Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Так не тільки китайського. Регіони, які були населені бурятами, тувінцями і т.д. кацапи перетворили фактично на пустелю. Вогнем і мечем. просто китайці взмозі помститися помста - страва , яку подають холодною 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 10 минут назад, vadimv сказал: Так а чё вы не договариваете, КТО решил. Отдав приказ нарушить все алгоритмы и талмуды. кацап - колективний архетипічний кацап 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) гробові за загибель на кто вдесятеро меньше , ніж за загибель на сво 🤣 а шо такоє ? гроши закінчуються ? Змінено 13 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 4 минуты назад, vadimv сказал: А населення Сибіру вони мабуть знищили чисто випадково? Населення Сибіру нищили в ім'я революційної доцільності, якось усі зекі замішались на тому, що полюбляли працювати на японську розвідку. Коли довелось побувати в Ухті(Комі), то місцеві розповідоли, що під кожною колодою(шпалою) лежать 2 жмурика. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Населення Сибіру нищили в ім'я революційної доцільності Яка "революційна доцільність" за часів царя-батюшки? На Алясці і Гаваях у них теж була "революційна доцільність"? На Кавказі? В Батурині? Змінено 13 серпня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 27 хвилин тому, Фрай сказав: Такого слова в українській мові немає, суржик чистої води. О, тепер пан Бездомний , сподіваюсь , назавжди це запам'ятає. Бо якщо написати ось так: (а пан Бездомний навіть спасібку поставив під цим постом) то видно , що погано запам'ятовується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 7 минут назад, kim chen lhoran сказал: Населення Сибіру нищили в ім'я революційної доцільності, якось усі зекі замішались на тому, що полюбляли працювати на японську розвідку. Коли довелось побувати в Ухті(Комі), то місцеві розповідоли, що під кожною колодою(шпалою) лежать 2 жмурика. державною мовою радянських таборів була українська Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 9 минут назад, andrey_ka сказал: О, тепер пан Бездомний , сподіваюсь , назавжди це запам'ятає. Бо якщо написати ось так: (а пан Бездомний навіть спасібку поставив під цим постом) то видно , що погано запам'ятовується. так , я зрозумів вашу підказку . дякую. Змінено 13 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: державною мовою радянських таборів була українська Я такого не чув - хоч багато знайомих моїх батьків пройшли через табори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 36 минут назад, vadimv сказал: Саме час заздалегідь пустити його на дно. разом з усіма отими носіями скрєп - щоб не відродилися Змінено 13 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 11 минут назад, vadimv сказал: На Алясці і Гаваях у них теж була "революційна доцільність"? Щоби щось стверджувати потрібно мати статистику. А з одного боку цей самий членін на висилці набрав пару-другу зайвих фунтів, а сралін забацав собі незаконних нащадків, з іншого боку родину зброяра Калашникова розкулачили (забрали худобину) і вислали в голу тайгу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 Только что, kim chen lhoran сказал: Щоби щось стверджувати потрібно мати статистику.. достатньо знати алгоритм дій кацапів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 6 минут назад, kim chen lhoran сказал: Щоби щось стверджувати потрібно мати статистику. А з одного боку цей самий членін на висилці набрав пару-другу зайвих фунтів, а сралін забацав собі незаконних нащадків, з іншого боку родину зброяра Калашникова розкулачили (забрали худобину) і вислали в голу тайгу. калашников - не зброяр калашников такий самий зброяр , як гагарін - космонавт ( реальний космонавт загинув , і довелося висунути дублера , якого потім , коли він почав під синькою патякати зайве , довелося прибрати ) Змінено 13 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 30 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Щоби щось стверджувати потрібно мати статистику. Всі території, куди приходили кацапи, вони перетворювали на спустошені пустелі. Якої ще статистики вам не вистачає? Змінено 13 серпня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 14 годин тому, Фрай сказав: Не будьте таким наївним, Кантон не дурень і не сліпий, у нього інше завдання - нівелювати будь-які досягнення ЗСУ, обісрати, налаштувати народ проти влади і нас один проти одного. Нехай вас не вводять в оману деякі пости які ніби-то за Україну, ми для цього кацапського луганчанина були, є і будемо ненависною вишиватою! хто цього не бачить той або сліпий або наївний. Я б не приписував всі лаври одному мудацюзі, тут їх цілий виводок, і вилазять як упирі, або після наших успіхів, або як кацапня обсереться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: достатньо знати алгоритм дій кацапів Кацапи 50 років тому були дещо іншими кацапами, наприклад запустили в космос третього космонавта українця. І навіть Хрущова рахували ніби українцем. І голова президії ВР був який-ніякий українець Підгорний. Я сам в 50-60 роках був на висилці за батьками, так само бачив дещо вже свідомо. Потім ми перебрались в Україну, тут я закікнчів Виш, і потім разів до 100 був у вівдрядженях від газпрому. При тому ж я ніколи не був жодним комсомольцем і т.д. Кацапів зробіла звіроподібними путенська кліка, ім'я його корисних інтересів. Що думають за нього прості кацапи, як добре все піде ми можемо взнати вже незабаром. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 16 часов назад, kim chen lhoran сказал: Кацапи 50 років тому були дещо іншими кацапами, наприклад запустили в космос третього космонавта українця. І навіть Хрущова рахували ніби українцем. І голова президії ВР був який-ніякий українець Підгорний. Я сам в 50-60 роках був на висилці за батьками, так само бачив дещо вже свідомо. Потім ми перебрались в Україну, тут я закікнчів Виш, і потім разів до 100 був у вівдрядженях від газпрому. При тому ж я ніколи не був жодним комсомольцем і т.д. Кацапів зробіла звіроподібними путенська кліка, ім'я його корисних інтересів. погано ви знаєте кацапів - вони такі - з часів Геродота - батька Історії Спойлер Змінено 14 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Кацапів зробіла звіроподібними путенська кліка, ім'я його корисних інтересів. А до того вони були білі і пухнасті. Наприклад в Батурині. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 22 минуты назад, Бездомный сказал: калашников такий самий зброяр , як гагарін - космонавт Я також чув за доробки Гуго Шмайсера, може й так, але офіційна версія біографії - все ж ворог народу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) Цілковита тиша: військовий розповів про секрет успіху Курського прориву Цю операцію було проведено в цілковитій тиші, тобто дуже мало хто знав про неї. І, зокрема, високе командування. Тому що я вважаю, не приховуватиму, у нас багато звідки тече, і ця інформація була проведена максимально безпечно. Відповідно вона стала максимальною несподіванкою для нашого супротивника. Тобто лише в цьому був успіх", – сказав Сергій Бескрестнов. Він зазначив, що окрім вузького кола осіб, ніхто не знає справжнього задуму української операції в Курській області. "Ніхто не може давати жодних оцінок і не може аналізувати ситуацію. Бо як писали мої колеги, все це можна робити, тільки бачачи весь розклад сил, повний задум. Тому я не рекомендую слухати чиїсь роздуми, домисли, фантазії, переливання з пустого в порожнє Курського напрямку. Всю цю ідею знає лише верхівка ЗСУ, яка планувала цю операцію. І зараз я можу сказати, що бачу, що вона рухається за тим планом, як це було задумано", – зауважив Сергій Бескрестнов. uainfo.org/blognews/1723539685-tsilkovita-tisha-viyskoviy-rozpoviv-pro-sekret-uspihu-kurskogo.html Змінено 13 серпня 2024 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 Только что, kim chen lhoran сказал: Я також чув за доробки Гуго Шмайсера, може й так, але офіційна версія біографії - все ж ворог народу. кацап відкриває рота = кацап бреше 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: Цілковита тиша: військовий розповів про секрет успіху Курського прориву Цю операцію було проведено в цілковитій тиші, тобто дуже мало хто знав про неї. І, зокрема, високе командування. Тому що я вважаю, не приховуватиму, у нас багато звідки тече, і ця інформація була проведена максимально безпечно. Відповідно вона стала максимальною несподіванкою для нашого супротивника. Тобто лише в цьому був успіх", – сказав Сергій Бескрестнов. Він зазначив, що окрім вузького кола осіб, ніхто не знає справжнього задуму української операції в Курській області. "Ніхто не може давати жодних оцінок і не може аналізувати ситуацію. Бо як писали мої колеги, все це можна робити, тільки бачачи весь розклад сил, повний задум. Тому я не рекомендую слухати чиїсь роздуми, домисли, фантазії, переливання з пустого в порожнє Курського напрямку. Всю цю ідею знає лише верхівка ЗСУ, яка планувала цю операцію. І зараз я можу сказати, що бачу, що вона рухається за тим планом, як це було задумано", – зауважив Сергій Бескрестнов. uainfo.org/blognews/1723539685-tsilkovita-tisha-viyskoviy-rozpoviv-pro-sekret-uspihu-kurskogo.html аферистович вчора казав , що дятлів вирахували , коли ті зливали кацапам захОди рдк на територію кацапів, і кацапи зустрічали рдк у 500 метрах від кордону . виявили , та "ізолювали" від інформації Змінено 13 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Цілковита тиша: військовий розповів про секрет успіху Курського прориву Цю операцію було проведено в цілковитій тиші, тобто дуже мало хто знав про неї. І, зокрема, високе командування. Тому що я вважаю, не приховуватиму, у нас багато звідки тече, і ця інформація була проведена максимально безпечно. Відповідно вона стала максимальною несподіванкою для нашого супротивника. Тобто лише в цьому був успіх", – сказав Сергій Бескрестнов. Він зазначив, що окрім вузького кола осіб, ніхто не знає справжнього задуму української операції в Курській області. "Ніхто не може давати жодних оцінок і не може аналізувати ситуацію. Бо як писали мої колеги, все це можна робити, тільки бачачи весь розклад сил, повний задум. Тому я не рекомендую слухати чиїсь роздуми, домисли, фантазії, переливання з пустого в порожнє Курського напрямку. Всю цю ідею знає лише верхівка ЗСУ, яка планувала цю операцію. І зараз я можу сказати, що бачу, що вона рухається за тим планом, як це було задумано", – зауважив Сергій Бескрестнов. uainfo.org/blognews/1723539685-tsilkovita-tisha-viyskoviy-rozpoviv-pro-sekret-uspihu-kurskogo.html В'ячеслав! Цілковита військова тиша була в ЗСУ, СБУ, контррозвідці... Не всі підрозділи знали про операцію, саме тому вона була успішною. Росіяни не "строимдом" читають і дізнаються про важливу інформацію, а безпосередньо є кроти/зрадники в силових структурах України. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 10 минут назад, vadimv сказал: А до того вони були білі і пухнасті. Наприклад в Батурині. 8 минут назад, Бездомный сказал: кацап відкриває рота = кацап бреше Цікава річ - колишні комсомольці провадять лікнеп некомсомольцю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 52 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Цікава річ - колишні комсомольці провадять лікнеп некомсомольцю. ваша русофобія не достатня Змінено 13 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз