Akademik Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня Что я говорил Позиции сторон сильно разнятся m.censor.net/ru/news/3540845/chto-trebovala-rf-na-peregovorah-s-ssha-v-er-riyade Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня (змінено) 1 час назад, Akademik сказал: Что я говорил Позиции сторон сильно разнятся m.censor.net/ru/news/3540845/chto-trebovala-rf-na-peregovorah-s-ssha-v-er-riyade агресор мусить отримати показовий укорот , інакше агресувати почнуть і рак і жаба Змінено 12 березня користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) пуйлу ничего не нужно продавать расиянам. это рабы. Коллективное пуйло имеет стратегическую цель - ссср 2.0 а расеяшки будут делать что им скажут. кому не нравится - нафиг, пусть валят Змінено 13 березня користувачем Akademik 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня В України не залишилося далекобійних ракет ATACMS, - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: В України не залишилося далекобійних ракет ATACMS, - Это понятно уже....(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 хвилину тому, DimaF сказав: Это понятно уже....(( А элитные бригады ВСУ сточились в ходе Курской наступательной авантюры. А я предупреждал. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня в разі необхідності підрозділи здійснюють маневри на вигідніші рубежі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня обстріл Дніпро 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Юрій Бутусов Безпрецедентна історія. Російський солдат з штурмової роти 7-го мотострілецького полку 18-і мотострілецької дивізії вирішив здатися у полон дрону 13-і бригади Нацгвардії «Хартія». Росіянин став біля бліндажа свого командира, і коли черговий дрон підлетів, то не став тікати та ховатись. А показав на бліндаж командира роти 7-го полку позивний «Соловей» та закинув до нього одну за одною чотири гранати. Український офіцер управління зрозумів, що росіянин знищив своїх. Після такого нечуваного жесту доброї волі на місце бою відправили інший наш дрон, який зкинув ініціативному росіянину електронну цигарку та записку з наказом здатися у полон. В результаті росіянин побіг до позицій «Хартії» та здався у полон. Важко було б в таке повірити, якби не відео. Скоро буде матеріал, де будуть показані усі деталі важливого вчинку російського штурмовика з Ленінградської області, який у страшній мʼясорубці війни під Харковом зрозумів нарешті, що вороги для нього не українці, справжні вороги це його командири, які гонять солдат на забій. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) Yigal Levin 17 ч. · Reuters пишет, что Путин вряд ли примет предложение Украины о 30-дневном прекращении огня. Об этом изданию сообщили российские источники, добавив, что любое соглашение должно учитывать российские завоевания на поле боя и опасения (ути-пути) Москвы. Ну, впрочем, ожидаемо, да. Если соскочить, то только с нахапанным. Змінено 13 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня там пишуть ***ло сьогодні з промовою буде виступати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 6 годин тому, Akademik сказав: кому не нравится - нафиг, пусть валят А могли б бусифікували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Давненько не заходив... часу нема. Але хочу спитати, що там на рахунок перемир`я? Як порохофоби почуваються? Це вже Мінські капітуляції-3? Чи все ж таки будуть кордони 1991? Скільки території втратив Зеленський? P.S. Якщо що, я на даному етапі підтримую Зеленського і перемир`я на тих умовах, про які ми попередньо домовились, але ж хочеться знати, що думають бойові зеленофіли? 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 хвилину тому, Alvalk сказав: Але хочу спитати, що там на рахунок перемир`я? А воно взагалі щоби що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 3 минуты назад, US7IGN сказал: А воно взагалі щоби що? Щоб діда умаслити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 9 годин тому, US7IGN сказав: нам старі, собі нові. утилізація окремих грошей коштує. Польща за чужий рахунок (ну і за свій теж) нормально оновила техніку. до речі, які проблеми з НАТО, ЄС та США? коли на них востаннє хтось нападав? і це теж. але я про те, що вони зберігали під відкритим небом, в погано стані, а на паперах вони передавали нам хороше..справне от коли туди війна прийде тоді і дізнаємось в якому вони стані Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 8 годин тому, Akademik сказав: Что я говорил Позиции сторон сильно разнятся m.censor.net/ru/news/3540845/chto-trebovala-rf-na-peregovorah-s-ssha-v-er-riyade бо факт в тому, що росія дійсно сильніше. там є і моб ресурс, і гроші, і безліч зброї, і влада політично сильніша. ну і ядерка є. а позиція світу така, що повернення територій і покарання росіі не буде. Змінено 13 березня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 6 годин тому, Akademik сказав: нафиг, пусть валят а памятаєте як ржали? тепер у нас концтабір 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 45 хвилин тому, dvr002 сказав: там пишуть ***ло сьогодні з промовою буде виступати і його буде слухати весь світ. бо наш Зеля пи здить кожен день по пару раз, один копіпаст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 41 хвилину тому, US7IGN сказав: А могли б бусифікували нє. це тільки в Україні вільні люди вільної країни бусифікують на війну інших вільних людей вільної країни 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 40 хвилин тому, Alvalk сказав: Скільки території втратив Зеленський? менше, ніж планував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 42 хвилини тому, Alvalk сказав: P.S. Якщо що, я на даному етапі підтримую Зеленського і перемир`я на тих умовах, про які ми попередньо домовились, але ж хочеться знати, що думають бойові зеленофіли? тут логіка просто. якщо ти не хочеш в тцк, армію, зону бойових, значить ти за перемир'я. корейський варіант, нравиться вам чи ні .. і ми не південна Змінено 13 березня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 5 минут назад, akineo сказал: корейський варіант Возможен только с американскими базами у нас. А так это на год-два.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 16 хвилин тому, akineo сказав: і це теж. але я про те, що вони зберігали під відкритим небом, в погано стані, а на паперах вони передавали нам хороше..справне от коли туди війна прийде тоді і дізнаємось в якому вони стані Могли б взагалі не дати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз