Бездомный Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 24 минуты назад, МаТраС сказал: так стіни то різні) а за укріпленнями - авіафлот літаків та гелікоптерів Змінено 15 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 23 хвилини тому, US7IGN сказав: може то ескіз був потьомкин?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 53 хвилини тому, akineo сказав: я написав по факту, а ви мені херню пишете за 2 роки не змогли жодного складу винести дронами? зате ви заздалегідь, ще за Порошенка, винесли склади. воно так але допомогло? ні. і не допоможе ти такий сміливий, тому що не в Бєлгороді? але ж це навіть ще не початок... Змінено 15 березня користувачем iiigolkin 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 6 хвилин тому, МаТраС сказав: потьомкин?) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 час назад, hause сказал: Однак Україна - вочевидь - має засоби для нанесення ударів по російських авіабазах. Проте, вона цього не робить. Ну винести нафтопереробку нам, здається, легше, ніж авіацію. Пару днів ударів - і мінус 12% всій їх нафтопереробки. Це мінус гроші на війну. А хто їм поставить нове обладнання? От і я не знаю. Тож не такий вже поганий план 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Ну винести нафтопереробку нам, здається, легше, ніж авіацію. Пару днів ударів - і мінус 12% всій їх нафтопереробки. Це мінус гроші на війну. А хто їм поставить нове обладнання? От і я не знаю. Тож не такий вже поганий план бензин це внутрішній споживач. ну ванька не поїде зайвий раз кудись. Китай все поставить. не переживайте за них В кожній українській сім'ї має бути не менше трьох дітей, для того, щоб Україна мала перспективи, - Шмигаль ukranews.com/ua/news/992210-v-kozhnij-ukrayinskij-sim-yi-maye-buty-ne-menshe-troh-ditej-dlya-togo-shhob-ukrayina-mala а хто воювати буде? чи концепція помінялася на "баби ще нарожают"? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 13 хвилин тому, US7IGN сказав: мої улюблені: золоте теля та 12 стільців) сто раз перечитав та сто раз передивився 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 24 минуты назад, US7IGN сказал: бензин це внутрішній споживач. ну ванька не поїде зайвий раз кудись. Китай все поставить. не переживайте за них возити бензин/авіаційний керосин з Китаю ? Змінено 15 березня користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 9 минут назад, US7IGN сказал: бензин це внутрішній споживач а соляра в танки? Хоча на танки може вистачить, а трактор не поїде. Знов мінус гроші Змінено 15 березня користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 хвилину тому, Alvalk сказав: а соляра? за Уралом мало заводів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: за Уралом мало заводів? та я ж і кажу - на танки вистачить. А для економіки херово Змінено 15 березня користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 33 минуты назад, US7IGN сказал: за Уралом мало заводів? взагалі то , заводи "за Уралом" признчені для постачання палива "за Уралом" навряд чи їх потужностей вистачить на все . та поки що не так багато нпз вибито . ще хоча б стільки ж . Змінено 15 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 2 минуты назад, Бездомный сказал: та поки що не так багато нпз вибито . ще хоча б стільки ж . З вибитих Лукойл-НОРСИ - дуже жирний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня Япония официально согласилась сотрудничать с Соединенными Штатами и Великобританией в рамках программы поддержки Украины вооружением и военным оборудованием. Об этом сообщает японское издание Yomiuri. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 9 хвилин тому, Бездомный сказав: взагалі то , заводи "за уралом" признчені для постачання палива "за Уралом" навряд чи їх потужностей вистачить на все . та поки що не так багато нпз вибито . ще хоча б стільки ж . думаю,першим кроком буде обмеження смертним з подорожчанням на 30%..все на війну далі буде ще веселіше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 хвилину тому, МаТраС сказав: думаю,першим кроком буде обмеження смертним з подорожчанням на 30%..все на війну далі буде ще веселіше. а потім можна і ЗП солдатам знижувати. зубожіння це добре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: а потім можна і ЗП солдатам знижувати. зубожіння це добре дожить би нам , щоби посміятись. а то мої деякі не дожили... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: а потім можна і ЗП солдатам знижувати. зубожіння це добре під час Першої світової теж намагалися стимулювати кіньськими грошима . потім ті гроші на мільярди рахували , та пічки ними розпалювали Змінено 15 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 3 хвилини тому, Бездомный сказав: пыд час Першої світової теж намагалися стимулювати кіньськими грошима . потім ті гроші на мільярди рахували , та пічки ними розпалювали kurs.com.ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 47 минут назад, Alvalk сказал: З вибитих Лукойл-НОРСИ - дуже жирний та й рязань ничого так , і туапсе Змінено 15 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ranch Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: В кожній українській сім'ї має бути не менше трьох дітей, для того, щоб Україна мала перспективи, - Шмигаль 7 березня він удару КАБом загинув мій товариш, батько шістьох дітей. Служив у 72-й. Пішов добровольцем на 2-й день війни. А інший мій товариш, батько 5-х дітей, який пішов разом зі старшим сином воювати добровольцем у березні 2022 року, зараз за участі військових адвокатів судиться з комбатом і комроти, які займалися поборами з підлеглих, крадіжками БК, волонтерської допомоги, вбивствами і тортурами підлеглих, договорняками з ворогами для ліквідації "незручних" командирів тощо. І судиться ще й тому, що комбат наказав ліквідувати його і його сина за пост у FB, у якому товариш розповів про ситуацію у батальйоні, про покривання корупції, зрадництва і злочинних дій комбата і комроти за сприяння ВСП. І перспективи перемоги його у суді... ніякі. Досить примарні. І, скоріше за все, він може сісти на тривалий термін, бо комбат із комроти вже "оформили" йому СЗП (самовільне залишення підрозділу), коли той поїхав у відпустку. І от нехай би той дегенерат Шмигаль краще мовчав про те, кому і скільки дітей потрібно мати. Бо тут у країні робиться все, щоб винищити під корінь небагатьох нормальних і порядних людей, хто таких же дітей може "наробити". Змінено 15 березня користувачем Ranch 3 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 1 година тому, Ranch сказав: І перспективи перемоги його у суді... ніякі. Досить примарні. І, скоріше за все, він може сісти на тривалий термін Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід колишньому голові департаменту Міноборони Олександру Лієву, відпустивши його з-під варти під особисте зобов’язання. Його та ще чотирьох людей підозрюють у розкраданні майже 1,5 мільярда гривень на закупівлі боєприпасів для Збройних сил України. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня (змінено) 7 часов назад, US7IGN сказал: за Уралом мало заводів? В європеську частину, ще треба довезти, а там всеке може статися. Вже в Северомуйському тонелі підірвали ешелон з паливом. Можна повторити, на якихось мостах, чи інших вузьких місцях. Змінено 16 березня користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня 7 часов назад, Alvalk сказал: та я ж і кажу - на танки вистачить. А для економіки херово ХЗ насколько карта соответсвует реальности. Может для введения шпиёнов в заблуждение... Умные люди насчитали 30 крупных и 80 средне-малых НПЗ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 березня Поділитись Опубліковано: 16 березня (змінено) 2 часа назад, Canton сказал: ХЗ насколько карта соответсвует реальности. Может для введения шпиёнов в заблуждение... Умные люди насчитали 30 крупных и 80 средне-малых НПЗ як мінімум - новошахтинський нпз не позначено нпз у сизрані ( 8.9 млн. тон на рік , відстань - 800 + км ) нпз у новокуйбишевську ( 8,8 мл.н тон на рік , відстань - 900 + км) Змінено 16 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз