karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 4 минуты назад, Canton сказал: глубокие исследования Вы не имеете возможности провести по причине отсутстия пациента и отсутствия у Вас соответствующей квалификации... В моей конторе на составление психокарты уходило не менее года (может и больше, тесты были регулярные)...и это были ТАКИЕ зубры, не строидомовские Прикинь, тебе розкусив простий аматор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 2 минуты назад, karbo сказал: Прикинь, тебе розкусив простий аматор. Пойду посіплю голову пеплом и убьюсь ап стену... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) 6 минут назад, Canton сказал: "Тикайте собі у сраку" (С) Ще один зрив. Ось ти повівся на розмову, а тепер згадав, що пора зливатися, бо вона явно не туди пішла. Змінено 14 вересня 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 2 минуты назад, Canton сказал: Пойду посіплю Сіпати в українській мові має інше значення. Це я тебе сіпаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 США, Великобритания и Канада запускают дипломатическую кампанию по борьбе с «угрозой» со стороны RT. Он также обвинил RT в том, что телеканал «тайно управляет» различными информационными платформами в разных странах, и призвал относиться к действиям RT как к разведке. ©Блинкен 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) Автор пісні - українець Євген Гребінка ( присвячено нареченій ) . Виконує - українець Дмитро Хворостовський . Хто кацапи без українців ? нихто . андрофаги . Змінено 14 вересня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) На курському напрямку маємо полонених кадирівців. Маємо просування від чотирьох до пʼяти кілометрів. Змінено 14 вересня 2024 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 44 хвилини тому, Canton сказав: Сценарий "мальчиков-зайчиков" с парада 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 (змінено) Россия и Украина обменялись пленными второй раз за два дня в формате «103 на 103» Об этом сообщает Минобороны России. Информацию также подтвердил президент Украины Владимир Зеленский. России были переданы 103 военнослужащих, захваченных в плен в Курской области. Украина получила 103 военных, среди которых защитники завода «Азовсталь» в Мариуполе. Обмен прошел при посредничестве ОАЭ. Вчера между сторонами также прошел обмен пленными в формате «49 на 49». Змінено 14 вересня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 РФ на останніх зустрічах із НАТО перед вторгненням в Україну брехала Альянсу. Російська сторона заявляла, що не має наміру нападати. Про це розповів генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв'ю виданню FAS. Він уточнив, що останнє засідання Ради НАТО-росія під його головуванням відбулося у січні 2022 року напередодні повномасштабної війни в Україні. www.rbc.ua/rus/news/stoltenberg-rozkriv-detali-k-rf-brehala-nato-1726325152.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 1 година тому, 988888 сказав: Хм. Чому ж, символ. Але не такий "щоб побачив і ерекція". А от зустріти українця - ото да, екстаз. Хоча, кому як. По різному буває, бачив я у Чехії "справжніх бандерівців", яким на Україну пох. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 1 година тому, karbo сказав: Процедура пеленання прапорами зайва. Це тупо ідіотське рішення. От бачте, бувають тики різні думки. Не усе так однозначно . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 щодо вчителів за 12 000. думаю, при такому креативі він ще тисяч 120 000 і більше згодом матиме на переглядах,рекламі..так що все в твоїх рукахґ0 t.me/AndriyuKK/34920 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 56 хвилин тому, karbo сказав: Але твій психотип для мене повністю зрозуміли Ви професійний психолог, маєте диплом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 Усик: Я б із задоволенням став міністром спорту – і я стану їм. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 54 хвилини тому, Canton сказав: Это как это? Не расшифруете? Надягати вишиванку раз на рік, зневажати усіх, хто в побуті спілкується російською, навіть якщо воює у складі ЗСУ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 56 хвилин тому, karbo сказав: Українець таких питань би не задавав. Українець знайшов би відповідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Надягати вишиванку раз на рік, зневажати усіх, хто в побуті спілкується російською, навіть якщо воює у складі ЗСУ. 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Українець знайшов би відповідь. Відповідь українців російською: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 11 хвилин тому, МаТраС сказав: Усик: Я б із задоволенням став міністром спорту – і я стану їм. хоче бронь від мобілізації. от хитрий. так треба в квартил влаштуваатись 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 15 минут назад, Vinsol2009 сказал: Ви професійний психолог, маєте диплом? Цікаво, у Леонардо да Вінчі чи Мікеланджело запитували про диплом? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 11 минут назад, Vinsol2009 сказал: Українець знайшов би відповідь. Для чого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 33 хвилини тому, 7351 сказав: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Усик: Я б із задоволенням став міністром спорту – і я стану їм. Я дуже поважаю Усіка, ціную його досягнення, але ... ну не тре йому у міністри) Краще дати Героя Труда України та купу регалій та довічних ништяків візок... Ми вже маємо президента та уряд, з "простого народу" бачимо ж результат? Може досить експериментів? Мене особисто вже не дивує, коли в ютуб-новинах сержанти дають настанови, як вести стратегію війни, та хто повинен чого робити; коли напівграмотні блогери розповідають про економічні стратегії розвитку держави ... у цього контенту є свої споживачі ... най споживають, аби на майдани не ходили ... Ніхто не брав архітектором проєкту свого будинку, ну, наприклад, манікюрницю? А скрипаля виконробом на своє будівництво не залучали? ... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2024 5 хвилин тому, karbo сказав: Цікаво, у Леонардо да Вінчі чи Мікеланджело запитували про диплом? У них був досвід . у вас ж досвід? Один блазень вже потренувався на Україні, а треба було починати з ОСББ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз