XL.pro Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 37 хвилин тому, Потрошитель сказав: Вы щас серьезно? Люди, валите с половины Украины? Кто был совсем рядом, типа Елены в Марьинке, сами должны были понимать и оценивать риски. Цілком. Мова ж йде про достовірну інформацію 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 1 година тому, loader сказав: Так, в калинівці на свою днюху зробив феєрверк. Чесно закиди про склади це показник вашої особистої деградації. Мозок вже не працює. Як любить казати номерний політрук, очевидно, пан Бездомний не курсі, що війна триває з 2014го року. І в його реальності кацапи, які підірвали башти-близнюки руками своїх проксі, не мають ніякого відношення до знищення запасів зброї в Україні. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 1 хвилину тому, MaxS сказав: Як любить казати номерний політрук, очевидно, пан Бездомний не курсі, що війна триває з 2014го року. І в його реальності кацапи, які підірвали башти-близнюки руками своїх проксі, не мають ніякого відношення до знищення запасів зброї в Україні. Ну, тут аналогічно "шашликам" - чому не було необхідного захисту цих об'єктів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 21 хвилину тому, US7IGN сказав: вона не там, у неї все чудово ) Да я здогадався,що не в мар янці)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 20 хвилин тому, Бездомный сказав: що , в вайбері не можеш запитати ? ти ж з нею спілкувався для Олени то була несподіванка - виїжджала , коли по Мар'їниці важкою зброєю гатили . Да довго номер шукати в переписах форуму. в тел новий в мене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 23 хвилини тому, Бездомный сказав: для Олени то була несподіванка - виїжджала , коли по Мар'їниці важкою зброєю гатили . 12.12.2021 в 16:04, YELENA сказав: Войны не будет. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 7 хвилин тому, vadimv сказав: Видавати бажане за дійсне то нормально для людини. Як і взагалі вірити в те що собі вигадаєш... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Видавати бажане за дійсне то нормально для людини. Як і взагалі вірити в те що собі вигадаєш... "Our minds do not seem made to think and introspect." (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 2 хвилини тому, vadimv сказав: "Our minds do not seem made to think and introspect." (с) Виживають тільки параноїки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 18 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Ну, тут аналогічно "шашликам" - чому не було необхідного захисту цих об'єктів? Чому сьогодні Зеленський не захистив вестибюль метро Лук'янівська? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) 40 хвилин тому, MaxS сказав: Чому сьогодні Зеленський не захистив вестибюль метро Лук'янівська? Київ пояснив команді Дональда Трампа, що занадто рання спроба розпочати мирні переговори з РФ буде фатальною для України. Спочатку треба послабити агресора, а вже потім починати з ним діалог. www.unian.ua/politics/viyna-v-ukrajini-donald-tramp-prisluhavsya-do-kiyeva-shchodo-umov-zakinchennya-viyni-12888429.html?utm_source=ukrnet_news от мені цікавo що для України та Українців зміниться якщо переговори почнуться наприклад не завтра, а через 1, 3 чи 6 місяців? чим менше території та більше вбитих українців тим кращі переговори будуть? точно для України? Змінено 18 січня користувачем US7IGN 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 21 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Ну, тут аналогічно "шашликам" - чому не було необхідного захисту цих об'єктів? Це якого? Чому ви вважаєте що захисту не було? Прочитаю вам платну лекцію: будь який захист має в своїй суті робити його злам дорожчим ніж вартість захисту. І абсолютно кожен захист по суті має параметр - час взлому. Тобто абсолютно надійних систем не існує апріорі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 29 минут назад, Бездомный сказал: в успіх кацапобліц - крігу вірили ? как увидел поход на чернигов-киев-сумы понял, шо это какая-то шляпа как можно взять киев? сколько сотен тысяч легло при этом в 1943-м? сколько миллионов участвовало? короче - это нереально, даже учитывая, что сопротивляться будет не великий Вермахт, а махновцы(тро) плюс три калеки с пятью д30 Мне, как диванному стратегу, логичнее был бы основной удар и последующая линия Суровикина дергачи-песочин-павлоград-север запорожья-южноукраинск(АЭС)-приднестровье Из Донецка и Луганска не долбиться лбом в Марьинку и подобные места, которые готовили к обороне много лет, а обходить все Ща, перевернусь на другой бок, укроюсь получше и ещё насочиняю. За год-два до начала убрать Шойгу и прочих гламурных маршалов. Познакомить мертведчука с новичком, слишком он хитровыендованный и не предан делу партии и рейха, толку с живого ноль, а с мертвого - урок для своих. Готовить технику и людей. Вырастить ещё пару оркестров. Пообещать каДырову Одессу и максимально направлять их во все жопы/мясорубки для уменьшения опасной популяции. Ультимативно предъявить узкоглазому пухляшу - мы твоего деда поставили на корею - давай отрабатывай, тыщ 500 рисоедов вынь да полож в украинский чернозем. И гони сюда 2/3 из того, шо мы вам поставили с 1945-го и вы там сами наштамповали своими желтыми руками. А мы вам мяса дадим попробовать, тушёнки. примерно так) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня Тільки що, Потрошитель сказав: как увидел поход на чернигов-киев-сумы понял, шо это какая-то шляпа как можно взять киев? а тепер ще раз подумайте може з'явиться розуміння причин впертого посилання надокучливих американців з їх попередженнями та закликами до шашликів... