DmiVady Опубліковано: В понеділок в 08:10 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:10 (змінено) 12 хвилин тому, murava сказав: Ви погано слухаєте нашу пропаганду: мінімум 40. Знов в мене лайки вкрали, та примушують писати замість простого смайлика ) Я вже писав не раз: низові пропагандони в нас здебільш тупі, і працюють чомусь на кацапів і на їх задачі іпсо. Пропоную всіх їх вигнати на смітник, відібрати плачені державою три роки гроші (якщо пробухали, то майно), та віддати бюджет Коту, нехай набирає професіоналів та строїть нормальну пропаганду, а не вот єто вот .. ) А якщо Коте не подужає, то ... ))) * а з верифікацій кількості трє трохи почекати, щось мені підказує, що там буде додаткова переможенька(бо те що вже верифіковано, то є дуже гарний результат, просто молодці всі задумці-виконавці, навіть бубочка молодець, що дозволив) Змінено В понеділок в 08:15 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В понеділок в 08:14 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:14 41 минуту назад, Вячеслав63 сказал: А в Криму скільки етнічних росіян? Ніколи не цікавилися? А на заході України в 1939-ому як було? Не задля полеміки, а глибшого розуміння ситуації наскільки глибоко у усі мовні процеси та ніби безпристрасну статистику вмонтувалась чекістська гебня. Ще 50 років тому я був на білораші і не чув жодної білоруської фрази. А українську мову в Бресті (Бересті) чув тоді не раз.Після було ніби піднесення нацсвідомості і раз мені в електричці зустрілась бабулька білоруска. А після прийшов бацька до влади і настав суцільний морок. Але зараз в нацскладі цього держутворення значиться - представників корінної нації 84%. Це якесь блюзнірство і фантасмагорія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 08:16 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:16 6 хвилин тому, DmiVady сказав: А якщо Коте не подужає, то ... ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: В понеділок в 08:17 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:17 9 хвилин тому, Бездомный сказав: дивно , що в кацапів на Сахаліні ангари збудовано , а на Західній частині кацапії - не збудовано ви так вирішили тому що інтернет не розповів? ))))) ви бачите в уражених ТУ160? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:18 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:18 18 хвилин тому, murava сказав: Ви погано слухаєте нашу пропаганду: мінімум 40. Усі аеродроми в труху. Зеленський особисто керував. Крах ядерної тріади вопщем. Пошкоджений літак літати не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 08:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:19 (змінено) 21 минуту назад, vbb сказал: ви так вирішили тому що інтернет не розповів? ))))) ви бачите в уражених ТУ160? тобто ангари - виключно для найцінніших Змінено В понеділок в 08:39 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: В понеділок в 08:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:19 30 хвилин тому, Бездомный сказав: найважливіше ураження - на очах всього здивованого світу зіграно прутнем по губах кацапії Показати вміст - ФСБ и Конашенков - будет от вас связный ответ, как вы проебланили диверсию!? - Они сейчас заняты, у них секс, внеплановый, а если точнее их eбyт. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:19 12 хвилин тому, vadimv сказав: Слідкуйте за руками: отже держава створює і фінансує армію для захисту себе - держави, а не народу Для цього вона використовує народ. Де в цій (вашій) схемі вигода для народу? ) А де я казав про вигоду народу? Я ж не пропагандон, а називаю речі своїми іменами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В понеділок в 08:22 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:22 20 минут назад, DmiVady сказал: Для примера аэродром Смирных, на Сахалине, Это для перехватчиков. Для бомберов таких ангаров не строили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 08:25 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:25 (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: А де я казав про вигоду народу? Я ж не пропагандон, а називаю речі своїми іменами. Тоді кажіть вже до кінця, не зупиняйтесь, навіщо цей мислєстоп ) Що народ в цій (вашій) схемі жодних вигод за свої гроші не отримує. Змінено В понеділок в 08:26 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В понеділок в 08:26 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:26 14 минут назад, Бездомный сказал: дивно , що в кацапів на Сахаліні ангари збудовано , а на Західній частині кацапії - не збудовано Коли, мабуть це будувалось на заході масква розраховувала на варшавський блок, як авангард, а на сході все було "без дураків", все на повному серьйозі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:26 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:26 Тільки що, vadimv сказав: Тоді кажіть вже до кінця, не зупиняйтесь, навіщо цей мислєстоп ) Що народ в цій (вашій) схемі жодних вигод за свої гроші не отимує. Це не моя схема ) Народ отримує казки та макарони на вуха. Дехто медальки, якими потім вихваляється перед іншими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В понеділок в 08:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:30 Тільки що, DimaF сказав: Это для перехватчиков. Для бомберов таких ангаров не строили. Не в курсе я, строили ли для бомберов, а Даннинга с Крюгером в помощь звать не буду, ЭйАй озадачивать сейчас некогда, уезжаю по делам, может позже проверю, интересно же) Это был пример того (аэродром Смирных), как можно, и что после такого проёба россияне могут построить, тем более, что ангары(не бетонные) они уже собирались возводить, не успели, к счастью. К сожалению, россияне быстро обучаемые, но своеобразно, как животные, через писдюлину ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 08:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:30 (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Це не моя схема ) Обана! А що, юристи хіба не отримують від держави ліцензію на розвішування макаронів, тобто стають співучасниками цієї схеми? Нє? 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Народ отримує казки та макарони на вуха. Дехто медальки, якими потім вихваляється перед іншими Отримують звання почесних юристів, державні пенсії... А потім виявляється, що захищати їх повинні ті, хто отримав казки і макарони. Змінено В понеділок в 08:32 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: В понеділок в 08:33 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:33 25 хвилин тому, vadimv сказав: Слідкуйте за руками: отже держава створює і фінансує армію для захисту себе - держави, а не народу Для цього вона використовує народ. Де в цій (вашій) схемі вигода для народу? ) Такі питання можуть виникати тільки якщо ототожнювати інтереси своєї власної філейної частини з інтересами народу ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:36 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:36 5 хвилин тому, vadimv сказав: Обана! А що, юристи хіба не отримують від держави ліцензію на розвішування макаронів, тобто стають співучасниками цієї схеми? Нє? Отримують звання почесних юристів, державні пенсії... А потім виявляється, що захищати їх повинні ті, хто отримав казки і макарони. Ви зараз про всіх хто отримав диплом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В понеділок в 08:53 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:53 (змінено) 50 минут назад, Бездомный сказал: дивно , що в кацапів на Сахаліні ангари збудовано , а на Західній частині кацапії - не збудовано В часи брежнёва совок почав стрімкіше рухатись до легкого розвалу, там на Далекому Сході в 83-му році збили пд.корейський пасажир Боїнг, а у 87-ому році Матіас Руст сів авієткою майже на Кр.площі. Змінено В понеділок в 08:54 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 08:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:55 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Ви зараз про всіх хто отримав диплом? Я зараз про тих, хто отримує вигоду від співпраці з державою. На відміну від тих, хто отримує лише збитки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:59 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:59 1 хвилину тому, vadimv сказав: Я зараз про тих, хто отримує вигоду від співпраці з державою. На відміну від тих, хто отримує лише збитки. Я не співпрацюю з цим режимом, не служу йому та не вислуговуваюсь. Запитайте у когось іншого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 09:00 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:00 (змінено) 13 минут назад, kim chen lhoran сказал: В часи брежнёва совок почав стрімкіше рухатись до легкого розвалу, там на Далекому Сході в 83-му році збили пд.корейський пасажир Боїнг, а у 87-ому році Матіас Руст сів авієткою майже на Кр.площі. ну , за Руста голови полетіли , з міністром оброни Соколовим включно а тут ? Бортнікова знімуть ? Змінено В понеділок в 09:06 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 09:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:05 (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Я не співпрацюю з цим режимом, не служу йому та не вислуговуваюсь. Нє, ну прикольно - юрист, який використовує для своєї вигоди закони держави, каже що він з нею не співпрацює ) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Запитайте у когось іншого. Та інші зразу матюкатися починають і намагаються в пику заїхати або хоча б доплюнути ) А коли не виходить - то просто банять )) Змінено В понеділок в 09:06 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 09:29 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:29 1 година тому, DmiVady сказав: Знов в мене лайки вкрали, та примушують писати замість простого смайлика ) Я вже писав не раз: низові пропагандони в нас здебільш тупі, і працюють чомусь на кацапів і на їх задачі іпсо. Пропоную всіх їх вигнати на смітник, відібрати плачені державою три роки гроші (якщо пробухали, то майно), та віддати бюджет Коту, нехай набирає професіоналів та строїть нормальну пропаганду, а не вот єто вот .. ) А якщо Коте не подужає, то ... ))) В Кота канікули, до вересня не турбувати:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В понеділок в 09:50 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:50 1 час назад, DmiVady сказал: К сожалению, россияне быстро обучаемые, но своеобразно, как животные, через писдюлину ) и только мы стабильно необучаемо пистуем из века в век по граблям Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 10:18 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:18 27 хвилин тому, Бармалей сказав: и только мы стабильно необучаемо пистуем из века в век по граблям Зберігаючи унікальність та національну ідентичність 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 10:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:55 (змінено) 6 часов назад, Бармалей сказал: и только мы стабильно необучаемо пистуем из века в век по граблям тобто ? Хіба сбу щойно не написало нові сторінки підручника "мистецтво масштабних диверсій"? я навіть уявити собі не можу , як їм таке вдалося на кацапії , та ще й так вчасно - перед переговорами у Стамбулі , на річницю передачі кацапам ядерної зброї Змінено В понеділок в 16:49 користувачем Бездомный 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз