tort Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Танк на перекрестке Клочковской и Новгородской был подбит. Ну не тринди. Ну навіть не смішно. В Харків не зайшов жоден ворожий танк. Дрг на бронеавтівках зайшли (тігри, тайфуни та вантажівки) град ще на околицях був спалений, здається на П'ятихатках. Все що важче тигра було спалено в основному по периметру, через центр блукали більш легкі і мобільні тигри. Все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: всеж настрої кацапів таки змінюються - попри старання z провокаторів Цитата Хорошая попытка, тарищ военком... но я не хочу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Та куди ж нам сірим та убогим до геніїв стратегії "тридцять років в армії". За три дні здати п'ять областей - це треба вміть:) От яке ти, сука, маєш право обговорювати хоч самого останнього конченого офіцера? Ти ж сам, щур гнілий, з'їбався. В тебе не має ні характеру, ні мужності, нічого. В тебе не має ніякого ні морального права, ні елементарних знань, одні профанські виєбони, аля Шаріков П.П. Я коли кажу що тобі тут не місце, це не фігура слова. Не вертайся на батьківщину, бо ти її кинув, тож з великою вирогідністю вона тебе не прийме. І не жалійся в майбутньому, якщо захочеш переконатись у зворотньому. P S. Те, що в нашій армії повно бездар, боягузів і просто неадекватів, з бажанням вислужитись, але не попасти на фронт, я нажаль можу підтвердити. Але такі підари як Dmitriy_S, просто не мають жодного морального права щось там тявкати, адже ти або єбошеш на перемогу (питань не має), або сидиш в своїй щурачій норі ступивши їбальник!!! Змінено 9 листопада 2024 користувачем Evgenich 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 12 минут назад, Evgenich сказал: От яке ти, сука, маєш право обговорювати хоч самого останнього конченого офіцера? Т.е. сдохнуть под бомбами он должен гордо помалкивая? Конченая логика политрука... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 час назад, US7IGN сказал: комусь треба охолонути Это, что то с этим связано?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 години тому, Дощ сказав: А хто такий стерненко щоб коментувати управління військами? Та ніхто , просто майданчик думок. Так він же якби одразу заявив: що це трансляція думок військових , а не його особисті забаганки. І... , реакція якби натякає!!! Чомусь до цього нікому не було діла , воює він чи ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 16 минут назад, Evgenich сказал: От яке ти, сука, маєш право обговорювати хоч самого останнього конченого офіцера? Ти ж сам, щур гнілий, з'їбався. В тебе не має ні характеру, ні мужності, нічого. В тебе не має ніякого ні морального права, ні елементарних знань, одні профанські виєбони, аля Шаріков П.П. Я коли кажу що тобі тут не місце, це не фігура слова. Не вертайся на батьківщину, бо ти її кинув, тож з великою вирогідністю вона тебе не прийме. І не жалійся в майбутньому, якщо захочеш переконатись у зворотньому. P S. Те, що в нашій армії повно бездар, боягузів і просто неадекватів, з бажанням вислужитись, але не попасти на фронт, я нажаль можу підтвердити. Але такі підари як Dmitriy_S, просто не мають жодного морального права щось там тявкати, адже ти або єбошеш на перемогу (питань не має), або сидиш в своїй щурачій норі ступивши їбальник!!! З таким підходом втратили вже Донецьк, Луганськ та Крим. Зараз ще південь запорізької, та Херсонської областей. Ти тепер ще проти мігрантів налаштовуєш. А їх з десяток мільйонів,та може і не один. Я би не хотів жити в Україні, де лише одні фронтовики. Подумай над цим. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 минуты назад, andrey_ka сказал: Та ніхто , просто майданчик думок. Так він же якби одразу заявив: що це трансляція думок військових , а не його особисті забаганки. І... , реакція якби натякає!!! Чомусь до цього нікому не було діла , воює він чи ні. Це дискредитація ЗСУ. За це передбачена кримінальна відповідальність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 хвилин тому, karbo сказав: Це дискредитація ЗСУ. За це передбачена кримінальна відповідальність. Да , да , Стерненко якраз та людина , яка (з якогось дива) почала дискридитувати ЗСУ. Ну.. маячня ж. Мотив назвете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 16 хвилин тому, sergio сказав: Это, что то с этим связано?! у мене простенька SM-936A 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, andrey_ka сказал: Да , да , Стерненко якраз та людина , яка (з якогось дива) почала дискридитувати ЗСУ. Ну.. маячня ж. Мотив назвете? І тут Остапа понесло. Такого мотиву достатньо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 15 минут назад, Canton сказал: Т.е. сдохнуть под бомбами он должен гордо помалкивая? Конченая логика политрука... Як не дивно (особливо для мене), навіть такого гандона як ти, я би захищав ціною свого життя (а так і було у червні 22-го в Лісічаньску, і у жовтні того ж року в с.Дворічне). Навіть своїх гнид, змушений, тому що давав присягу, в якій в тому числі йшла мова про ГРОМАДЯН!!! Отой пацюк, який з'їбався, зараз всіх повчає а мене жаліє... Я його громадянином України не вважаю, не дивлячись на відповідний запис у паспорті. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 15 минут назад, karbo сказал: Я би не хотів жити в Україні, де лише одні фронтовики. Подумай над цим. Ок. Думаю. Мммм... щось мало фронтовиків, щурів значно більше 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, karbo сказав: І тут Остапа понесло. Такого мотиву достатньо? Ні ! Чому? , Навіщо? Чому , Остапа раніше не несло ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Особисто я поважаю Стерненка, і вважаю що його внесок більш вагомий, ніж більшість медійних генералів, депутатів, міністрів та їх радників разом взятих! Не в окопах? Мінус. Особистий вклад? Плюс, який перекриває попередній мінус. Хто з чиновників чи офіцерів ГШ може цим похвалитись? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 минуты назад, Evgenich сказал: Ок. Думаю. Мммм... щось мало фронтовиків, щурів значно більше Хоча ти безпосередньо захищаєш державу на фронті, по суті ти не державник. Держава - це не лише фронтовики. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 минуты назад, andrey_ka сказал: Ні ! Чому? , Навіщо? Чому , Остапа раніше не несло ? Пропонуєш в психології новоспеченого мільйонера, а недавно гопника,покопатися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: взагалі-то Sofia Ferreira Santos www.bbc.com/news/articles/czxrwr078v7o Чим далі, тим більше будуть видавати в ефір дуже неприємні речі ... Зараз пропагандистам терміново переписують методички ... якось тре поясняти, бо скоро спитають, а якого дідька, точно знаючи, що вдосталь ресурсів Україні на це ніхто не дасть, на початку 23-го розкрутили маховик "кордони 91-го" ... Замовив для доньки прочитати: "War" Bob Woodward, їй не завадить мати уявлення, який дружній, цей світ та ця Америка-Європа ) Я дочекаюсь гарного переклада, але багато кому він не сподобається, ще одна когнітивочка ... А може дядька бреше ... "Всі брешуть" © 😉 Змінено 9 листопада 2024 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 36 хвилин тому, Evgenich сказав: От яке ти, сука, маєш право обговорювати хоч самого останнього конченого офіцера? Ти ж сам, щур гнілий, з'їбався. В тебе не має ні характеру, ні мужності, нічого. В тебе не має ніякого ні морального права, ні елементарних знань, одні профанські виєбони, аля Шаріков П.П. Я коли кажу що тобі тут не місце, це не фігура слова. Не вертайся на батьківщину, бо ти її кинув, тож з великою вирогідністю вона тебе не прийме. І не жалійся в майбутньому, якщо захочеш переконатись у зворотньому. P S. Те, що в нашій армії повно бездар, боягузів і просто неадекватів, з бажанням вислужитись, але не попасти на фронт, я нажаль можу підтвердити. Але такі підари як Dmitriy_S, просто не мають жодного морального права щось там тявкати, адже ти або єбошеш на перемогу (питань не має), або сидиш в своїй щурачій норі ступивши їбальник!!! Національно-визвольна війна скінчилася в 22-му році. Тоді її й треба було припиняти. Зараз ця війна про владу і гроші. Якби тоді припинили, то лишилися б з живою енергетикою, живою економікою і людьми. Я моніторив настрої серед мігрантів з самого початку. Так от, перший рік планували повернутися дев'яносто відсотків, на другий рік таких вже була половина, а зараз і двадцять відсотків не набереться. Три роки - достатній термін, щоб вивчити мову і влаштуватися. Так що все буде так, як ви мрієте, Україна без українців. 3 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Пропонуєш в психології новоспеченого мільйонера, а недавно гопника,покопатися? Ні , не пропоную. ПС... Якщо я бачу в кінці речення значок питання , то розумію , що людина його не просто так поставила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 6 хвилин тому, DmiVady сказав: їй не завадить мати уявлення, який дружній, цей світ та ця Америка-Європа ) тоді і www.amazon.com/Back-Channel-American-Diplomacy-Renewal/dp/0525508864 до купи ) переклад тут flibusta.site/b/697949 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Національно-визвольна війна скінчилася в 22-му році. Тоді її й треба було припиняти. Зараз ця війна про владу і гроші. Якби тоді припинили, то лишилися б з живою енергетикою, живою економікою і людьми. Я моніторив настрої серед мігрантів з самого початку. Так от, перший рік планували повернутися дев'яносто відсотків, на другий рік таких вже була половина, а зараз і двадцять відсотків не набереться. Три роки - достатній термін, щоб вивчити мову і влаштуватися. Так що все буде так, як ви мрієте, Україна без українців. ви якось пропустили 2014-2019. в 2022 все вже легко масштабувалося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 24 хвилини тому, Evgenich сказав: Отой пацюк, який з'їбався, зараз всіх повчає а мене жаліє... Я його громадянином України не вважаю, не дивлячись на відповідний запис у паспорті. Мільйони громадян мріють про те, щоб в них того записа не було. Але держава щось не дуже хоче забирати паспорт. Державі потрібні раби. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Але держава щось не дуже хоче забирати паспорт. Венесуела якось припинила видавати паспорти своїм громадянам за кордоном (в т.ч. у Іспанії) - так Іспанія їм відразу ПМЖ надала без зайвих питань. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Мільйони громадян мріють про те, щоб в них того записа не було. Але держава щось не дуже хоче забирати паспорт. Державі потрібні раби. Щур вже відверто хизується своїм нутром. Ну як ти не навидеш ту державу, то якого біса так довго мучив себе, проживаючи в ній? Та ще і податки платив, голосував... Що тобі заважало з'їбнути надцять років назад? Чи освітлення прийшло тільки в: а) 24-му; в) 22-му (не зрозуміло); с) 19-му (тоді зовсім не зрозуміло); d) в дитинстві Що примушувало тебе знаходитись на території держави, яку ти люто не навидеш? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз