть ЗСУ ще одну партію дронів. У четвер, 26 червня, країна відправила в Україну 1300 бойових БПЛА власного виробництва.

Про це повідомив міністр оборони Латвії Андріс Спрудс у соцмережі X.

Він зазначив, що постачання безпілотників різного призначення відбувається у рамках Коаліції дронів для України.

www.slovoidilo.ua/2025/06/26/novyna/bezpeka/latviya-peredala-cherhovu-partiyu-bezpilotnykiv-zsu

image.png.ca58a8d8ee2b0dee6a9275127461ca5a.png

Посилання на коментар

9 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Українці прекрасно освоюють найновіші зразки зброї 

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

його вкусив Єрмак

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Какие фортификации , если мечта была нанести поражение Р Ф. Кто строить будет , если- все вперед ! Вам напомнить обсуждение на этом форуме в начале 23 г , когда уже готовились в Крыму хозяйничать. Думаете, что там , вверху , были иные настроения ?

Зверху були ті самі настрої, що і зараз, попилять бабла. І вони своїх цілей досягли. З цієї позиції дуже смішно дивитися, коли мене звинувачують, що я заробив на виборах:) Я на війні не заробив рівно ніхуя і навіть не збирався, і не збираюся. В мене нема жодного бажання бути клоуном у підарасів, і тим більше бути підарасом у клоунів:) 

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Зверху були ті самі настрої, що і зараз, попилять бабла. І вони своїх цілей досягли. З цієї позиції дуже смішно дивитися, коли мене звинувачують, що я заробив на виборах:) Я на війні не заробив рівно ніхуя і навіть не збирався, і не збираюся. В мене нема жодного бажання бути клоуном у підарасів, і тим більше бути підарасом у клоунів:) 

Так те , которые любят морализаторствовать и обвинять кого, часто никакой морали не имеют. " ...в своем глазу бревно не видят .".с

Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Українці прекрасно освоюють найновіші зразки зброї 

Скільки в Україні є пілотів всратих старих F-16? А F-35? Більшість з українських пілотів і на Су-27 чи Міг-29 не літали, не кажучи вже про знання тими курсантами англійської, яка дозволить озвоїть західні літаки. Вже ж багато разів писав на форумі, що до 2014 року в українській армії лишилося одне лайно і дегенерати. І не я один писав, і зараз діючи військові пишуть, тільки я це писав на кілька років раніше.  

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Так те , которые любят морализаторствовать и обвинять кого, часто никакой морали не имеют. " ...в своем глазу бревно не видят .".с

Покиньте це. Я кіт. В мене нема ні моралі, ні совісті від природи. Я виключно егоістична особа, яка все робить виключно у власних інтересах:) 

Посилання на коментар

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Скільки в Україні є пілотів всратих старих F-16? А F-35? Більшість з українських пілотів і на Су-27 чи Міг-29 не літали, не кажучи вже про знання тими курсантами англійської, яка дозволить озвоїть західні літаки. Вже ж багато разів писав на форумі, що до 2014 року в українській армії лишилося одне лайно і дегенерати. І не я один писав, і зараз діючи військові пишуть, тільки я це писав на кілька років раніше.  

Є стільки скільки дали 

Перестали давати почала падати мотивація і це взаємопов'язані речі 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Покиньте це. Я кіт. В мене нема ні моралі, ні совісті від природи. Я виключно егоістична особа, яка все робить виключно у власних інтересах:) 

Но вы же на войне не захотели зарабатывать, значит есть мораль.

Посилання на коментар

51 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

Тільки мерзота може

звиздіти

9 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Надо мной дроны постоянно висят и сбивать их уже нЕчем.

прикриваючись

51 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

людською трагедією

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...