sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 12 минут назад, Бездомный сказал: жид - то не по татові/по мамові - жид - то єврей , модифікований радянськими "інженерами людських душ" у кацапа Ті, що зараз при владі... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 11 минут назад, Бездомный сказал: функцію "ігнор" ніхто не відміняв по "до останнього українця" - кацапи йдуть сюди саме робити геноцид українців Як каже Володя Фурман, ,, Синя борода" доведеться будувати свою маленьку Україну десь в іншому місці. Здохнути за це лядство, то глупо. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 3 хвилини тому, sergio сказав: доведеться будувати свою маленьку Україну десь в іншому місці. Шось ви швидко передумали залишатися 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Шось ви швидко передумали залишатися Знаю одну людину, яка змінила вже 4-ту країну, не залишаючи свого будинку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня www.rbc.ua/rus/news/novi-grivni-koli-z-yavlyatsya-inshi-portreti-1743581904.html Найвеличніший буде на 5000 чи 10000 купюрі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня Только что, vadimv сказал: Шось ви швидко передумали залишатися Я не передумав. Почитайте, зараз цікава дискусію в темі Еміграція на фінанс. Чувак декілька років сидів в Іспанії і фігачив, як українській ФОП, ІТвець походу. Прийшов лист від податкової заплатити 30 кіло євро штрафу. За не сплату податків. Нічого дорогого не купляв, щоб за світитись. Зійшлись на думці, що в податкова збирає навіть інформацію з руху по скидочним картам. Тобто людина думала, що буду просто на хавчик тратити нічого не буде. Я звичайно, за що купив, за то продав. Але інформація досить повчальна. Щось в нас АТБ кинулось електронні чеки нав"язувати. Хочуть вияснити звідки беруть гроші 3 млн українців, що знаходяться в тіні?! Ну і податками обкласти?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня (змінено) 1 хвилину тому, sergio сказав: Я не передумав. Почитайте, зараз цікава дискусію в темі Еміграція на фінанс. Чувак декілька років сидів в Іспанії і фігачив, як українській ФОП, ІТвець походу. Прийшов лист від податкової заплатити 30 кіло євро штрафу. За не сплату податків. Нічого дорогого не купляв, щоб за світитись. Зійшлись на думці, що в податкова збирає навіть інформацію з руху по скидочним картам. Тобто людина думала, що буду просто на хавчик тратити нічого не буде. Я звичайно, за що купив, за то продав. Але інформація досить повчальна. Щось в нас АТБ кинулось електронні чеки нав"язувати. Хочуть вияснити звідки беруть гроші 3 млн українців, що знаходяться в тіні?! Ну і податками обкласти?! Він готівкою отримував зарплату весь цей час? Яка податкова штраф виставила? Змінено 2 квітня користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 1 минуту назад, US7IGN сказал: www.rbc.ua/rus/news/novi-grivni-koli-z-yavlyatsya-inshi-portreti-1743581904.html Найвеличніший буде на 5000 чи 10000 купюрі? Як мінімум на лямі. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня Только что, US7IGN сказал: Він готівкою отримував зарплату весь цей час? Думаю отримував на українську карточку, платив податок в Україні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня (змінено) Якщо тратити на хавчик гроші з укр карток, не заводячи їх в Європу, то ніяка європейська податкова не буде цим займатись відслідковувати ваші витрати на хот-доги... Або пацієнт явно щось підпіізджує, бо для економії на курсі і відсотках явно заводив гроші на іспанський банк напряму за проекти, не заводячи їх в Україну. Змінено 2 квітня користувачем murava 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 4 хвилини тому, sergio сказав: Я не передумав. А "будувати свою маленьку Україну десь в іншому місці" де будете? ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня Тільки що, murava сказав: Якщо тратити на хавчик гроші з укр карток, не заводячи їх в Європу, то ніяка європейська податкова не буде цим займатись відслідковувати ваші витрати на хот-доги... Або пацієнт явно щось під***жує, бо для економії на курсі і відсотках явно заводив гроші на іспанський банк напряму за проекти, не заводячи їх в Україну. Все могло бути ще простіше. Роботодавець звітував про витрати і вказав отримувача. А на які картки він їх отримав вже не мало значення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 1 минуту назад, vadimv сказал: А "будувати свою маленьку Україну десь в іншому місці" де будете? ) На дачі. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня Тільки що, murava сказав: На дачі. Може все повернеться станом на 1938 рік? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: Все могло бути ще простіше. Роботодавець звітував про витрати і вказав отримувача. А на які картки він їх отримав вже не мало значення. Ніт, податкова резиденція має значення. Жити в Іспанії і працювати в Україні не заборонено. Роботодавець може вказати що завгодно, дивляться не по роботодавцю, а по руху грошей. Не виключено, що пацієнт це сам десь вказав, і тепер податкова просить оплатити як резидента Іспанії. Треба дивитись чи є угода про уникнення подвійного оподаткування, збирати папери і доводити. Там правда є фішка, якщо легалізувався в Іспанії, а в материнській країні ти оплатив податки, але вони менше за такі самі якби типу були в Іспанії, то можуть ввічливо попросити доплатити різницю. В іспанську казну. Змінено 2 квітня користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня (змінено) 16 минут назад, US7IGN сказал: Може все повернеться станом на 1938 рік? для того кацапи мусять отримати контроль над Україною по Збруч але це - хфантастика , синку Змінено 2 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 5 минут назад, murava сказал: Якщо тратити на хавчик гроші з укр карток, не заводячи їх в Європу, то ніяка європейська податкова не буде цим займатись відслідковувати ваші витрати на хот-доги... Або пацієнт явно щось під***жує, бо для економії на курсі і відсотках явно заводив гроші на іспанський банк напряму за проекти, не заводячи їх в Україну. Написали, що міг при оформленні скидочних карт якісь данні вказати по яким податкова змогла відстежувати. ІПН навіть. Я, наприклад мав картку Бігстара в Польщі, джину різну купляти. Щось там 5%+Таксфрі вони повністтю повертали. Тобто, я той самий товар, як поляки купляв на 23 %дешевше. Загалом майже на третину дешевше. І ось приїжодаю, якось, ще перед Ковідом. Кажуть картка не дісна(робилась з привязкою до Емейла) Нова картка вже з привязкою до польського Тел номера, український не підходить.Ось так і беруть всіх під ковпак помаленьку. Опаньки. Ну і такса немає. Супер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 6 минут назад, murava сказал: На дачі. Вже все збудовано. Блін єдине пісок в фільтра басіка треба поміняти 15 грн/кг 85 кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 7 минут назад, US7IGN сказал: Може все повернеться станом на 1938 рік? Об що так розбивались хвилі Атлантичного океану, об Жмеринка чи Шепетівку?! Призабув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 11 хвилин тому, sergio сказав: Написали, що міг при оформленні скидочних карт якісь данні вказати по яким податкова змогла відстежувати. ІПН навіть. Я, наприклад мав картку Бігстара в Польщі, джину різну купляти. Щось там 5%+Таксфрі вони повністтю повертали. Тобто, я той самий товар, як поляки купляв на 23 %дешевше. Загалом майже на третину дешевше. І ось приїжодаю, якось, ще перед Ковідом. Кажуть картка не дісна(робилась з привязкою до Емейла) Нова картка вже з привязкою до польського Тел номера, український не підходить.Ось так і беруть всіх під ковпак помаленьку. Опаньки. Ну і такса немає. Супер. politarena.online/nardep-ar-iev-rozpoviv-pro-naslidky-otrymannia-vovynoi-tysiachi-derzhava-otrymuie-povnyy-kontrol-nad-finansamy-hromadian-82666/ Вовина тисяча”: брати чи не брати, мене питають? Передусім, кожному варто знати: якщо берете тисячу, ви обов’язково даєте дозвіл на розкриття банківської таємниці і державні органи зможуть відстежувати усі ваші витрати на всіх рахунках зараз чи в майбутньому. Тобто, повний контроль!”, – розповів нардеп. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 14 хвилин тому, sergio сказав: Написали, що міг при оформленні скидочних карт якісь данні вказати по яким податкова змогла відстежувати. ІПН навіть. Я, наприклад мав картку Бігстара в Польщі, джину різну купляти. Щось там 5%+Таксфрі вони повністтю повертали. Тобто, я той самий товар, як поляки купляв на 23 %дешевше. Загалом майже на третину дешевше. І ось приїжодаю, якось, ще перед Ковідом. Кажуть картка не дісна(робилась з привязкою до Емейла) Нова картка вже з привязкою до польського Тел номера, український не підходить.Ось так і беруть всіх під ковпак помаленьку. Опаньки. Ну і такса немає. Супер. Тому треба думати завчасно як ухилятися від податків та від армії будеш, а не бігати потім і волати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 25 минут назад, US7IGN сказал: Тому треба думати завчасно як ухилятися від податків та від армії будеш, а не бігати потім і волати... Я, як ухилитися від армії, ще в класі восьмому почав думати. І так ухилився, що навіть зараз факі в кишені ТЦКашникам можу тикати. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 17 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Попереднє відео з того ж каналу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 2 квітня Поділитись Опубліковано: 2 квітня 1 час назад, sergio сказал: Я не передумав. Почитайте, зараз цікава дискусію в темі Еміграція на фінанс. Чувак декілька років сидів в Іспанії і фігачив, як українській ФОП, ІТвець походу. Прийшов лист від податкової заплатити 30 кіло євро штрафу. За не сплату податків. Нічого дорогого не купляв, щоб за світитись. Зійшлись на думці, що в податкова збирає навіть інформацію з руху по скидочним картам. Тобто людина думала, що буду просто на хавчик тратити нічого не буде. Я звичайно, за що купив, за то продав. Але інформація досить повчальна. Щось в нас АТБ кинулось електронні чеки нав"язувати. Хочуть вияснити звідки беруть гроші 3 млн українців, що знаходяться в тіні?! Ну і податками обкласти?! Іспанія поліцейська держава зі всіма наслідками 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз