akineo Опубліковано: учора в 15:55 Поділитись Опубліковано: учора в 15:55 2 години тому, Dmitriy_S сказав: доноси писали. здай сусіда-ухилянта, отримай ...? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 15:56 Поділитись Опубліковано: учора в 15:56 14 хвилин тому, US7IGN сказав: вже вийшов би Шо за чорні штуки?) Типа,місцеві аборигени підкинути чудо речовин? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:15 Поділитись Опубліковано: учора в 16:15 26 хвилин тому, karbo сказав: Звичайно! Запит стосується того, як навички та вміння формуються в корі головного мозку через взаємодію між нейронами. 1. **Основи нейронів і синапсів**: Нейрони - це основні клітини мозку, які передають інформацію. Вони спілкуються один з одним через синапси, тобто місця з'єднання між нейронами. Коли нейрон активується, він випускає хімічні речовини (нейротрансміттери), які переходять через синапс і активують інший нейрон 2. **Формування зв'язків**: Коли ми навчаємося чогось нового, формується нова мережа міжнейронних зв'язків. Це процес, відомий як синаптична передачі. Чим більше ми практикуємо навик, тим сильнішими стають ці зв'язки. Це відбувається через механізм, відомий як "синаптична пластичність", який включає зміни у силі синапсів. 3. **Види навчання**: Наприклщад, коли ми вчимося грати на музичному інструменті, наш мозок активує певні нейрони, які відповідають за рухи пальців, слух та акомпанемент. При повторенні цих дій мережа зв'язків стає більш міцною, і ми виконуємо ці дії швидше і точніше. 4. **Кора головного мозку**: Кора головного мозку є відповідальною за вищі функції, такі як мислення, планування, розуміння і контроль рухів. Вона поділяється на кілька областей, кожна з яких виконує специфічні функції. Наприклад, моторна кора відповідає заз виконання рухів, а сенсорна кора - за обробку сенсорної інформації. 5. **Важливість практики**: Навички, які ми набуваємо, стають автоматичними через повторення. Автоматизація дозволяє мозку зосередитися на інших завданнях, оскільки ці дії вже відпрацьовані і не потребують активної уваги. Отже, всі наші навички і вміння базуються на мережі взаємозв'язаних нейронів, які активно змінюються і укріплюються в процесі навчання та практики. Якщо у вас є додаткові запитання або бажаєте дізнатися більше про конкретні аспекти, дайте знати! Як розпізнати довбойоба. Сучасна інструкція. 1. Він в результаті дискулсії публікує відповіді з ЧатГПТ 2. Дивись пункт 1. Нейрони, звісно, присутні. Бо як же без них, вони даже у обізян. Але ж ви під нейронними зв'язками, говорячи про кацапів, мали на увазі інтелект? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:23 Поділитись Опубліковано: учора в 16:23 27 хвилин тому, akineo сказав: здай сусіда-ухилянта, отримай ...? Скільки платять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:23 Поділитись Опубліковано: учора в 16:23 (змінено) 15 минут назад, Dmitriy_S сказал: Як розпізнати довбойоба. Сучасна інструкція. 1. Він в результаті дискулсії публікує відповіді з ЧатГПТ 2. Дивись пункт 1. Нейрони, звісно, присутні. Бо як же без них, вони даже у обізян. Але ж ви під нейронними зв'язками, говорячи про кацапів, мали на увазі інтелект? Абсолютно ні, я маю на увазі специфіку утворення цих міжнейронних зв'язків. І , як можна спостерігати, для носіїв російської мови це є проблемою, що відображається при вивченні української. Зазвичай у них немає механізму який би робив клац і українська клац - російська Чому саме так я не досліджував У цих завжди жорсткий мікс Особисто я легко переходжу з російської на українську і без жодних труднощів хоча я до семи років напевне російської мови не чув взагалі. А вже в сім років як придбали телевізор то її було багато При тому моя російська набагато краща за 90% корінних росіян. До 21 року я взагалі не розмовляв російською і при спробах це було коли я поступив вже в інститут а там вже всі городські, не свинопаси як я, то дуже сильно сміялися. Мені було достатньо трьох тижнів знайомства з дівчиною і з ленінграда щоб повністю перейти на російську і при тому без жодного акценту Так що із свого власного досвіду я можу робити висновок що для росіян перехід на український вкрай важкий тоді як українець може перейти на російську і розмовляти взагалі без акценту Змінено учора в 16:31 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 16:30 Поділитись Опубліковано: учора в 16:30 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Скільки платять? та це в тему, на що здатні українці в перспективі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:32 Поділитись Опубліковано: учора в 16:32 2 хвилини тому, karbo сказав: Абсолютно ні, я маю на увазі специфіку утворення цих міжнейронних зв'язків. І , як можншща спостерігати, для носіїв російської мови це є проблемою, що відображається при вивченні української. Чому саме так я не досліджував Нема ніякої проблеми, мій колега і товариш, який входить в PHP-FIG (років десять назад страждав PHP і багато контрібьютив туди в опенсорс), кацап, чудово володіє українською. Але лише тому, що його прикалує. Тобто, кацапи можуть вивчити українську, просто їм це не потрібно. На відміну від вас, рагулів-заробітчан, яким російська потрібна, щоб сказать "Чєго ізволітє, господін?" 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:34 Поділитись Опубліковано: учора в 16:34 (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Нема ніякої проблеми, мій колега і товариш, який входить в PHP-FIG (років десять назад страждав PHP і багато контрібьютив туди в опенсорс), кацап, чудово володіє українською. Але лише тому, що його прикалує. Тобто, кацапи можуть вивчити українську, просто їм це не потрібно. На відміну від вас, рагулів-заробітчан, яким російська потрібна, щоб сказать "Чєго ізволітє, господін?" Вже пішли образи, перехід на особистості. Що пане, не свинопас, з вами?))))) Городской, це гавно завернуте в салфетку і виглядає на конфетку))) Я гадав що цей поділ на сільських та міських давно вже в минулому печерному минулому а тут виявляється що деякі мамонти повстали)))) Змінено учора в 16:37 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 16:35 Поділитись Опубліковано: учора в 16:35 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: кацапи можуть вивчити українську, просто їм це не потрібно. На відміну від вас, рагулів-заробітчан, яким російська потрібна, щоб сказать "Чєго ізволітє, господін?" Новіков жеж якось вивчив ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 16:37 Поділитись Опубліковано: учора в 16:37 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Англійська взагалі дуже логічна й ізі як би не британський акцент https://www.youtube.com/watch?v=ZGF8NmJQkgo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:39 Поділитись Опубліковано: учора в 16:39 3 минуты назад, vadimv сказал: Новіков жеж якось вивчив ) Який Новіков?)) той що у Франківську в авторитеті був? Так Валера лише російської розмовляв Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: учора в 16:39 Поділитись Опубліковано: учора в 16:39 2 часа назад, karbo сказал: Я тверджу, що подібні заяви не мають під собою жодних підстав. За рік ти навіть розуміти мову не будеш, якою би вона не здавалася близькою, якщо ти раніше її не чув часто. розуміння складніший навик за говоріння, як би це не дивно було. щоб пояснити себе ідеально - достатньо знати 3000 слів - саме стільки слів використовують майже всі тлумачні словники англійської. а от щоб розуміти більш менш пристойно - потрібно х5 лексики, тобто 15000 слів, плюс натреноване вухо. а підстави певні є, диявол в цифрах. далі цифри по англійській. перехід з 0 до А1 - приблизно 80-100 год, від А1 до А2 100-150 год, від А2 до В1 -200 -250 год. тобто по максимуму - 500 год / 365 днів - виходить 82 хв в день вивчання. додамо десь 1 годину аудіювання осмисленого і години 4 аудіювання фонового для тренування вуха. 6,5 годин в день - і за рік в вас базовий розмовний рівень англ, твердий В1 +. я схожим макаром вчив італійську, поки жив в Італії. фонового аудіювання не було, лиш так, розмови на будівництві. то приблизно десь 2-3 год в день, без репетиторів - за 6міс був А2, не розумів нічого складніше "принеси-подай", але вже вижити міг. підключив інтернет, знайшов зарядне для акумулятора, нарішав евакуатора - все це на 5-6 міс життя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:41 Поділитись Опубліковано: учора в 16:41 (змінено) 11 хвилин тому, akineo сказав: та це в тему, на що здатні українці в перспективі Це правильно. Я от дізнався, хто заклав мого прадіда тільки від матері, та й то роки по тому. Дід з бабою не хотіли казати. На жаль, те падло тоді вже подохло. А потомкам вже я не захотів мстити. Емпатія. Чи то радянське виховання, що не дозволяло мститися, бо катів зробили героями. Змінено учора в 16:43 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:43 Поділитись Опубліковано: учора в 16:43 (змінено) 3 минуты назад, karlito сказал: розуміння складніший навик за говоріння, Я своє навчання будував саме на розумінні англійської, тому що занадто старий та на все не вистачить часу. А тому читаю та розумію тексти непогано, при ніякій розмовній. На слух важко сприймати, бо вікова специфіка Можна завчити декілька фраз та виглядати розумним, але за рік розуміти чужу мову не реально. Рівень попка дурак Змінено учора в 16:44 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 16:45 Поділитись Опубліковано: учора в 16:45 1 година тому, МаТраС сказав: Сижу , думаю... я була така ебонута ідея років в 27. Взяти 35 000 баксів і купити апартаменти в домініканах))) цікаво, якби життя далі склалось Якщо ви поцікавитесь, чому в Домінікані школи обнесені парканами з колючкою, середнім доходом аборигенів, та ще деякими аспектами життя у місцевому колориті, то може скажете долі "дякую" за те, що вас чуйка не підвела ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:46 Поділитись Опубліковано: учора в 16:46 (змінено) 12 минут назад, karlito сказал: - і за рік в вас базовий розмовний рівень англ, твердий В1 Вивчи так китайську тоді повірю. В тебе базу було створено десятиліттями і саме тому можливий такий прорив Про те що ти розповідаєш називається фальш beginner, і саме тому здобувається такий рівень за короткий час. Я був на форумі англійської мови на такому найпросунутішому форумі напевне на СНД і це я вже переконався мільйон разів що це саме так При вивченні мови чудес не буває. Крім того в корі головного мозку є так званий мовний центр і він закривається в дитячому віці. Якщо там не сформований наприклад англомовний центр, то на вивчення мови практично можна поставити крапку. Змінено учора в 16:52 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:46 Поділитись Опубліковано: учора в 16:46 6 хвилин тому, Tochkin сказав: як би не британський акцент https://www.youtube.com/watch?v=ZGF8NmJQkgo З бритами виключно письмове спілкування. Їбав я їхні акценти:) Нє, Штати тоже, звісно не подарок іноді, але розібрать можна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 16:49 Поділитись Опубліковано: учора в 16:49 новий Філ🙃 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:53 Поділитись Опубліковано: учора в 16:53 17 хвилин тому, karbo сказав: Вже пішли образи, перехід на особистості. Що пане, не свинопас, з вами?))))) Городской, це гавно завернуте в салфетку і виглядає на конфетку))) Я гадав що цей поділ на сільських та міських давно вже в минулому печерному минулому а тут виявляється що деякі мамонти повстали)))) Ніяких образ. Я виріс в селі. Просто так склалося обставини, що моїми найкращими друзями в дитинстві стали книги, сокира і молоток. Незвичне поєднання, розумію:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 16:53 Поділитись Опубліковано: учора в 16:53 Только что, Dmitriy_S сказал: Ніяких образ. Я виріс в селі. Просто так склалося обставини, що моїми найкращими друзями в дитинстві стали книги, сокира і молоток. Незвичне поєднання, розумію:))) У мене ще плоскогубці були ключі різні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:56 Поділитись Опубліковано: учора в 16:56 1 хвилину тому, karbo сказав: У мене ще плоскогубці були ключі різні Нє, ну лісапєту зібрать-розібрать кожен сільський пацан умів, то як без того:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 16:56 Поділитись Опубліковано: учора в 16:56 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: книги, сокира і молоток. а лісапєд? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:59 Поділитись Опубліковано: учора в 16:59 2 хвилини тому, Tochkin сказав: а лісапєд? Дивись вище:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 17:00 Поділитись Опубліковано: учора в 17:00 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Якщо ви поцікавитесь, чому в Домінікані школи обнесені парканами з колючкою, середнім доходом аборигенів, та ще деякими аспектами життя у місцевому колориті, то може скажете долі "дякую" за те, що вас чуйка не підвела ) Да , якби не особо тоді спішив. Був такий мощний форум по еміграції - чемодан. Там трохи мене зостановили дякую тим нашим місцевим. Але ті люди там живуть ) до сих пір) поки що в жопу наркоту не засунули і вони айтійшіки . Не такі псіхи,як ми) Але ,дивлячись на все,що зараз буде в нас,то?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 17:01 Поділитись Опубліковано: учора в 17:01 (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Нє, ну лісапєту зібрать-розібрать кожен сільський пацан умів, то як без того:)) Крім того і паяльник був, і фото збільшувач нєва , і фотоапарат смєна 8 Змінено учора в 17:02 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз