vadimv Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) Цитата Міністр закордонних справ Німеччини Бербок пригрозила США розривом зв'язків Німці щось підозрюють... Зраджений. Спочатку Зеленський, скоро ми? Радикальний відхід США від своїх союзників Змінено 21 лютого користувачем vadimv 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 3 години тому, Фрай сказав: Я це знаю тому і написав багато, але подумав і прибрав, не на часі. ( Військовий це дуже широке розуміння, так було, так є і так буде А чого не на часі? Як раз на часі, бо країна вже за межею ... До війни мені пох на ту шоблу молодих талантів на Банковій, мене не обходило, менше заробляти не став) Війна показала усі морально-етичні та інтелектуальні здібності ОП енд компані, бо через якийсь час, розв'язавши свої питання, занурився у тему, а там ... 90-ті у всій красі, тільки штанів з лампасами не вистачає ) Тому мої погляди на доцільність продовження царювання купки крадіїв на чолі з головним, сформовані не постами Кантона чи прихильників ПОПа (більшість їх в мене просто закрита, як і платні прихильники Зеленського ну і звісно, кацапські ганчірки) а якраз тим, що бачу, чую, знаю. На щастя, українці вміють у самоврядування та самопоміч, тому Україна ще тримається. Вірніше: Україна тримається всупереч бажанням ОП тощо. Так що обкладувати їх прутнями, то нормальна психологічна терапія ) Просто тре не забувати своє робити і якось буде ) 7 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 4 минуты назад, vadimv сказал: Німці щось підозрюють... Зраджений. Спочатку Зеленський, скоро ми? Радикальний відхід США від своїх союзників ну шо, где тут те кто дизлайкал, когда я говорил, что "америка всегда предаст". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого expres.online/podrobitsi/ssha-rizko-zminili-ritoriku-pro-zelenskogo x.com/generalkellogg/status/1892928578641162487 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 8 минут назад, DmiVady сказал: Просто тре не забувати своє робити і якось буде ) не знаю кого Украина выберет в 2025 году , не думаю, что "медведчука", а вот в 2029 , если к тому моменту Украина еще будет, будет, мое мнение, "как в Грузии" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 24 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Зеленский, в свойственной ему хамской манере, дважды унизил. 13.07.2023 в 07:49, vadimv сказав: Бидло-хамська поведінка - це коли Буш виступає у Верховній раді з закликами не псувати совок, коли Клінтон змушує віддати ЯЗ, коли Обама здає Крим і Донбас, коли Трамп скасовує санкції, коли Байден патякає про "невідворотну" війну і неможливість дати то Хаймарси, то Абрамси, то F-16, то ATACMS. При тому, що Їх у нього ТИСЯЧІ. Це коли Німеччина і Франція (а тепер США) блокують вступ до НАТО і ЄС. Ось що таке бидло-хамська поведінка. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 8 минут назад, 7351 сказал: expres.online/podrobitsi/ssha-rizko-zminili-ritoriku-pro-zelenskogo x.com/generalkellogg/status/1892928578641162487 а если подпишет все, что велят ( а подпишет же) и еще упадет на колени и попросит прощения, то ваще будет " в целом хорошим малым..." 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 22 минуты назад, vadimv сказал: Німці щось підозрюють... Зраджений. Спочатку Зеленський, скоро ми? Радикальний відхід США від своїх союзників Бойся Бой: «Мы увеличим давление на американцев, чтобы они понимали, что им максимально есть что терять, если они перестанут поддерживать либеральные демократии Европы» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 44 минуты назад, vadimv сказал: Бидло-хамська поведінка - це коли Буш виступає у Верховній раді з закликами не псувати совок, коли Клінтон змушує віддати ЯЗ, коли Обама здає Крим і Донбас, коли Трамп скасовує санкції, коли Байден патякає про "невідворотну" війну і неможливість дати то Хаймарси, то Абрамси, то F-16, то ATACMS. При тому, що Їх у нього ТИСЯЧІ. Це коли Німеччина і Франція (а тепер США) блокують вступ до НАТО і ЄС. Ось що таке бидло-хамська поведінка. И? Это мне в мемориз, к цитатам великих людей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 21 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого Трамп приїде до москви на святкування 9 травня та зустрінеться з путіним, – ЗМІ.🤣 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 9 хвилин тому, Скромный прораб сказав: И? Это мне в мемориз, к цитатам великих людей? Да я вижу, что с первого раза не дошло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 1 година тому, Оконщик сказав: не знаю кого Украина выберет в 2025 году , не думаю, что "медведчука", а вот в 2029 , если к тому моменту Украина еще будет, будет, мое мнение, "как в Грузии" Мир стремительно меняется, как говорил мой друг и шеф, ныне покойный, о мировой политике: "уходит время обсосов, которым "все должны" и грядёт время сильных парней, кои будут брать всё сами" ... так что впереди, если выживем, мы увидим много интересных и неожиданных событий ... я так предполагаю. Вариантов развития событий в нашей стране масса, вплоть до таких, при озвучивании которых у розовых пони волосы станут дыбом ... Исчезающе малый шанс имеет вариант с "прививкой об ответственности за власть" ... чуть растекусь мыслью, приведя цитату: " ... за то, что этот Сисамн, подкупленный деньгами, вынес несправедливый приговор, царь Камбис велел его казнить и содрать кожу. Кожу эту царь приказал выдубить, нарезать из неё ремней и затем обтянуть ими судейское кресло, на котором тот восседал в суде. Обтянув кресло, Камбис назначил судьёй вместо Сисамна, которого казнил и велел затем содрать кожу, его сына, повелев ему помнить, на каком кресле восседая, он судит." © приписывается Геродот, История, Книга 5, глава 25. В нашем варианте это может быть "стадион, так стадион", но ... по китайскому варианту, когда перед большим представлением на зелёной травке расстилают целлофан, и доходчиво показывают, что и народные деньги воровать нехорошо, и за решения нужно отвечать ... Естественно этому должно предшествовать не "поймали на улице и на каштане ...", а расследование, и потом процесс, с доказательствами и прочим, не по беспределу ... Тогда "грузинского варианта" можно точно избежать ... Как по мне, все эти прогнозы, это чисто развлечься "на лавочке" ) Будем живы - увидим. ) Змінено 21 лютого користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 3 години тому, DmiVady сказав: 7 годин тому, Фрай сказав: Я це знаю тому і написав багато, але подумав і прибрав, не на часі. ( Військовий це дуже широке розуміння А чого не на часі? Як раз на часі, бо країна вже за межею ... Та не на часі, на мій погляд це ще те болото і не варто ворушити його саме зараз у такий важкий час. 3 години тому, DmiVady сказав: Так що обкладувати їх прутнями, то нормальна психологічна терапія ) Просто тре не забувати своє робити і якось буде ) Так, роби що треба і буде так як буде, але обкладати прутнями то таке, малоефективна дія, «когда меня нет вьі можете меня еще и побить». От якби була можливість кожного причетного після завершення війни притягнути до відповідальності, а в деяких випадках навіть і зараз, то це б мало б набагато кращий відгук у гарячих серцях цієї гнидної армії бажаючих відкусити побільше від бюджетного пирога. Але, на превеликий жаль є ще багато таких але… Змінено 21 лютого користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 3 хвилини тому, Фрай сказав: Та не на часі, на мій погляд це ще те болото і не варто ворушити його саме зараз у такий важкий час. Так, роби що треба і буде так як буде, але обкладати прутнями то таке, малоефективна дія, «когда меня нет вьі можете меня еще и побить». От якби була можливість кожного причетного притягнути до відповідальності і після завершення війни, а в деяких випадках навіть і зараз, то це б мало б набагато кращий відгук у гарячих серцях цієї гнидної армії бажаючих відкусити побільше від бюджетного пирога. Але, на превеликий жаль є ще багато таких але… Коли спецслужби сша зроблять так сказати ревізію всіх бабок. Ото весело буде) мінус один кандидат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого t.me/AndriyuKK/40430 Президент Аргентини подарував Маску бензопилу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Мир стремительно меняется, как говорил мой друг и шеф, ныне покойный, о мировой политике: "уходит время обсосов, которым "все должны" и грядёт время сильных парней, кои будут брать всё сами" ... так что впереди, если выживем, мы увидим много интересных и неожиданных событий ... я так предполагаю. Вариантов развития событий в нашей стране масса, вплоть до таких, при озвучивании которых у розовых пони волосы станут дыбом ... Все вже було, і це теж було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 17 минут назад, DmiVady сказал: Тогда "грузинского варианта" можно точно избежать ... Как по мне, все эти прогнозы, это чисто развлечься "на лавочке" ) Будем живы - увидим. ) Это да, казав сліпий побачимо...:((. ближайшие выборы у молдаван вроде как. посмотрим не выберут ли они "свою грузию". а у нас, а у нас шо, я , как оптимист, все же еще верю в "лоховской шанс Украины", правда она уже стала меньшей по размеру, но все же она есть. А дальше все зависит от граждан. Трампа через 4 года не будет, путин так же не вечен...Но не станем ли мы , на момент смерти путина, "малорос федерал округ", тут ХЗ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 16 минут назад, МаТраС сказал: Коли спецслужби сша зроблять так сказати ревізію всіх бабок. Ото весело буде) мінус один кандидат если ты о ЗЕ , то думаю даже такое тупорылое создание как ЗЕ понимает, что выборы он проиграет. Даже не смотря на то, что Трамп делает ему отличную рекламу, старается как может. Но у ЗЕ шанс только если против него будет ПЕ или Бойко ( да и то зависит от того как Бойко будет втирать сказки выборцям. Но все же наверное у Бойко нет шансов. Пока нет) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого Республіканці критикують Трампа за позицію по Україні. 'Наступ' ЗСУ на Брянськ (online-video-cutter.com).mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 6 хвилин тому, Оконщик сказав: Это да, казав сліпий побачимо...:((. ближайшие выборы у молдаван вроде как. посмотрим не выберут ли они "свою грузию". а у нас, а у нас шо, я , как оптимист, все же еще верю в "лоховской шанс Украины", правда она уже стала меньшей по размеру, но все же она есть. А дальше все зависит от граждан. Трампа через 4 года не будет, путин так же не вечен...Но не станем ли мы , на момент смерти путина, "малорос федерал округ", тут ХЗ. після путіна може прийти ще гірше. .. так що його смерть нічого не значить. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: після путіна може прийти ще гірше. .. так що його смерть нічого не значить. может конечно. жизнь покажет. но , если война остановится на нынешних ( плюс минус, куда продвинутся) границах и мы ( Украина) будем готовиться к обороне ( об отвоевании я не говорю уже даже), то наверное есть шанс. ну или выберем путь "как в грузии"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 22 минуты назад, Бездомный сказал: тупые они ( хотя судя по состоянию и должности не такие и тупые) , а 3.14...здец нам:)) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого Печалько ... © Fill Feaouill 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз