988888 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 23 минуты назад, lug сказал: Допустим, Зеленский подпишет дерибан Украины союзниками, как оплату за мир. А как же завершение войны? А Путин об этом знает? З огляду на риторику Трампа і Ко... В очі кажуть: віддасте нам - будете живі але голозаді;. невіддасте - заберуть кацапи і ви будете мертві... Чесно кажучи.... бубочку аж шкода. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) Yigal Levin 1 мин. · Там пару месяцев назад Буданов говорил, что будет еще одно украинское наступление. Теперь ясно, что имелось в виду — штурм прямо в самое сердце центра принятия решений, еще и под блеск софитов и на камеры всего мира. з.і. от не знаю , в кого папередників вистачило б снаги - а ні в кого Змінено 28 лютого користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 34 минуты назад, Undertone сказал: Наш величний лідер поцапався з найвеличнішім лідером у прямому етері, як я зрозумів? Веселі хлопці... ХЗ есть ли яйца у ЗЕ, или только дурость..., но даже если и есть, то может оказаться уникальный в анатомии человека случай, когда яйца одного представителя вылазят боком у всего народа :(. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого На старости лет оказался руководителем одного из структурных подразделений коммунального предприятия. Предыдущий начальник исчез в неизвестном направлении прихватив с собой компьютер со всей документацией. Два месяца восстанавливал с нуля. Должностные инструкции, методики испытаний. Из пяти инженеров осталось двое оба инвалида. Пред и пенсионного возраста. Рабочих четверо из девятнадцати. А объем работ довоенный плюс то, что не было сделано за первые полгода 22го, когда предприятие не работало. Восстановил списанный комп 2006 года и списанный принтер без картриджа... За последний год уволилось 4 чел. Одел кадров не может набрать новых, разговор начинается с брони. Харькову ппц. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 1 хвилину тому, 988888 сказав: бубочку аж шкода Мені більше країну шкода. Бубочка міг би хоча б костюм з червоною краваткою вдягнути, може і не гавкали б так на нього. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 3 хвилини тому, 988888 сказав: З огляду на риторику Трампа і Ко... В очі кажуть: віддасте нам - будете живі але голозаді;. невіддасте - заберуть кацапи і ви будете мертві... Чесно кажучи.... бубочку аж шкода. Буцімто його хтось насильно пхав... Сам поліз. Блюзнірствовав би як і раніше, і горя не знав. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2 минуты назад, Undertone сказал: Мені більше країну шкода. Бубочка міг би хоча б костюм з червоною краваткою вдягнути, може і не гавкали б так на нього. выбрали довбня-клоуна, маемо... 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого результат бидло дипломатії 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Трамп вигнав Зеленського... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 1 година тому, Дощ сказав: Privet, а не кацапського немає? Чи какаяразніца А Флешу за його російськомовні інтерв'ю в скажете своє незадоволення ?) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: результат бидло дипломатії Та я так дивлюсь, що трамподипломатія не краща. У трампа спитали: що з копалинами на окупованих територіях? Він відповів:- А що? ми будем добувати згідно цієї угоди. Так а росія?.... Я з путіним про все вже говорили........ Підараси. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: Трамп вигнав Зеленського... я в восхищении (с) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) 9 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Трамп вигнав Зеленського... Навіть і не знаю... Що було-б краще. Але питання бубочка задавав "правильні" а конкретних відповідей жодної: один популізм, брєд про "якби я тоді був..."; Обама дурак; Байден дурачок... Так при Байдену Україна вистояла а при гініальному Трампу Україна впаде . Змінено 28 лютого користувачем 988888 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) Змінено 28 лютого користувачем Скромный прораб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) Ну не те щоб Україна впаде, але важко уявити як ці двоє можуть домовитися до чогось адекватного. Віце-президент взагалі огонь. Змінено 28 лютого користувачем Undertone 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого у Зеленського нема костюму? щоб не давати Трампу менше шансів для придирок і приколів? цей напіввійськовий прикид вже не діє. треба міняти імідж. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: у Зеленського нема костюму? щоб не давати Трампу менше шансів для придирок і приколів? цей напіввійськовий прикид вже не діє. треба міняти імідж. Та по фіг імідж. Араби в своїх національних костюмах і нічого. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Тільки що, Вячеслав63 сказав: Та по фіг імідж. Араби в своїх національних костюмах і нічого. у нас такий національний костюм, як носить Зе? вперше чую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого «Сегодня у нас была очень значимая встреча в Белом доме. Мы узнали много такого, чего никогда не понять без разговора с таким запалом. Удивительно, что может выйти через эмоции, и я понял, что президент Зеленский не готов к миру, если Америка будет на его стороне, потому что он чувствует, что наше участие дает ему большое преимущество в переговорах. Мне не нужно преимущество, я хочу МИРА. Он проявил неуважение к Соединенным Штатам Америки в их заветном Овальном кабинете. Он может вернуться, когда будет готов к миру». 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 11 хвилин тому, 988888 сказав: Навіть і не знаю... Що було-б краще. Але питання бубочка задавав "правильні" а конкретних відповідей жодної: один популізм, брєд про "якби я тоді був..."; Обама дурак; Байден дурачок... Так при Байдену Україна вистояла а при гініальному Трампу Україна впаде . Зеленский плохой артист, не умеет в экспромт, может только по написанному. Трамп сделал его, как мальца. Он понял, что не сможет переломить путьку и единственный выход списать все на неадекватность клоуна. Было разыграно как по ночам.. И клоун повелся , как последний идиот. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 13 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Боже, что он несёт... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 4 минуты назад, Undertone сказал: ... важко уявити як ці двоє можуть домовитися ... З такими американцями як домовлятись? Все прийшло до того, що "з ким з президентів домовлявся до того і претензії"... а країна "нєпрічьом"... 5 минут назад, Undertone сказал: ... Віце-президент взагалі огонь. Там із самого початку відношення до "нашого" вже агресивне. Навіть і незнаю навіщо він туди їхав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) 10 минут назад, Vinsol2009 сказал: Зеленский плохой артист, не умеет в экспромт, может только по написанному. Трамп сделал его, как мальца. Он понял, что не сможет переломить путьку и единственный выход списать все на неадекватность клоуна. Было разыграно как по ночам.. И клоун повелся , как последний идиот. Вполне возможно, как минимум один из вариантов, тем более, что переговоры между Россией и США продолжаются, послы назначены. Козёл отпущения найден - вот он, смотрите Змінено 28 лютого користувачем Скромный прораб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 3 хвилини тому, 988888 сказав: Навіть і незнаю навіщо він туди їхав. Бо придурок. Вирішив, що один раз завернути а очі не вдаломя, а вдруге точно вдастся. Ідіот, невиліковний ідіот. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 8 хвилин тому, 988888 сказав: З такими американцями як домовлятись? а як Бібі домовляється? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз