Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 хвилин тому, US7IGN сказав:

Мабуть це свідчить лише про вашу невибагливість і примітивність запитів 

Мова про прогрес. Я постійно працюю з багатьма моделями і іноді тестую на старі задачі. Прогрес колосальний. Навіть боюсь уявить, що буде через два-три роки. Взагалі зараз стільки всього цікавого відбувається. В медицині, біотехнологіях, штучному інтелекті та ще в багатьох різних галузях. І ти розумієш, що живеш в історичні часи. Часи небувалого прогресу.

А потім ти заходиш в український інфопростір і дізнаєшся, що історичні часи - це можливість штурмувати посадку десь на Донеччині...    

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Мова про прогрес. Я постійно працюю з багатьма моделями і іноді тестую на старі задачі. Прогрес колосальний. Навіть боюсь уявить, що буде через два-три роки. Взагалі зараз стільки всього цікавого відбувається. В медицині, біотехнологіях, штучному інтелекті та ще в багатьох різних галузях. І ти розумієш, що живеш в історичні часи. Часи небувалого прогресу.

А потім ти заходиш в український інфопростір і дізнаєшся, що історичні часи - це можливість штурмувати посадку десь на Донеччині...    

Це зрозуміло, тільки прогрес в одному місці спокійно співіснує з бармалеями в іншому.

Посилання на коментар

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Часи небувалого прогресу.

За допомогою якого в деяких місцях бодро намагаються встановити середньовічча, а в деякіх місцях вже впорались.

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 5
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Tochkin сказав:

За допомогою якого в деяких місцях бодро намагаються встановити середньовічча, а в деякіх місцях вже впорались.

На цю тему є цікава книжка www.amazon.com/Power-Progress-Thousand-Year-Technology-Prosperity/dp/1541702530

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

На цю тему є цікава книжка www.amazon.com/Power-Progress-Thousand-Year-Technology-Prosperity/dp/1541702530

а ця ще цікавіша :lol:

uk.wikipedia.org/wiki/Володар_світла

Посилання на коментар

17 минут назад, Dmitriy_S сказал:

А вы представьте , что эту ветку будут читать  потомки, через годы или десятилетия. Я бы ее обязательно  сохранил. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

www.unian.net/techno/neiroseti/opasnost-ii-mashina-skoree-ubet-cheloveka-chem-dopustit-svoe-otklyuchenie-13051080.html

дія ШІ при загрозі бути вимкненим

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

www.unian.net/techno/neiroseti/opasnost-ii-mashina-skoree-ubet-cheloveka-chem-dopustit-svoe-otklyuchenie-13051080.html

дія ШІ при загрозі бути вимкненим

а багато людей погоджуються померти, а не вбити того хто її посилає помирати :lol:

Посилання на коментар

8 годин тому, murava сказав:

Доречі, це одна з причин чому нема ротацій і чітких термінів мобілізації. І не факт, що не одна з основних.

я тупий. не зрозмів що за причина. в чому проблема зробити 3 роки? 5 років? перемога ж скоро. чи все життя віддати армії? 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

я тупий. не зрозмів що за причина. в чому проблема зробити 3 роки? 5 років? перемога ж скоро. чи все життя віддати армії? 

тому що треба їбашитися (с) :flag1:

Посилання на коментар

16 хвилин тому, akineo сказав:

мабуть перемога не скоро. влада краще знає. після перемоги вибори, навіщо владі вибори . якщо не переберуть? їй і так добре

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

да...точно...путин аж кричит хочу мира володя прекращай, а негодяй и наркоман зеленский просто хочет быть у власти и не прекращает...песец...что за мусор в голове людей

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Бармалей сказав:

да...точно...путин аж кричит хочу мира володя прекращай, а негодяй и наркоман зеленский просто хочет быть у власти и не прекращает...песец...что за мусор в голове людей

викинь сміття з голови якщо воно у тебе є. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Бармалей сказав:

Там вище пояснювали, для деяких форумчан головне вибори, в тимчасова пауза у війні до спини)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Tochkin сказав:

Тільки не кажи, що в цьому не участвував:))

Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

Там вище пояснювали, для деяких форумчан головне вибори, в тимчасова пауза у війні до спини)))

Не бачу нічого поганого в цьому.

Посилання на коментар

17 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

викинь сміття

то сміття к сожалению уголовный кодекс запрещает выкинуть, а мусорщики из сбу заняты видать, хотя легко можно статью нарисовать отрицание агрессии

Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Не бачу нічого поганого в цьому.

Как думаете, за что будут голосовать, в основном,  украинские люди ?

Посилання на коментар

5 годин тому, Бармалей сказав:

В постоянном окружении моем нет украиноязычных, а когда приезжаю в места с ними, в реальной жизни никаких проблем с разномовьем нет...вообще нет...от слова совсем нет

Та є, є проблеми - воно ж видно

Мова - це зброя, а особливо у нашому випадку. І ворог вміло нею користується. У нас є форумець російськомовний з Нікополя, Миг - віднедавна пише українською. Ні, не тому що вмить став україномовним, а тому щоб не дати ворогу користуватись його зброєю. Після 22 тисячі людей перейшли на українську, у т.ч. відомі, успішні і популярні люди  - саме по тій причині

• Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 часа назад, рыбак сказал:

А вы представьте , что эту ветку будут читать  потомки, через годы или десятилетия. Я бы ее обязательно  сохранил. 

Егеж, років через 20-30 тут:

- Ох твій татусь був тупий бо казав....

- Ні, це твій дідусь був дурний, бо тільки дуник міг сказати що....

perpetuum mobile

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 минут назад, Дощ сказал:

У нас є форумець російськомовний з Нікополя, Миг

он еще в Никополе? был я там недавно по работе, что сказать - пестец целый день взрывы, дроны...не понимаю почему бы по станции нашим в ответ чем то не мощным отвечать

Посилання на коментар

11 минут назад, Дощ сказал:

Та є, є проблеми - воно ж видно

проблемы есть лишь в больных головах, либо поверившим пропаганде украинского дугина через разные утюги...имхо

Посилання на коментар

8 минут назад, Tochkin сказал:

Егеж, років через 20-30 тут:

- Ох твій татусь був тупий бо казав....

- Ні, це твій дідусь був дурний, бо тільки дуник міг сказати що....

perpetuum mobile

И не только. Иногда украинцы задаются вопросом-" а за что это нам всё?".  Существует библейская притча , о том , что Господь решил наказать Содом и Гомору за деяния их жителей.  Но Авраам, у которого был племянник Лот, проживающий в Содоме, просил Бога пощадить эти  города ради праведников, которые там могли находиться.  Несколько раз возвращался Лот в поисках праведников , но так и не нашел даже десяти . 

Так вот о чем я ,  те , кто прочтет,  что тут говорилось может сказать- они вполне заслужили произошедшее с ними- нет среди них праведников!

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...