vadimv Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 14 хвилин тому, Скромный прораб сказав: 7 ноября забыли. Такое не забудешь. Сначала стояние посреди луж на холодине где-то в переулке, потом пробежка по Стометровке перед трибуной высшей касты, и на десерт - просмотр арсенала оружия самой миролюбивой страны. Программа подготовки антисоветчиков. Если конечно у них складывалось увиденное в единую логическую цепочку: оружие - упитанная высшая каста на лимузинах - ты пешком мерзнешь в переулке и ездишь стоя в электрическом промерзшем сарае (троллейбусе). Змінено 15 лютого користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 13 хвилин тому, vadimv сказав: - ты пешком мерзнешь в переулке и ездишь стоя в электрическом промерзшем сарае (троллейбусе). Це багато що пояснює. Дитячі травми. Змінено 15 лютого користувачем ozor 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 година тому, Скромный прораб сказав: Жил в то время, не было такого 27 хвилин тому, Скромный прораб сказав: 7 ноября забыли. Вам до психіатра треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 11 хвилин тому, ozor сказав: Це багато що пояснює. Дитячі травми. Це пізнання правди життя (не всієї, звісно) ще в дитинстві ) Авжеж на такому фоні побрехеньки про дбайливу "Родіну" не заходили )) Змінено 15 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 26 минут назад, Canton сказал: Перемовини з Трампом нагадують розмову на арабському ринку - друже, скільки коштує цей фінік? - брате, ти прийшов куди треба… ти прийшов до найкращого… цей фінік коштує мільйон доларів… і не ображай мене нижчою ціною, бо я дуже не люблю ображатися і я страшний в гніві… і ти купиш у мене цей фінік за мільйон доларів, бо це я тобі його продаю… а як я продаю… я найкраще у світі продаю, це знають всі на цьому базарі, це знають всі у цьому місті…як я продаю фініки, ти би бачив… всі купляють, і британці і німці, вони мене дуже люблять, особливо німці, а як у мене купують росіяни… вони всі розповідають своїм онукам про те, як я майстерно продав ім фініки…ти купиш у мене, брате, бо це я тобі продам і тоді ти спокійно насолодишся фініком і жодний злодій не вкраде його у тебе, бо він знає, що це мій фінік… мільйон доларів і не центом менше бо це я продаю і я найкраще вмію продавати - ні, чувак. 5 баксів і ні центом більше -продано. Продано, брате. Ти щасливчик. Який ти молодець. Я всім розкажу який ти молодець. Яку угоду ми уклали. Я всім розповідатиму про цю угоду, бо це найкраща угода в світі бо іі уклав я. І ти будеш пам’ятати мене до кінця своїх днів, коли навіть згадки про цей фінік не лишиться у твоєму організмі… ти молодець, брате, я люблю тебе і ти любиш мене, бо мене неможливо не любити, а ще тому що ми уклали найкращу угоду в світі і ніхто б не уклав краще. Як тобі пощастило, брате, що ти зустрів мене. Бо якщо б ти прийшов сюди раніше, коли я солодки спав, ти б не уклав цю угоду, а без мене уклав би якусь погану угоду, дуже дуже погано, а зі мною такого не стається, бо я укладаю найкращі угоди і продаю найсолодші фініки (С) Автор перемудрил. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 34 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Не, потомок спецвисланних ще за сталіна, але я ще встиг за йоськи народитись. тю , а Бєздомного взагалі щоліта з кацапощелепної перді відвозили в українські села до дідуся та бабусь , та україномовних друзів... Але для Скромного прораба Бєздомний чомусь "вирусь" 🤣 Змінено 15 лютого користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 минуту назад, Бездомный сказал: тю , Бєздомного взагалі дідусі та бабусі мешкали в українських селах . Але для Скромного прораба Бєздомний чомусь "вирусь" 🤣 Нэ брэшы🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) Только что, Скромный прораб сказал: Нэ брэшы🙃 про що брешу ? аж цікаво - як ви те бачите . Змінено 15 лютого користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Але якщо не займатися історічними ретроспективами - багато часу на це йде і вибиваєшься з ритму буремних подій, хтось може сказати куди піде світ, чи його керманичі. А простіше - чи буде путен терпилою, а Трамп лохом? Чи якось інакше ролі розподіляться - може путен хоче нишком виплутатись з цього п-монокля і ще вижити при цьому. - Малоймовірно, мабуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 28 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: хтось може сказати куди піде світ Так він вже пішов - після второго пришестя Трампа з'явилася Океанія на додачу до Остазії і Євразії. Питання тільки - як далеко це зайде і чи закінчиться все це киданням ядерними ракетами. Чи штучний інтелект раніше вимкне світло бібізянам ) Цитата Китай хоче отримати українські копалини. Десятки китайських компаній вже зайшли на окуповані території України, — NV nv.ua/ukr/ukraine/events/kitay-buduye-zavodi-na-donbasi-ta-postachaye-ustatkuvannya-yaki-kompaniji-zalucheni-50489133.html Щонайменше десяток приватних китайських компаній активно співпрацює з окупованими територіями Донеччини та Луганщини, постачаючи місцевим підприємствам або устаткування, або інші товари. Змінено 15 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 42 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Але якщо не займатися історічними ретроспективами - багато часу на це йде і вибиваєшься з ритму буремних подій, хтось може сказати куди піде світ, чи його керманичі. А простіше - чи буде путен терпилою, а Трамп лохом? Чи якось інакше ролі розподіляться - може путен хоче нишком виплутатись з цього п-монокля і ще вижити при цьому. - Малоймовірно, мабуть. Если очень коротко. Украина передаёт 50% своих ресурсов штатам и идет на приватизацию некоторых областей экономики в их пользу. В замен получает ввод американских войск, как гаранта безопасности. Путин довольствуется тем, что будет у России на момент подписания соглашения. Собственно, всё уже решено и только уточняются «мелкие» детали, как, например, никому, при этом, не потерять лицо. А вот уже потом увидим, как эти события повлияют на мир. Они будут, прецедент создан Запомните этот твит (c) Змінено 15 лютого користувачем Скромный прораб 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 1 година тому, Вячеслав63 сказав: У кожного свої думки. Син давно купив 3 принтери для пластику, недавно 2 для смоли, хоче ще прикупити 1 для пласткику, щоб процес був безперервний, як він каже. Постійно щось друкує для фронту. Хоче жити в Україні, не дивлячись на те, що декілька колег виїхало на Захід. Так, звісно, всі різні. Я теж, можливо (якщо території залишаться в Україні), добудую своє подвір'я в Полтавській області (Орлик) і піду вже собі на пенсію, жити в неквапному ритмі, рибалити, кайфувати) Але, гадаю, наші робочі процеси, як і податки від них, повернуться в Україну тільки тоді, коли в Україну повернеться закон який замінить сьогоднішню "жизнь по понятиям". Змінено 15 лютого користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 14 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Если очень коротко. Украина передаёт 50% своих ресурсов штатам и идет на приватизацию некоторых областей экономики в их пользу. В замен получает ввод американских войск, как гаранта безопасности. Путин довольствуется тем, что будет у России на момент подписания соглашения. Запомните этот твит (c) американських військ у нас не буде. Трамп це казав неоднократно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Скрепцы-терпилы в восхищении.. x.com/i/status/1890452103576821994 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 20 минут назад, DmiVady сказал: і піду вже собі на пенсію, жити в неквапному ритмі, рибалити, кайфувати Мечты, мечты... Я похоже думал... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 10 минут назад, Александр Аврамчук сказал: американських військ у нас не буде. Трамп це казав неоднократно. censor.net/ua/news/3535944/chy-pidpyshe-zelenskyyi-ugodu-pro-ridkisnozemelni-metaly NBC News стверджує, що в угоді, яку привіз Бессент, також був сигнал про відкритість США до розгортання американських військ в Україні для охорони копалин у разі припинення вогню з росією.(С) Змінено 15 лютого користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 10 минут назад, Александр Аврамчук сказал: американських військ у нас не буде. Трамп це казав неоднократно. Нет другого варианта 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Українці не хочуть виборів. Якщо комусь це не подобається - вони можуть вибрати інше громадянство, - Зеленський Джерело: https://censor.net/ua/n3535965 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 2 минуты назад, Скромный прораб сказал: Нет другого варианта Можно им войну объявить... Пусть нас аннексируют... Змінено 15 лютого користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Тільки що, Canton сказав: Мечты, мечты... Я похоже думал... По обстоятельствам, я не догматик ))) Мы зачастую успокаиваем себя, что у нас всегда есть план Б и план С, но ... "— Но вот какой вопрос меня беспокоит: ежели бога нет, то, спрашивается, кто же управляет жизнью человеческой и всем вообще распорядком на земле? — Сам человек и управляет, — поспешил сердито ответить Бездомный на этот, признаться, не очень ясный вопрос. — Виноват, — мягко отозвался неизвестный, — для того, чтобы управлять, нужно, как-никак, иметь точный план на некоторый, хоть сколько-нибудь приличный срок. Позвольте же вас спросить, как же может управлять человек, если он не только лишен возможности составить какой-нибудь план хотя бы на смехотворно короткий срок, ну, лет, скажем, в тысячу, но не может ручаться даже за свой собственный завтрашний день?" © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 9 минут назад, Canton сказал: Мечты, мечты... Я похоже думал... Так приезжайте все в Нарву, совок в самые застойные времена))) Рыбалка идёт в придачу Змінено 15 лютого користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 8 хвилин тому, Canton сказав: Мечты, мечты... Я похоже думал... Владимвладимыч всех вас снова переиграл.. x.com/i/status/1890651825264537975 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) 1 час назад, ozor сказал: В то врємʼя нас і вас як баранів ганяли на пєрвомай і дєвятомай. Куца в в кацапів памʼять, тай й у нас не краща, нажаль. Ну не зовсім щоб ганяли. А якщо і ганли, то не кожен день, як зараз ппопонується. Пи. Си.Екіпіровка для походу на 1 травня, до сих пір, є захована в надійному місці, щоб в потрібний момент... 😎 UPD. Переплутав. То до 7 листопада. Щороку з батьою на військовий парад ходили. Змінено 15 лютого користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Тайваню (Республіка Китай) надали гарантії у вигляді TRA. Це не меморандум і не міжнародна угода - це закон. Частина американського законодавства! Ось цитати з TRA: «Сполучені Штати нададуть Тайваню такі оборонні вироби та оборонні послуги в такій кількості, яка може бути необхідною для того, щоб Тайвань міг підтримувати достатній потенціал самооборони» і «збережуть здатність Сполучених Штатів протистояти будь-якому вживанню сили чи іншим формам примусу, які можуть поставити під загрозу безпеку або соціальну чи економічну систему народу Тайваню». Отже, прецедент і модель існують. Тепер головне мати якісних переговорників з українського боку. І саме в них зараз головна проблема. Рибки гуппі не конкуренти акулам, але зубатих риб в акваріум української зовнішньої політики не пускають. (С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 минуту назад, sergio сказал: Ну не зовсім щоб ганяли. А якщо і ганли, то не кожен день, як зараз ппопонується. Пи. Си.Екіпіровка для походу на 1 травня, до сих пір, є захована в надійному місці, щоб в потрібний момент... 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз