karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 минут назад, vadimv сказал: чого вони раптом мають змінитися? Наприклад вчора Трамп добився підвищення витрат на озброєння від Європи а та фінансує Україну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 минут назад, vadimv сказал: для змін потрібни якісь причини. Де вони? Не причини а фактори Це збільшення підтримки України Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Це збільшення підтримки України При збереженні кацапії. Шось в цій концепції не видно ніяких змін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 38 минут назад, Dmitriy_S сказал: Справа не в озброєнні. Того озброєння, що було надано, було достатньо, щоб спинити кацапів і зробити подальшу війну не маючою сенсу для кацапів. Вам известны все " сенси" по которым Кремль ведет войну , и вы знаете чем они могут поступиться и нет ? Вы все варианты рассмотрели ? Год назад "северокорейцев" предполагали ? Что еще они могут предложить другим странам за участие или неучастие и что сможет предложить Украина ? Змінено 6 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 минут назад, vadimv сказал: При збереженні кацапії. Шось в цій концепції не видно ніяких змін. Їх наступ перестане бути ефективним Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 годин тому, outdoor24 сказав: то Мої родичі. Тільки мерзота може насміхатися над людською трагедією. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 годин тому, Canton сказав: Тому що послідовний мудак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 хвилин тому, рыбак сказав: Вам известны все " сенси" по которым Кремль ведет войну , и вы знаете чем они могут поступиться и нет ? Вы все варианты рассмотрели ? Год назад "северокорейцев" предполагали ? Что еще они могут предложить другим странам за участие или неучастие и что сможет предложить Украина ? Україна не може запропонувати нічого, окрім гарматного м'яса. Та й в цьому випадку виявилося, що не може запропонувати належної якості, партнери незадоволені. Справа в ціні, яку кацапи платять в Україні відносно їх міжнародних позицій. Пока в них є можливість додушити Україну, у тої ціни є сенс. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Україна не може запропонувати нічого, окрім гарматного м'яса. Та й в цьому випадку виявилося, що не може запропонувати належної якості, партнери незадоволені. Справа в ціні, яку кацапи платять в Україні відносно їх міжнародних позицій. Пока в них є можливість додушити Україну, у тої ціни є сенс. А теперь поставьте на весы ту цену( для них) , которую они , якобы , платят в международных отношениях и цену , которую они получат в случае " додушить" . И какой вес имеют эти " отношения" , да , собственно и с кем ? Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: Україна не може запропонувати нічого, окрім гарматного м'яса. Та й в цьому випадку виявилося, що не може запропонувати належної якості, партнери незадоволені. Справа в ціні, яку кацапи платять в Україні відносно їх міжнародних позицій. Пока в них є можливість додушити Україну, у тої ціни є сенс. Якраз гарматного м'яса в Україні немає, і всупереч твоєму твердженню, може запропонувати якісну військову підтримку на сучасній техніці яку ті можуть надати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, рыбак сказав: А теперь поставьте на весы тут цену , которую они , якобы , платят в международных отношениях и цену , которую они получат в случае " додушить" . И какой вес имеют эти " отношения" , да , собственно и с кем ? Саме про це я і писав. Якби ще в 22-му році побудували належні фортифікації і зберегли б найбільш мотивованих добровольців, то ніяких ілюзій з "додушить" в кацапів не було б. А зараз є, і цілком обгрунтовані. І, думаю, так воно і буде. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, karbo сказав: Якраз гарматного м'яса в Україні немає, і всупереч твоєму твердженню, може запропонувати якісну військову підтримку на сучасній техніці яку ті можуть надати Ви це з рекламних буклетів ЗеАрмії взяли, чи з доповідей Головкрота? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Саме про це я і писав. Якби ще в 22-му році побудували належні фортифікації і зберегли б найбільш мотивованих добровольців, то ніяких ілюзій з "додушить" в кацапів не було б. А зараз є, і цілком обгрунтовані. І, думаю, так воно і буде. Какие фортификации , если мечта была нанести поражение Р Ф. Кто строить будет , если- все вперед ! Вам напомнить обсуждение на этом форуме в начале 23 г , когда уже готовились в Крыму хозяйничать. Думаете, что там , вверху , были иные настроения ? А денег кто даст , а вооружение и технику для наступления , если его не будет ? Змінено 5 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому t.me/V_Zelenskiy_official/14871 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви це з рекламних буклетів ЗеАрмії взяли, чи з доповідей Головкрота? Десь писали що безпосередньо в боях задіяно біля п'ятої частини особового складу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Уряд Латвії надасть ЗСУ ще одну партію дронів. У четвер, 26 червня, країна відправила в Україну 1300 бойових БПЛА власного виробництва. Про це повідомив міністр оборони Латвії Андріс Спрудс у соцмережі X. Він зазначив, що постачання безпілотників різного призначення відбувається у рамках Коаліції дронів для України. www.slovoidilo.ua/2025/06/26/novyna/bezpeka/latviya-peredala-cherhovu-partiyu-bezpilotnykiv-zsu Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ви це з рекламних буклетів ЗеАрмії взяли, чи з доповідей Головкрота? Українці прекрасно освоюють найновіші зразки зброї 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви це з рекламних буклетів ЗеАрмії взяли, чи з доповідей Головкрота? його вкусив Єрмак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Какие фортификации , если мечта была нанести поражение Р Ф. Кто строить будет , если- все вперед ! Вам напомнить обсуждение на этом форуме в начале 23 г , когда уже готовились в Крыму хозяйничать. Думаете, что там , вверху , были иные настроения ? Зверху були ті самі настрої, що і зараз, попилять бабла. І вони своїх цілей досягли. З цієї позиції дуже смішно дивитися, коли мене звинувачують, що я заробив на виборах:) Я на війні не заробив рівно ніхуя і навіть не збирався, і не збираюся. В мене нема жодного бажання бути клоуном у підарасів, і тим більше бути підарасом у клоунів:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Зверху були ті самі настрої, що і зараз, попилять бабла. І вони своїх цілей досягли. З цієї позиції дуже смішно дивитися, коли мене звинувачують, що я заробив на виборах:) Я на війні не заробив рівно ніхуя і навіть не збирався, і не збираюся. В мене нема жодного бажання бути клоуном у підарасів, і тим більше бути підарасом у клоунів:) Так те , которые любят морализаторствовать и обвинять кого, часто никакой морали не имеют. " ...в своем глазу бревно не видят .".с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, karbo сказав: Українці прекрасно освоюють найновіші зразки зброї Скільки в Україні є пілотів всратих старих F-16? А F-35? Більшість з українських пілотів і на Су-27 чи Міг-29 не літали, не кажучи вже про знання тими курсантами англійської, яка дозволить озвоїть західні літаки. Вже ж багато разів писав на форумі, що до 2014 року в українській армії лишилося одне лайно і дегенерати. І не я один писав, і зараз діючи військові пишуть, тільки я це писав на кілька років раніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Так те , которые любят морализаторствовать и обвинять кого, часто никакой морали не имеют. " ...в своем глазу бревно не видят .".с Покиньте це. Я кіт. В мене нема ні моралі, ні совісті від природи. Я виключно егоістична особа, яка все робить виключно у власних інтересах:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Скільки в Україні є пілотів всратих старих F-16? А F-35? Більшість з українських пілотів і на Су-27 чи Міг-29 не літали, не кажучи вже про знання тими курсантами англійської, яка дозволить озвоїть західні літаки. Вже ж багато разів писав на форумі, що до 2014 року в українській армії лишилося одне лайно і дегенерати. І не я один писав, і зараз діючи військові пишуть, тільки я це писав на кілька років раніше. Є стільки скільки дали Перестали давати почала падати мотивація і це взаємопов'язані речі Змінено 5 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Покиньте це. Я кіт. В мене нема ні моралі, ні совісті від природи. Я виключно егоістична особа, яка все робить виключно у власних інтересах:) Но вы же на войне не захотели зарабатывать, значит есть мораль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 51 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Тільки мерзота може звиздіти 9 годин тому, Vinsol2009 сказав: Надо мной дроны постоянно висят и сбивать их уже нЕчем. прикриваючись 51 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: людською трагедією Змінено 5 годин тому користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз