Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

14 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

7 ноября забыли.

Такое не забудешь. Сначала стояние посреди луж на холодине где-то в переулке, потом пробежка по Стометровке перед трибуной высшей касты, и на десерт - просмотр арсенала оружия самой миролюбивой страны. Программа подготовки антисоветчиков. Если конечно у них складывалось увиденное в единую логическую цепочку: оружие - упитанная высшая каста на лимузинах - ты пешком мерзнешь в переулке и ездишь стоя в электрическом промерзшем сарае (троллейбусе).

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 хвилин тому, vadimv сказав:

- ты пешком мерзнешь в переулке и ездишь стоя в электрическом промерзшем сарае (троллейбусе).

Це багато що пояснює. Дитячі травми.

Змінено користувачем ozor
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Скромный прораб сказав:

Жил в то время, не было такого

27 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

7 ноября забыли.

Вам до психіатра треба.

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, ozor сказав:

Це багато що пояснює. Дитячі травми.

Це пізнання правди життя (не всієї, звісно) ще в дитинстві )

Авжеж на такому фоні побрехеньки про дбайливу "Родіну" не заходили ))

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 минут назад, Canton сказал:

Перемовини з Трампом нагадують розмову на арабському ринку

- друже, скільки коштує цей фінік?

- брате, ти прийшов куди треба… ти прийшов до найкращого… цей фінік коштує мільйон доларів… і не ображай мене нижчою ціною, бо я дуже не люблю ображатися і я страшний в гніві… і ти купиш у мене цей фінік за мільйон доларів, бо це я тобі його продаю… а як я продаю… я найкраще у світі продаю, це знають всі на цьому базарі, це знають всі у цьому місті…як я продаю фініки, ти би бачив… всі купляють, і британці і німці, вони мене дуже люблять, особливо німці, а як у мене купують росіяни… вони всі розповідають своїм онукам про те, як я майстерно продав ім фініки…ти купиш у мене, брате, бо це я тобі продам і тоді ти спокійно насолодишся фініком і жодний злодій не вкраде його у тебе, бо він знає, що це мій фінік… мільйон доларів і не центом менше бо це я продаю і я найкраще вмію продавати

- ні, чувак. 5 баксів і ні центом більше

-продано. Продано, брате. Ти щасливчик. Який ти молодець. Я всім розкажу який ти молодець. Яку угоду ми уклали. Я всім розповідатиму про цю угоду, бо це найкраща угода в світі бо іі уклав я. І ти будеш пам’ятати мене до кінця своїх днів, коли навіть згадки про цей фінік не лишиться у твоєму організмі… ти молодець, брате, я люблю тебе і ти любиш мене, бо мене неможливо не любити, а ще тому що ми уклали найкращу угоду в світі і ніхто б не уклав краще. Як тобі пощастило, брате, що ти зустрів мене. Бо якщо б ти прийшов сюди раніше, коли я солодки спав, ти б не уклав цю угоду, а без мене уклав би якусь погану угоду, дуже дуже погано, а зі мною такого не стається, бо я укладаю найкращі угоди і продаю найсолодші фініки (С)

Автор перемудрил. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

34 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Не, потомок спецвисланних ще за сталіна, але я ще встиг за йоськи народитись.

тю , а Бєздомного взагалі  щоліта з  кацапощелепної перді відвозили в українські села  до  дідуся та бабусь , та україномовних друзів...

Але для Скромного прораба Бєздомний чомусь "вирусь" 🤣

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

тю , Бєздомного взагалі  дідусі та бабусі  мешкали в українських селах .

Але для Скромного прораба Бєздомний чомусь "вирусь" 🤣

Нэ брэшы🙃

Посилання на коментар

Только что, Скромный прораб сказал:

Нэ брэшы🙃

про що брешу ? 

аж цікаво - як ви те бачите .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Але якщо не займатися історічними ретроспективами - багато часу на це йде і вибиваєшься з ритму буремних подій, хтось може сказати куди піде світ, чи його керманичі. А простіше - чи буде путен терпилою, а Трамп лохом? Чи якось інакше ролі розподіляться - може путен хоче нишком  виплутатись з цього п-монокля і  ще вижити при цьому. - Малоймовірно, мабуть.

Посилання на коментар

28 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

хтось може сказати куди піде світ

Так він вже пішов - після второго пришестя Трампа з'явилася Океанія на додачу до Остазії і Євразії.

image.png.5a1e26a55565e38395efb868df2add30.png

Питання тільки - як далеко це зайде і чи закінчиться все це киданням ядерними ракетами.

Чи штучний інтелект раніше вимкне світло бібізянам )

Цитата

Китай хоче отримати українські копалини. Десятки китайських компаній вже зайшли на окуповані території України, — NV nv.ua/ukr/ukraine/events/kitay-buduye-zavodi-na-donbasi-ta-postachaye-ustatkuvannya-yaki-kompaniji-zalucheni-50489133.html

Щонайменше десяток приватних китайських компаній активно співпрацює з окупованими територіями Донеччини та Луганщини, постачаючи місцевим підприємствам або устаткування, або інші товари. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Але якщо не займатися історічними ретроспективами - багато часу на це йде і вибиваєшься з ритму буремних подій, хтось може сказати куди піде світ, чи його керманичі. А простіше - чи буде путен терпилою, а Трамп лохом? Чи якось інакше ролі розподіляться - може путен хоче нишком  виплутатись з цього п-монокля і  ще вижити при цьому. - Малоймовірно, мабуть.

Если очень коротко. Украина передаёт 50% своих ресурсов штатам и идет на приватизацию некоторых областей экономики в их пользу. В замен получает ввод американских войск, как гаранта безопасности. Путин довольствуется тем, что будет у России на момент подписания соглашения. Собственно, всё уже решено и только уточняются «мелкие» детали, как, например, никому, при этом, не потерять лицо. А вот уже потом увидим, как эти события повлияют на мир. Они будут, прецедент создан

Запомните этот твит (c)

Змінено користувачем Скромный прораб
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

У кожного свої думки. Син давно купив 3 принтери для пластику, недавно 2 для смоли, хоче ще прикупити 1 для пласткику, щоб процес був безперервний, як він каже. Постійно щось друкує для фронту. Хоче жити в Україні, не дивлячись на те, що декілька колег виїхало на Захід. 

Так, звісно, всі різні. Я теж, можливо (якщо території залишаться в Україні), добудую своє подвір'я в Полтавській області (Орлик) і піду вже собі на пенсію, жити в неквапному ритмі, рибалити, кайфувати) Але, гадаю, наші робочі процеси, як і податки від них, повернуться в Україну тільки тоді, коли в Україну повернеться закон який замінить сьогоднішню "жизнь по понятиям".

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Если очень коротко. Украина передаёт 50% своих ресурсов штатам и идет на приватизацию некоторых областей экономики в их пользу. В замен получает ввод американских войск, как гаранта безопасности. Путин довольствуется тем, что будет у России на момент подписания соглашения.

Запомните этот твит (c)

американських військ у нас не буде. Трамп це казав неоднократно. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, DmiVady сказал:

і піду вже собі на пенсію, жити в неквапному ритмі, рибалити, кайфувати

Мечты, мечты...

Я похоже думал...

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

censor.net/ua/news/3535944/chy-pidpyshe-zelenskyyi-ugodu-pro-ridkisnozemelni-metaly

NBC News стверджує, що в угоді, яку привіз Бессент, також був сигнал про відкритість США до розгортання американських військ в Україні для охорони копалин у разі припинення вогню з росією.(С)

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

10 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Нет другого варианта

• Лайк 1
Посилання на коментар

Українці не хочуть виборів. Якщо комусь це не подобається - вони можуть вибрати інше громадянство, - Зеленський 

Джерело: https://censor.net/ua/n3535965

images.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

2 минуты назад, Скромный прораб сказал:

Нет другого варианта

Можно им войну объявить...

Пусть нас аннексируют...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

Мечты, мечты...

Я похоже думал...

По обстоятельствам, я не догматик )))

Мы зачастую успокаиваем себя, что у нас всегда есть план Б и план С, но ...

"— Но вот какой вопрос меня беспокоит: ежели бога нет, то, спрашивается, кто же управляет жизнью человеческой и всем вообще распорядком на земле?

— Сам человек и  управляет, — поспешил сердито ответить  Бездомный на этот, признаться, не очень ясный вопрос.

—  Виноват,  —  мягко  отозвался  неизвестный,  —  для  того,  чтобы управлять,  нужно,  как-никак,   иметь  точный  план   на   некоторый,  хоть сколько-нибудь  приличный  срок. Позвольте  же  вас спросить, как  же  может управлять   человек,  если  он   не  только   лишен   возможности  составить какой-нибудь план хотя бы на  смехотворно короткий срок, ну, лет, скажем,  в тысячу, но не  может ручаться даже за свой собственный завтрашний день?"

©

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Canton сказал:

Мечты, мечты...

Я похоже думал...

Так приезжайте все в Нарву, совок в самые застойные времена))) Рыбалка идёт в придачу

Змінено користувачем Скромный прораб
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Canton сказав:

Мечты, мечты...

Я похоже думал...

Владимвладимыч всех вас снова переиграл..

x.com/i/status/1890651825264537975

Посилання на коментар

1 час назад, ozor сказал:

В то врємʼя нас і вас як баранів ганяли на пєрвомай і дєвятомай.

Куца в в кацапів памʼять, тай й у нас не краща, нажаль.

Ну не зовсім щоб ганяли. А якщо і ганли, то не кожен день, як зараз ппопонується. 

Пи. Си.Екіпіровка для походу на 1 травня, до сих пір, є захована в надійному місці, щоб в потрібний момент... 😎

UPD. Переплутав. То до 7 листопада. Щороку з батьою на військовий парад ходили. 

IMG_20250120_134030.jpg

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

Тайваню (Республіка Китай) надали гарантії у вигляді TRA. Це не меморандум і не міжнародна угода - це закон. Частина американського законодавства!

Ось цитати з TRA: «Сполучені Штати нададуть Тайваню такі оборонні вироби та оборонні послуги в такій кількості, яка може бути необхідною для того, щоб Тайвань міг підтримувати достатній потенціал самооборони» і «збережуть здатність Сполучених Штатів протистояти будь-якому вживанню сили чи іншим формам примусу, які можуть поставити під загрозу безпеку або соціальну чи економічну систему народу Тайваню».

Отже, прецедент і модель існують. Тепер головне мати якісних переговорників з українського боку. І саме в них зараз головна проблема. Рибки гуппі не конкуренти акулам, але зубатих риб в акваріум української зовнішньої політики  не пускають. (С)

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

Ну не зовсім щоб ганяли. А якщо і ганли, то не кожен день, як зараз ппопонується. 

Пи. Си.Екіпіровка для походу на 1 травня, до сих пір, є захована в надійному місці, щоб в потрібний момент... 😎

IMG_20250120_134030.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...