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня Коли країною керує не ідеологічний фанатик, не перевзутий комуніст (чи марксист) і не барига. Аргентина досягає рекордного торгового профіциту в перший рік правління Мілея - Reuters З дефіциту $8 млрд став профіцит майже $19 млрд Аргентина збільшила експорт енергоресурсів зі сланцевих родовищ Вака Муерта і наростила продажі зерна, знову ставши провідною експортною державою. Крім того, Хав‘єр Мілей здійснив наступні важливі кроки: скасував 9 міністерств звільнив 24 000 чиновників досягнув зниження інфляції (з 209% до 3% місячної) Про дефіцит бюджету аргентинці забули. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 36 хвилин тому, vadimv сказав: Баба є баба 19 хвилин тому, US7IGN сказав: Київ пояснив команді Дональда Трампа, що занадто рання спроба розпочати мирні переговори з РФ буде фатальною для України. Спочатку треба послабити агресора, а вже потім починати з ним діалог. www.unian.ua/politics/viyna-v-ukrajini-donald-tramp-prisluhavsya-do-kiyeva-shchodo-umov-zakinchennya-viyni-12888429.html?utm_source=ukrnet_news от мені цікавиться що для України та Українців зміниться якщо переговори почнуться наприклад не завтра, а через 1, 3 и 6 місяців? чим менше території та більше вбитих українців тим кращі переговори будуть? точно для України? Якби нпз і остальне ліпили з перших днів, то послабили б Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 49 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Ну, тут аналогічно "шашликам" - чому не було необхідного захисту цих об'єктів? не аналогічно. були дані розвідки про підриви? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) кажуть , в Белграді майдан ? доречі - протестують не лише проти Вучіча , а й проти китайської присутності у Сербії - китйці реконстру.вали вокзал , 15 людей загинуло . Вучіч хоче в Тамбов Ростов ? Змінено 19 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) 14 годин тому, Вячеслав63 сказав: Звісно, буду. Ви будете виглядати як мінімум смішно 13 годин тому, Фрай сказав: Грубо, втім на відміну від інших юзерів прихильники секти можуть собі дозволити як завгодно поливати лайном опонентів, навіть не дивно, по суті питання, ваша особиста необізнаність у наданні громадянства новінському не може бути аргументом для таких образ. Бачили ви клопотання чи ні, воно є і зберігається в архівах як будь-які інші папери стосовно Ваших підстав на право отримання українського паспорта. так, грубо тому я вибачився 15 годин тому, vbb сказав: вибачте це не в плані вас образити а задля розуміння сітуації але моя думка була не навколо громадянства, а відмови спростування. людина яка знає свою ціну не буде виправдовуватись або спростовувати такі закиди навіть якщо там хоч фейк хоч правда Змінено 19 січня користувачем vbb 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня я ніколи не був шанувальником петра він став президентом у 2014 тільки тому що задовольняв всі зацікавлені сторони з одного боку не чіпав регіоналів з другого щось пообіцяв західникам з третього ***ло був згоден з ним спікуватися але на мою думку на петра виливають лайна трохи більше ніж він заслуговує плівки деркача - деркач зараз у росдурі. ні на що не натякає? я на виборах викреслив і його і зеленського. вибачте якщо на столі одна тарілка з котячим лайном а друга з собачим то для мене це не про вибір. але як бачите більшість таки вирішила що одне смачніше за інше... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) 5 часов назад, vbb сказал: я ніколи не був шанувальником петра він став президентом у 2014 тільки тому що задовольняв всі зацікавлені сторони з одного боку не чіпав регіоналів з другого щось пообіцяв західникам з третього ***ло був згоден з ним спікуватися але на мою думку на петра виливають лайна трохи більше ніж він заслуговує плівки деркача - деркач зараз у росдурі. ні на що не натякає? я на виборах викреслив і його і зеленського. вибачте якщо на столі одна тарілка з котячим лайном а друга з собачим то для мене це не про вибір. але як бачите більшість таки вирішила що одне смачніше за інше... я взагвлі за Петра голосував . і що ? я тепер мушу бути його фанатом ? Змінено 19 січня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 31 хвилину тому, Бездомный сказав: я взвгвлі за Петра голосував . і що ? я тепер мушу бути його фанатом ? лайно вашого смаку виявилося не таким смачним як інше для більшості Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) 4 часа назад, vbb сказал: я ніколи не був шанувальником петра він став президентом у 2014 тільки тому що задовольняв всі зацікавлені сторони з одного боку не чіпав регіоналів з другого щось пообіцяв західникам з третього ***ло був згоден з ним спікуватися але на мою думку на петра виливають лайна трохи більше ніж він заслуговує плівки деркача - деркач зараз у росдурі. ні на що не натякає? я на виборах викреслив і його і зеленського. вибачте якщо на столі одна тарілка з котячим лайном а друга з собачим то для мене це не про вибір. але як бачите більшість таки вирішила що одне смачніше за інше... Какая каша в голове.... В сотый раз убеждаюсь, что всеобщее избирательное право - зло для страны. Змінено 19 січня користувачем DimaF 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 21 хвилину тому, DimaF сказав: Какая каша в голове.... що поробиш.... тарганів треба годувати інакше вони зносять дах на.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 11 часов назад, Потрошитель сказал: Так если они в одной школе, одном вузе учились, по 5-15 лет вместе спортом занимались, одних девок трахали, одних чурок били - им похрен кто по воле судьбы оказался за красных, а кто за белых. Они могут собраться и вместе навешать сначала красным, потом белым)) Им похрен на зелю и путена, но не похрен на своих. из разряда "сейчас такого не делают"🤣 может для молодежи и проканают такие рассказки а реалии немного, вернее кардинально другие 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз