Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 часов назад, vadimv сказал:

Залишаются Азія, Африка і південна Америка )

Нуйогонахер там жити )) Я коли звідти в Київ повертався то часто мав відчуття "ну нєєє, ну у нас ще нічого так,, не тре зайвий раз жалітися". )) Але то було 20 років тому.... 

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, US7IGN сказал:

www.bbc.com/news/articles/cy70y75v5l7o

No news here. Так було ще за часів Януковича. 😝 Але Канада не обмежується лише Ванкувером та Торонто. 😋

Посилання на коментар

7 часов назад, sergio сказал:

Новіша версія вже без 1, 6 л. 

Тільки максимум турбована 1, 4 л. 

Спецільно вибиоавав 1, 6, бо то старий перевірений M16 A, де ланцюг ходить до заміни 300 к. 

Складається враження всесвітьньої змови: "Не хочешь електрику? Ну ось тобі дохлий 1.2 турбо, будеш купувати новий двигун кожні 150 тис км". :) 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Перепрошую, що я в темі інвестингу на планування світового порядку про будівництво) ... але ...

Тільки що повернувся з тренування, а одна з ранкових збитих ракет впала майже поряд з тиром ... і дивлячись на наслідки для "модного" скління, в мене думки що ... поки війна, то ОСБ (чи аналоги) - найкращий друг забудовника) Бо кожен тиждень по новій вставляти панорамні вікна - то й всієї європейської допомоги не вистачить (((

Магазин над тиром встиг закрити вікна після "першого дзвоника" тому, хоч і наслідки трохи є, він працює штатно, а от ті, навкруги, хто вирішив і далі танцювати гопака на граблях, сьогодні рахують немаленькі збитки ...

До речі металеві ролети не рятують від тиску вибухової хвилі, продавлює ...

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Tochkin сказав:

Складається враження всесвітьньої змови: "Не хочешь електрику? Ну ось тобі дохлий 1.2 турбо, будеш купувати новий двигун кожні 150 тис км". :) 

та може воно і правильно. на жодній машині я навіть 100 000 не наїжджав. хоча тут вже пропонують спробувати потаксувати :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Tochkin сказав:

То спочатку так здавалося. ) Тепер, коли китайці знищили автопром у Европі (і частково Америці) і тримають весь світ за рідкоземельні метали - так вже не здається. )

Тепер це все виглядає як 50-річний план знищення західної промисловості )) Особливо після того, як Рей Даліо написав, що китайці планують мінімум 50-річними термінами...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Перепрошую, що я в темі інвестингу на планування світового порядку про будівництво) ... але ...

Тільки що повернувся з тренування, а одна з ранкових збитих ракет впала майже поряд з тиром ... і дивлячись на наслідки для "модного" скління, в мене укріпилися думки, що поки війна, то ОСБ (чи аналоги) - найкращий друг забудовника) Бо кожен тиждень по новій вставляти панорамні вікна - то й всієї європейської допомоги не вистачить (((

Магазин над тиром встиг закрити вікна після "першого дзвоника" тому, хоч і наслідки трохи є, він працює штатно, а от ті, навкруги, хто вирішив і далі танцювати гопака на граблях, сьогодні рахують немаленькі збитки ...

До речі металеві ролети не рятують від тиску вибухової хвилі, продавлює ...

Україна майбутнього - придивіться на архітектурні рішення :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Рей Даліо написав, що китайці планують мімімум 50-річними термінами...

цей поц також писав про те що час від часу китайці так само сідають на дупу як і всі інші :lol:

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

та може воно і правильно. на жодній машині я навіть 100 000 не наїжджав. хоча тут вже пропонують спробувати потаксувати :lol:

"В Англії 300 років то не є строк, в Америці 300 км то не є відстань". :) Трохи менш ніж рік тому придбав нове авто, вже проїхав 33 тис км  )) На першому авто в Київі я теж примудрився проїхати 50 тис за два роки що мав те авто.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

цей поц також писав про те що час від часу китайці так само сідають на дупу як і всі інші :lol:

Не без того )

Але вони вже відсиділи там 150 років, тепер черга Америки і Європи )

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Tochkin сказав:

"В Англії 300 років то не є строк, в Америці 300 км то не є відстань". :) Трохи менш ніж рік тому придбав нове авто, вже проїхав 33 тис км  )) На першому авто в Київі я теж примудрився проїхати 50 тис за два роки що мав те авто.

я завжди жив недалеко від роботи, а подорожував в основному або літаком або мотоциклом. ті ж американці не просто так відстані часом виміряють. є багато інших речей на що його можна витратити. хоча деяким сам процес подобається.

• Лайк 1
Посилання на коментар

“Протягом 2024 року Міністерство культури та стратегічних комунікацій України надіслало близько 2700 листів до Державної прикордонної служби України. Адміністрація Державної прикордонної служби України своїм листом повідомила, що протягом 2024 року загальна кількість осіб, які не повернулись на територію України, складає 579 чоловіків, стосовно яких Міністерство культури та стратегічних комунікацій України зверталось до Державної прикордонної служби України”, – йдеться у відповіді на запит.

Щось я не бачу у правилах перетину кордону лист від мінкульта.

Зеленим блядям пох на закони .

Якщо помножити 579 мін на 10 тис дол, так кругленька сума виходить.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, US7IGN сказав:

Україна майбутнього - придивіться на архітектурні рішення :lol:

Кіно вінрарне ) як і багато фільмів тієї епохи.

Крім архітектурних рішень, побачив альтернативу роботі таксистом, взяв до уваги )))

А тим часом гроші не сплять, тупі й примітивні дядьки "кожен день втрачають гроші від своїх рішень":

SpaceX Маска є головним претендентом на створення протиракетного щита Трампа “Золотий купол”.

Пентагон обрав компанію Ілона Маска для запуску військових супутників

Десь заплакав один погано вибритий хлопець у зеленому світшоті, а все тому, що не слухає експертів нашого форуму 😉

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Десь заплакав один погано вибритий хлопець у зеленому світшоті, а все тому, що не слухає експертів нашого форуму 😉

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

ті ж американці не просто так відстані часом виміряють. є багато інших речей на що його можна витратити.

Мене завжди дивували питання: "а навіщо тобі гараж у двох шагах від дому (ну, типу можна ж у дворі авто ставити чи на стоянці), і дистанційний передпусковий нагрівач зв'язаний з клімат-контролем", це ж типу дорого і невигідно )))

Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Мене завжди дивували питання: "а навіщо тобі гараж у двох шагах від дому (ну, типу можна ж у дворі авто ставити чи на стоянці), і дистанційний передпусковий нагрівач зв'язаний з клімат-контролем", це ж типу дорого і невигідно )))

спробуйте прогріти машину наприклад в Польщі )

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

З прямотоком, о п'ятій ранку?  😉

Бачив я одного такого, даремно він вирішив залишати своє авто у дворі мурашників ... повчальна історія )

Посилання на коментар

34 минуты назад, US7IGN сказал:

я завжди жив недалеко від роботи, а подорожував в основному або літаком або мотоциклом. ті ж американці не просто так відстані часом виміряють. є багато інших речей на що його можна витратити. хоча деяким сам процес подобається.

Тут так не вийде. )) Бо роботи рокзидані усюди, безглуздо продовати-купувати житло при зміні роботи. Та й взагалі більшість забудови то приватні будинки або невеличкі будинки на 3-10 квартир, тобто відстані більші ніж в Києві. Тому між опціями "жити біля роботи в человейнику або жити подалі біля національного парку в будинку" я обрав друге.

p.s. У мене десь 50-70% поїздок на авто то всілякі подорожі, парки, розваги та ін.

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 4
Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

І що буде? От реально? Прогріваю. Без прямотоку, звісно. Ви переоцінюєте дотримання правил масами)

Посилання на коментар

52 минуты назад, vadimv сказал:

То спочатку так здавалося. ) Тепер, коли китайці знищили автопром у Европі (і частково Америці) і тримають весь світ за рідкоземельні метали - так вже не здається. )

Тепер це все виглядає як 50-річний план знищення західної промисловості )) Особливо після того, як Рей Даліо написав, що китайці планують мінімум 50-річними термінами...

Захід: А давайте ми будемо всі такі чисті зелені у білому, а ваша промисловість буде брудна та фу-фу-фу, ось вам будуть мита за це.

Китай: Зелене та біле у вигляді земельних металів все у нас, до речі ось вам електричні авто по 5 долларів за десяток.

Захід: Упс...

Трамп: Зелене та біле нахер, в цьому сезоні в моді знову нафта.

(Європа мовчки в ахує намагається знайти відбілювач щоб її портки сзаду знову стали білими бо вирішила будь що і надалі невпинно незламно та потужно йти вся в білому обраним зеленим курсом)

Змінено користувачем Tochkin
  • Хаха 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, DmiVady сказав:

SpaceX Маска є головним претендентом на створення протиракетного щита Трампа “Золотий купол”.

Назва прям в точку - купол буде золотим за вартістю і безпорадним в плані захисту, бо золото для щитів не підходить - воно занадто важке і м'яке )

Посилання на коментар

Йопта ...

US Offers to Ease Sanctions on Russia in Ukraine Peace Proposal

Цитата

The contours of the US plan was shared during meetings in Paris on Thursday, according to European officials familiar with the matter.

The proposal would effectively freeze the war, with Ukrainian territories now occupied by Russia remaining under Moscow’s control, said the people. Kyiv’s aspirations of joining NATO would also be off the table. The people declined to provide further specifics, citing the confidential nature of the discussions.

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Назва прям в точку - купол буде золотим за вартістю і безпорадним в плані захисту, бо золото для щитів не підходить - воно занадто важке і м'яке )

а чи не дешевше   обнулити  кацапію м'якою силою - як срср ? тобто примусити кацапів нищити одне одне ? 

але янкі потрібне пугало для рекету Європи :unknown:

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...