US7IGN Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Якщо колись настане той день, і ви до нього доживете (дай доля вам здоров'я) коли можна буде трошки більше розказати, то для своїх книжок ви отримаєте трошки більше матеріалу, можливо і про групу тих людей, які, звісно, не святі й не безсрібники (бо там з інтелектом порядок), але й не провладні підораси. Ну, і наші зморщені сраки боронять, чи не так? 😉 Ні, ті люди мені не цікаві. І я щось взагалі не пам'ятаю щоб я когось про щось просив. Боронити в тому числі. Бо це знаєте, як сервіс рекетирів. Спочатку ми тобі створюємо проблеми, в потім від них "захищаємо". А жертви в це щиро вірять... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 56 хвилин тому, US7IGN сказав: Ну тоді і я заробляючи гроші роблю Україну краще Та вже собі заробив у карму - хер відмиєшся 36 хвилин тому, Canton сказав: А я разве спорю? Просто иногда ложные символы и бляхи, синдром ложной значимости - ОЧЕНЬ резко меняю риторику индивидуя А яка мала бути риторика і що він мав сказати? Що комбат ох уєнний чувак і хоєсосить генштаб? Де лінійний комбат а де гш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня Тільки що, US7IGN сказав: Ні, ті люди мені не цікаві. І я щось взагалі не пам'ятаю щоб я когось про щось просив. Боронити в тому числі. Бо це знаєте, як сервіс рекетирів. Спочатку ми тобі створюємо проблеми, в потім від них "захищаємо". А жертви в це щиро вірять... У вас щось змінилося у погляді на цей дивний світ? ) То я уточнюю для себе: - вбивати російських загарбників потрібно чи вже ні? - якщо "ні", то більш питань нема, але якщо "так", то хто, як не такі як група Мадяра, буде їх вбивати? - і якщо вони підрядилися на цю нелегку працю, то чому вони повинні робити "за їжу"? Вони не контрактні військові, які пішли в армію з різних причин, у тому числі й за бонуси(вислуги, пенсія тощо), і їм не тре аванс відпрацьовувати ... могли б і зїбати ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 4 минуты назад, Дощ сказал: Та вже собі заробив у карму - хер відмиєшся А яка мала бути риторика і що він мав сказати? Що комбат ох уєнний чувак і хоєсосить генштаб? Де лінійний комбат а де гш А де генштаб?! На іншій планеті?! 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 1 годину тому, рыбак сказав: Самоуничижение приводит к апатии и бездействию." А само возвеличивание к ещё большей тупости. Кто не признает своих ошибок обречён. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 1 годину тому, sergio сказав: Если даже, для выборов главы сельсовета, нужно чтобы он представлял какую-нибудь партию, то о какой свободе выборов или быть избранным мы можем говорить? 😏 Да нет, пусть он лучше будет на подсосе Агрохолдинга. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Да нет, пусть он лучше будет на подсосе Агрохолдинга. А почему обязательно нужно быть у кого-нибудь на подсосе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня (змінено) 9 хвилин тому, DmiVady сказав: У вас щось змінилося у погляді на цей дивний світ? ) То я уточнюю для себе: - вбивати російських загарбників потрібно чи вже ні? - якщо "ні", то більш питань нема, але якщо "так", то хто, як не такі як група Мадяра, буде їх вбивати? - і якщо вони підрядилися на цю нелегку працю, то чому вони повинні робити "за їжу"? Вони не контрактні військові, які пішли в армію з різних причин, у тому числі й за бонуси(вислуги, пенсія тощо), і їм не тре аванс відпрацьовувати ... могли б і зїбати ... Мій погляд не змінний. Якщо ти щось робиш і маєш лише процес замість результату та отримуєш за це гроші то ти або бізнесмен або державний службовець) Якщо ти вбиваєш тарганів, а вони не закінчуються, а у тебе вже рак легенів через спосіб в який ти їх вбиваєш, то навіщо ти це робиш? Бізнесменів я щиро поважаю, хоча і не схвалюю те що і як вони роблять. Я не вказую що робити іншим поки вони не починають вказувати мені якщо я їх про це не просив. А про з'їбати взагалі не зрозумів. Навіщо мені чи Маляру кудись зйобувати, коли тут найкращі умови заробляти? Дайте тому ж Мадяру автомат і поженіть штурмувати посадку, як довго ви його там побачите? Змінено 20 травня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 16 хвилин тому, Дощ сказав: що він мав сказати? А хіба він щось конкретне сказав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 12 хвилин тому, sergio сказав: А де генштаб?! На іншій планеті?! 😏 А що, непомітно? Вони там взагалі дупля не відстрілюють, що на ЛБЗ відбувається. В них інші ігри й інтереси. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 6 хвилин тому, sergio сказав: А почему обязательно нужно быть у кого-нибудь на подсосе! Потому, что тот, кто платит, тот и заказывает . Вы ещё верите в идеальный мир? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А що, непомітно? Вони там взагалі дупля не відстрілюють, що на ЛБЗ відбувається. В них інші ігри й інтереси. Бгг. Цікаво було б почути щоб волав про незламність Зеленський, штурмуючи посадку 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Мій погляд не змінний. Якщо ти щось робиш і маєш лише процес замість результату та отримуєш за це гроші то ти або бізнесмен або державний службовець) Якщо ти вбиваєш тарганів, а вони не закінчуються, а у тебе вже рак легенів через спосіб в який ти їх вбиваєш, то навіщо ти це робиш? Бізнесменів я щиро поважаю, хоча і не схвалюю те що і як вони роблять. Я не вказую що робити іншим поки вони не починають вказувати мені якщо я їх про це не просив. А про з'їбати взагалі не зрозумів. Навіщо мені чи Маляру кудись зйобувати, коли тут найкращі умови заробляти? Дайте тому ж Мадяру автомат і поженіть штурмувати посадку, як довго ви його там побачите? Мадяр "з посадок" вийшов, а наявність мозку у голові, та фарт зробили усе інше. Не він вирішує, коли скінчаться таргани, він працює над своїми задачами: оптимізацією та КПД процесу знищення. "Любителі грають до поразки, а професіонали до останньої хвилини матчу" © Шансів мало ... але якщо кілька злобних дідусів домовляться на яких позиціях зробити передишку між війнами, тоді може хлопці й переїдуть туди, де на таких чекають) Змінено 20 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А що, непомітно? Вони там взагалі дупля не відстрілюють, що на ЛБЗ відбувається. В них інші ігри й інтереси. Ви думаєте мене дуже турбує доля калькуляторів чи степлерів? так, витратний матеріал. Офіс на каву більше зписує Змінено 20 травня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А хіба він щось конкретне сказав? Без поняття, я не чув і не читав що він там сказав Але судячи з того як на нього надрочують всякі утирки то їм не сподобалось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Мадяр "з посадок" вийшов, а наявнісь мозку у голові зробила та фарт, усе інше. Не він вирішує, коли скінчаться таргани, він працює над своїми задачами: оптимізацією та КПД процесу знищення. "Любителі грають до поразки, а професіонали до останньої хвилини матчу" © Шансів мало ... але якщо кілька злобних дідусів домовляться на яких позиціях зробити передишку між війнами, тоді може хлопці й переїдуть туди, де на таких чекають) Давайте не будемо обговорювати особистості. Тим паче я не знаю чи ви з ним знайомі особисто, бо ті хто знайомі розказували з яких він "посадок" починав ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 1 минуту назад, US7IGN сказал: Давайте не будемо обговорювати особистості. Тим паче я не знаю чи ви з ним знайомі особисто, бо ті хто знайомі розказували з яких він "посадок" починав ) Я не пригадую його на посаді генпрокурора. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 25 хвилин тому, sergio сказав: А де генштаб?! На іншій планеті?! 😏 Де, де - в пздє - ось там де приблизно ви і наприклад начальник вца Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 11 минут назад, Vinsol2009 сказал: Потому, что тот, кто платит, тот и заказывает . Вы ещё верите в идеальный мир? Та не дуже. В нас В ОТГ мудрий нарід за того підора проголосував. Хоча клейма на нього вже давно не було де ставити. tvoemisto.tv/news/solonkivsku_silradu_pidozryuyut_u_pereplati_15_mln_grn_za_viyskomu_formu_dlya_tro_159548.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 21 хвилину тому, sergio сказав: А почему обязательно нужно быть у кого-нибудь на подсосе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Давайте не будемо обговорювати особистості. Тим паче я не знаю чи ви з ним знайомі особисто, бо ті хто знайомі розказували з яких він "посадок" починав ) Згода, "ми знаємо те, що ми знаємо" 😉 Але на питання ви так і не відповіли (але я можу промт конкретизувати): "Як на вашу думку, на цьому тижні ще треба вбивати російських військових на ЛБЗ, чи вже ні?" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Давайте не будемо обговорювати особистості. Тим паче я не знаю чи ви з ним знайомі особисто, бо ті хто знайомі розказували з яких він "посадок" починав ) Зате всі тут чудово знають з чого ви особисто починали, а як відомо люди не змінюються - деякі як були підорасами так ними і лишаються 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня Нужно просто перєстать стрєлять? uainfo.org/blognews/1747723435--ya-dumayu-zelenskiy-silniy-hlopets-i-z-nim-nelegko-mati.html Президент США Дональд Трамп вважає, що Україна готова припинити вогонь. Але наразі він не може оцінити чи є зусилля Києва достатніми для досягнення такої мети. Журналіст запитав у Трампа, чи робить Україна достатньо, щоб цього досягти, президент США сказав, що йому потрібен час, щоб зробити висновки. "Я б краще сказав вам приблизно через два тижні, бо не можу сказати ні "так", ні "ні". Я думаю, Зеленський - сильний хлопець. І з ним нелегко мати справу. Але я думаю, що він хоче зупинитися. Це дуже погана річ, те, що там відбувається. Я думаю, що він хоче зупинитися. Але я міг би краще відповісти на це питання через два тижні чи чотири тижні. Я сподіваюся, що відповідь буде такою, що він хоче розв'язувати цю проблему", - сказав Трамп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня Прекращение войны в Украине пока маловероятно, - CNN censor.net/ru/n3553188 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 12 хвилин тому, sergio сказав: Та не дуже. В нас В ОТГ мудрий нарід за того підора проголосував. Хоча клейма на нього вже давно не було де ставити. tvoemisto.tv/news/solonkivsku_silradu_pidozryuyut_u_pereplati_15_mln_grn_za_viyskomu_formu_dlya_tro_159548.html Я вже якось писав, як захопив керування у багатоквартирному будинку. Сам, усе сам. Ніхто сторонній не зробить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз