7351 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: .."відкрила ворота великої війни" . расія нє вінавата! -- продовжують волати рашаботи... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня "Завершилася четверта конференція з відновлення України. URC-2025 у Римі стала наймасштабнішою — і за кількістю учасників, і за якістю угод. Понад 6 000 учасників із 70 країн, близько 200 підписаних угод та меморандумів на суму близько 11 мільярдів євро. Чудова робота української делегації", - міністерка економіки Юлія Свириденко. www.ukrinform.ua/rubric-economy/4014267-u-rimi-buli-pidpisani-ugodi-na-11-milardiv-sviridenko.html 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 20 хвилин тому, US7IGN сказав: чергові домовленості по розпилу. тому сторонніх туди не пускали Так домовляються з гравцями, а не статистами, яких завтра не буде на полі. І для запуску повноцінного розпилу потрібна умова: закінчення війни. Не припинення вогню, не перемир'я ... Тож, можливо, таки щось там попиляли, звісно, але не глобально, або просто "наміри про розпил" проговорили) "Жизнь висит на нитке, а думает о прибытке" © 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 1 час назад, US7IGN сказал: В Україні почали готуватися до виборів. Верховна Рада зареєструвала проєкт закону про зміни у Виборчому кодексі України. Відповідний законопроєкт з'явився на сайті ВРУ. thepage.ua/ua/news/v-radi-zareyestruvali-proyekt-zmin-do-viborchogo-kodeksu Вибори в Дії все ближче і ближче. Як тільки цей варіант узаконять - славетне історичне правління нашого потужного гундосого лідара буде незмінним, незламним і непохитним ще довгі і довгі десятки років. І тоді живі позаздрять мертвим (с) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 49 минут назад, 7351 сказал: "Завершилася четверта конференція з відновлення України. URC-2025 у Римі стала наймасштабнішою — і за кількістю учасників, і за якістю угод. Понад 6 000 учасників із 70 країн, близько 200 підписаних угод та меморандумів на суму близько 11 мільярдів євро. Чудова робота української делегації", - міністерка економіки Юлія Свириденко. www.ukrinform.ua/rubric-economy/4014267-u-rimi-buli-pidpisani-ugodi-na-11-milardiv-sviridenko.html Наш по потужний гундос лише власноруч за пару років понапідписував стільки меморандумів і всяких безпекових угод з кожним буркіна-фасо на земній кулі, що туалетний папір в ОПі можна не закуповувати всю каденцію його правління. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) 4 години тому, DmiVady сказав: 6 годин тому, Фрай сказав: можете назвати владу якій люди вірили? Не плутати з повірили чи хотіли вірити бо завжди так виходить, що кого не пусти … Штампи про "бабу катю" то таке, не зі мною, бо я трошки розуміюся на маніпуляціях суспільством, і можу ( так ви ж тут здебільшого саме тим і займаєтесь - маніпулюєте! тому вибачайте, з усією повагою до Вас, але вчіть когось іншого ваші завуальовані посили до більш слабких на інформацію. ( Цитата …Ви хочете поговорити зі мною про весну-літо-осінь 22-го року? Влада просрала ще раз… Ні, не хочу, про «шашлики» то ви Вінсолу з Аврамчуком, для них то як бальзам. У мене поряд стіл інженера відставника з МЧС, молодший за мене на пару років, але насправді старіший за мене на 20-30! Цей прокацапський чудік у чорному костюмі задовбував різною хньою на кшталт ніби українці сказали, що вони викопали Чорне море. і навіть коли я показав йому ролик з цією хохмою йому ще не дійшло, пів-метра лишилось, але не дійшло! (як 25% з шашликами) От я не можу говорите те чого сам би виправити не зміг чи зробите краще, але! Що саме вам було недоступне з початку війни - продукти, промтовари, банківські операції, у тч оплата карткою, а не виключно готівка і тд? а було б так якби публічно оголосили про наближення початку війни? Ось-ось, завтра-післязавтра війна! Та то був би колапс, коли можна брати голими руками. «Кац прєдлагаєт здацца!» лунало би навколо Тому я не знаю, як би вчинив я і чи було б це накраще? А Ви? І щоб зробили особисто Ви аби були на місці влади? Тільки не треба оскомину за правільная собака должна … Бо мене цікавить, що саме вміє і виконує ваша собака, а не як написано у книжці про лєгавую собаку. Змінено 12 липня користувачем Фрай 2 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) реакція кацапів на заяву Мерца про 500 000 000 000 репарацій www.yaplakal.com/forum1/st/0/topic2958849.html навіть не знаю , що з нинішніх кацапів можна буде стягнути , а інших кацапів просто не існує. дикуни черговий доказ , що ворог Людства - не лише режим , а й народ , нацистська чорносотенна партія якого носить назву "ліберально-демократична" это просто подчеркивание что отмены санкций не будет то ж кацапи впевненно доведуть ситуацію до перетворення у західну провінцію Китаю та втілення плану Моргентау , над яким тут так сміються . Змінено 12 липня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) Тести в умовах полігону "війна в Україні" тривають. Перші кадри бойової роботи зсередини бойового модуля Oerlikon Revolver Gun Mk3, зенітного артилерійського комплексу Skynex, боєприпасами з програмованим підривом AHEAD по мопедах. У кадрі видно процес спрацьовування даних боєприпасів з дистанційним підривом біля дронів. З відкритих джерел: зараз в ЗСУ на тестах від 2 до 4 даних систем. Оерликон.mp4 Хз, скільки коштують, але кросівоє та корисноє Змінено 12 липня користувачем DmiVady 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 16 хвилин тому, Фрай сказав: І щоб зробили особисто Ви аби були на місці влади? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 4 години тому, DmiVady сказав: Та воно вже працює з ШІ(машзіром) 😉 але, сцуко, поки що потрібен Грицько, без Грицка поки ніяк ) Але коли роботи почнуть збирати дрони, а ШІ кодити ШІ то питання, нах тім роботам та ШІ та влада ? ) Гелікоптери та танки вже не потрібні. Війна в Україні все змінила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) 10 минут назад, DmiVady сказал: при чому - починаючи з Кравчука - коридор вибору був дуже вузький . сіпайся - не сіпайся , все було заделегіддь зобумовлено , інші варіанти були - безглуздо загинути , як Гамсахурдія , або стати гауляйтером , як Лука . Змінено 12 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 1 годину тому, 7351 сказав: расія нє вінавата! -- продовжують волати рашаботи... Росія полізли у ці відкриті ворота. Привіт усім "какая разніца". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 1 годину тому, 7351 сказав: рашаботи Цим рашаботам чомусь дають шевченківську премію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 57 хвилин тому, murava сказав: понапідписував Хоче в перспективі стати замом Єрмака, та забезпечити опу папером. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) Як тобі таке, Ілон Маск Кім Чен Ин? 😉 Колумбоси.mp4 А кажуть, що рекрутинг в Україні погано працює ... брешуть! Змінено 12 липня користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) 27 минут назад, Vinsol2009 сказал: аРосія полізли у ці відкриті ворота. Привіт усім "какая разніца". те , що друзі сизоносої потвори - мертвечук та мураєв насцяли пуціну у вуха , що ворота відчинені , ще не говорить про те , що ворота були відчинені. а гучніше всіх про "какая разніца" , гомоніли з мертвечуківських та мураєвських тб каналів друзів сизоносого вальцмана . Змінено 12 липня користувачем Бездомный 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 37 хвилин тому, Фрай сказав: Що саме вам було недоступне з початку війни - продукти, промтовари, У Харкові дуже швидко закінчилися продукти , ліки, паливо . Моя сусідка продавала картоплю на посадку по 50 грн за кг . Перша працююча заправка за 20 км від міста з величезною чергою. Люди списувались у місцевих чатах, у кого що є. З магазинів працював лише АТБ. Величезні черги, вимітали усе з полиць. Аптеки розпродавати залишки. На вулицях жодної машини поліції, СБУ колоною виїхала до Дніпра у перший день. Що коїдось на залізничному вокзалі є фото. Людей кинули на призволяще. Ніхто ні повідомляв про безпечну шляхи евакуації. В у цей час зелена гидота жрала буцім то лише мівіну 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) Донька Грефа офіційно засудила війну . дрібничка , але ... крапля точить камінь Змінено 12 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) а кацап діло говорить - план Моргентау по переду кацапії не я один бачу , але я не очікую на капітуляцію кацапії - кацапи порвуть на шмаття будь кого з своїх , хто запропонує платити Україні репарації , горбатого ІІ / єльцина ІІ не буде . через впн Спойлер Змінено 12 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 13 хвилин тому, Бездомный сказав: е не говорить про те , що ворота були відчинені. Вони по факту були відчинені. І на півночі і на півдні. У перший день були вже під Херсоном. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 11 хвилин тому, Бездомный сказав: Донька Грефа офіційно засудила війну . Хто це? Пох Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Вони по факту були відчинені. І на півночі і на півдні. У перший день були вже під Херсоном. хто напав - той і просунувся. якби ворота були відкриті , кацапи опинилися б не у глухому куті під Вознесенськом , а у Тирасполі . "Сім самураїв" Куросави дивилися ? Камбей реалізує свій задум, пропускаючи всередину села невеликі загони кінних бандитів, яких винищують у селі. Під час останньої атаки на село самураї пропускають у село рештки загону бандитів і знищують його. гарна фортеця мусить бути пасткою (с)Камбей Сімада Змінено 12 липня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня (змінено) 47 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Людей кинули на призволяще. за себе кажи. Відучуйся казати за всіх. Змінено 12 липня користувачем tort 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 5 годин тому, DmiVady сказав: Потусили, пофотографувались, понти поганяли, лайки отримали, італійського шмоту прикупили ) Мінімум 10 ярдів зібрали. Так, це мало, але краще ніж нічого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Цим рашаботам чомусь дають шевченківську премію. Їх ще й у дупу довблять періодично. То це теж потрібно враховувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз