Leon26 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) Якщо Андрій Кожем'якін з БЮТ, то це якраз один з тіх кто своечасно злиняв з острова Майский. Так що сили духу та впевненості у своїх силах там вдосталь.. Змінено 20 січня користувачем Leon26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 42 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Невже до баобабченка і його читачів це ніяк не дійде? Чи вони думають, що вони найрозумніші -ТСЯ и -ТЬСЯ в глаголах — урок. Русский язык, 5 класс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 6 часов назад, vadimv сказал: Звичайно. А діди - окупанти Європи. Але суть не в тому, хто твої батьки і діди. Головне - хто ти. Кожен повинен відповідати за СВОЇ власні вчинки. А не писати "всі служили, тому всі мають служити". Ти ухилянт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 16 хвилин тому, karbo сказав: Ти ухилянт Ніт 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 🍁 Американський подкастер Лекс Фрідман розкритикував Зеленського за матюки про путіна під час їхнього спільного інтерв'ю. "Я дав президенту всі шанси продемонструвати готовність до переговорів, знаючи, що і Трамп, і путін слухатимуть цю розмову. Я не думаю, що він скористався цим шансом, і натомість вважав за краще говорити дуже грубі слова на адресу путіна. Грубі слова хоча й мають силу, можуть нашкодити переговорам. Миротворчість у цій ситуації вимагає компромісу, щоб уникнути подальших смертей та страждань. вважаю, що для цього потрібно ставитись до іншого лідера з тією серйозністю, якої ви очікуєте від нього. Саме цього я і домагався», - заявив Фрідман. 👉 Це ще раз підтверджує, що «нейрохірург» у цьому інтервʼю працював виключно на українську аудиторію - причому на ту її частину, яку прийнято називати «люмпенами». І Лекс Фрідман недарма таким чином висловився про Зеленського тільки зараз. Впевнений, що він вивчив ефект цього вью на американського слухача і дійшов висновку, що воно у більшості своїй не зайшло. Багатьом американцям вже приїлась тема війни в Україні і те, що Зеленський налаштований й надалі, як нещодавно висловився Венс, «доїти Сполучені Штати у тупиковій війні з росією». А тому така вербальна войовничість Зеленського за рахунок грошей американського платника податків була досить прохолодно зустрінута у США. О. Шарп IMG_4351.MP4 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) 49 хвилин тому, vadimv сказав: -ТСЯ и -ТЬСЯ в глаголах — урок. Русский язык, 5 класс. По версії Кантона чи Вінсола, то телефон сам виправляє і пише неправильно. Ну, або "Ь" не завжди спрацьовує на клавіатурі. Дійсно - и как все должны заткнутся и давать деньги. А вслед за ней и семьдесят три процента пересичных необучаемых громадян ни на секунду не затыкаясь орали, как Байден насрал им в штаны. Хто б казав про "нєобучаємость". Змінено 20 січня користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 18 минут назад, Canton сказал: 🍁 Американський подкастер Лекс Фрідман розкритикував Зеленського за матюки про путіна під час їхнього спільного інтерв'ю. "Я дав президенту всі шанси продемонструвати готовність до переговорів, знаючи, що і Трамп, і путін слухатимуть цю розмову. Я не думаю, що він скористався цим шансом, і натомість вважав за краще говорити дуже грубі слова на адресу путіна. Грубі слова хоча й мають силу, можуть нашкодити переговорам. Миротворчість у цій ситуації вимагає компромісу, щоб уникнути подальших смертей та страждань. вважаю, що для цього потрібно ставитись до іншого лідера з тією серйозністю, якої ви очікуєте від нього. Саме цього я і домагався», - заявив Фрідман. 👉 Це ще раз підтверджує, що «нейрохірург» у цьому інтервʼю працював виключно на українську аудиторію - причому на ту її частину, яку прийнято називати «люмпенами». І Лекс Фрідман недарма таким чином висловився про Зеленського тільки зараз. Впевнений, що він вивчив ефект цього вью на американського слухача і дійшов висновку, що воно у більшості своїй не зайшло. Багатьом американцям вже приїлась тема війни в Україні і те, що Зеленський налаштований й надалі, як нещодавно висловився Венс, «доїти Сполучені Штати у тупиковій війні з росією». А тому така вербальна войовничість Зеленського за рахунок грошей американського платника податків була досить прохолодно зустрінута у США. О. Шарп IMG_4351.MP4 Думал, что это политик какой то на уровне премьер министра, как минимум. 🤔 А кто, тот поц в зелёном трико с трезубцем на груди?! 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 3 години тому, Vladdi сказав: Зайшов сюди, знову наче наївся лайна... Звідки стільки, м'яко кажучи, недолугих баранів береться, не розумію. З ворогами все ясно - вони й не ховаються вже, але з ними буде окрема розмова, лише трохи пізніше. А от з іншими що робити, не ясно. Кацапські вкиди добре підготовлені, тому в недолугі мізки влітають аж бігом, там ці алгоритми давно напрацьовані, плюс чимала армія ботів на зарплатні або на службі. Достатньо підкинути вирваний з цілісного контенту шматочок, потім завернути його в потрібний брехливий коментар - і готово. А плебс аж слиною захлинається... Сумно. підглядати за ізвращеніями - це теж ізвращеніє 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) 7 хвилин тому, sergio сказав: Думал, что это политик какой то на уровне премьер министра, как минимум. 🤔 А кто, тот поц в зелёном трико с трезубцем на груди?! 😺 то битва шоуменів ) а ви чому інавгурацію не дивитеся? Змінено 20 січня користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) Портніков вже каже, що воювати мають всі. А еліту знищили наші діди-прадіди на початку 20 століття. Я з ним знову не згоден, бо, навпаки, мого прадіда вбили більшовики. Змінено 20 січня користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 4 минуты назад, US7IGN сказал: то битва шоуменів ) а ви чому інавгурацію не дивитеся? Маск присутній? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 10 хвилин тому, sergio сказав: Маск присутній? Десь там. але показують тільки це. думаю вона прокляне того хто мікрофон так поставив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 1 годину тому, sergio сказав: ...а от, що він втирав при тому чуваку в тий ситуації не пофіг. Нормальний робочий процес, навчання через задній юсб порт.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Десь там. але показують тільки це. думаю вона прокляне того хто мікрофон так поставив Я его вообще не понімаю, да і нас також... С***ити скрепно-українську фамілію, а потім ще цензурою нас мучати. Пропоную повернути йому его ісконно-кацапську хфамілію, нехай буде сахарберг... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) Человек с легкой стадией умственной отсталости определяет оборонную стратегию воюющей страны. Как, как вы умудрились это выбрать, Оболонь? Нам пзда (с). А. Бабченко Змінено 20 січня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 2 часа назад, sergio сказал: Я би перевірив ВР і кабмін на наявність множинного громадянства загалом і ізраїльского зокрема 😏 так они под себя все законы пишут 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 1 час назад, vadimv сказал: Ніт Ти громадянин у призовному віці і не у війську. Однозначно ухилянт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня В полку штурмовиків військкоматів в 22му прибуло. Теж відправили додому, не взяли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Прикольно так економіка росла, коли ціни підвищили. Непоганий такий приріст, десь в 2-3 рази - дешеве вугілля з Донбасу продавати, як привезене дороге з Роттердаму. Закласти цю ціну в виробництво електроенергії на своїх ТЕС, щоб платили всі українці. Класний гешефт у Ахмєтова і Порошенка. Тільки скидувався на цей гешефт народ України. Виправдовувати махінації з цим "Роттердамом +" - це вже зовсім бути недалеким. Як пояснювали, ця формула була придумана, щоб не залежати від вугілля з окупованих територій і не спонсорувати терористів. Але, по факту - вугілля так і йшло з Донбасу, тільки за нього треба було Ахмєтову і Порошенку (бо він купив по дуже хорошій ціні акції ДТЕКу) платити, як за імпортне. Невже до баобабченка і його читачів це ніяк не дійде? Чи вони думають, що вони найрозумніші і можуть, вибачте, сцяти в очі і ніхто нічого не зрозуміє? Да какая разница чего куда шло? 500 долларов средняя зарплата плюс безвиз . Но нет блин, фигня это все, дайте бакс по 8, газ по пять копеек и убрать барыгу наживавшегося на крови. 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) 12 хвилин тому, ks6 сказав: Да какая разница чего куда шло? 500 долларов средняя зарплата плюс безвиз . Но нет блин, фигня это все, дайте бакс по 8, газ по пять копеек и убрать барыгу наживавшегося на крови. Ніфуясє, "какая разніца"!Ви ще й досі не второпали, що корупційна олігархічна система, коли декілька мафіозних кланів грабують країну - то не найкращий варіант для розвитку? Вже 2 Майдани хотіли змінити цю систему, але система, завдяки отаким баригам-маніпуляторам, знову перемогла. Змінено 20 січня користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня Відлік в 24 години пішов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 16 хвилин тому, ks6 сказав: Да какая разница чего куда шло? 500 долларов средняя зарплата плюс безвиз . Но нет блин, фигня это все, дайте бакс по 8, газ по пять копеек и убрать барыгу наживавшегося на крови. Саме за те що куди і скільки йшло і воюють... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 1 час назад, Canton сказал: 🍁 Американський подкастер Лекс Фрідман розкритикував Зеленського за матюки про путіна під час їхнього спільного інтерв'ю. "Я дав президенту всі шанси продемонструвати готовність до переговорів, знаючи, що і Трамп, і путін слухатимуть цю розмову. Я не думаю, що він скористався цим шансом, і натомість вважав за краще говорити дуже грубі слова на адресу путіна. Грубі слова хоча й мають силу, можуть нашкодити переговорам. Миротворчість у цій ситуації вимагає компромісу, щоб уникнути подальших смертей та страждань. вважаю, що для цього потрібно ставитись до іншого лідера з тією серйозністю, якої ви очікуєте від нього. Саме цього я і домагався», - заявив Фрідман. 👉 Це ще раз підтверджує, що «нейрохірург» у цьому інтервʼю працював виключно на українську аудиторію - причому на ту її частину, яку прийнято називати «люмпенами». І Лекс Фрідман недарма таким чином висловився про Зеленського тільки зараз. Впевнений, що він вивчив ефект цього вью на американського слухача і дійшов висновку, що воно у більшості своїй не зайшло. Багатьом американцям вже приїлась тема війни в Україні і те, що Зеленський налаштований й надалі, як нещодавно висловився Венс, «доїти Сполучені Штати у тупиковій війні з росією». А тому така вербальна войовничість Зеленського за рахунок грошей американського платника податків була досить прохолодно зустрінута у США. О. Шарп IMG_4351.MP4 До чого це все? Нетолератно називати убивцю убивцею? Нащо тягнути сюди думку людини, яка точно не усвідомлює сенс сказаного? Чи черговий раз нагадати людству про ганебну реалполітик? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ніфуясє, "какая разніца"!Ви ще й досі не второпали, що корупційна олігархічна система, коли декілька мафіозних кланів грабують країну - то не найкращий варіант для розвитку? Вже 2 Майдани хотіли змінити цю систему, але система, завдяки отаким баригам-маніпуляторам, знову перемогла. Почему декилька мафиозных кланив ? Не знаю как Вы , я с интересом читаю этот форум лет 15, и думаю большую половину форумчан можно смело закрывать по разным статьям. Кто чего хотел менять? 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз