Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 минут назад, loader сказал:

До сраки. Будуть міни - будуть мінувати. 

Я про что и говорю - для армии НИЧЕГО не изменилось...

Зато лохторату зашло на ура...как в кабинете у Рыжей Халвы...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

так...с бусификацией понятно...

следующий вопрос:

а порошенко молчит об укреплениях в сумской и харьковских областях? если да, то что это значит - укрепления есть или он подельник властей в розкраданні ?

Можливо, Порошенко не хоче розгойдувати човен?) Він ж не читає пости вінсола і кота на "строимдом")))

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

думаю за кого осенью голосовать🤣

З Арестовича:lol:

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

З Арестовича:lol:

кстати жаль что его в списке не будет...он бы мог добить эту посткоммунистическую шушваль

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

кстати жаль что его в списке не будет...он бы мог добить эту посткоммунистическую шушваль

Буде. На наступних виборах:) 

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Ви його жінку бачили?

якщо Макрон хоче хоч щось зробити корисне в плані війни, то нехай допоможе вирішити проблему Кабів. А не бла бла бла. 

от поговорив він і що?  те що захоплено добровільно не віддадуть. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Тільки що, akineo сказав:

якщо Марон хоче хоч щось зробити корисне в плані війни, то нехай допоможе вирішити проблему Кабів. А не бла бла бла. 

Бляха, ви ще й наївний до всирачки. Міжнародна  політика так не працює:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

так це ж наші потужні лгтбшні партнери

Посилання на коментар

23 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

, що у вас за ліс там такий? В нас пісок один, а на городі чорнозем. Сенс з лісу пісок возить?

Мне привозили землю из лесу, причем заказывал песчаный грунт, для винограда. У нас на участке ок 5 см дерн , а потом глина , что вкопать нельзя . Под яблони и груши и тд , у которых корень относительно  мощный еще - так себе, а вот под куст винограда копал 1 2*1.2*1.2 яму, глину вывозил , на низ дренаж из хлама , а потом грунт , удобрение и тд. Иначе корни винограда не выживут. По персикам у меня лучше всего урожай бывает , некоторые плоды  300 грамм достигают,  стандарт -180-200.  

Посилання на коментар

50 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Але ж ви купили Сузуку, а не Dodge RAM 1500.

Бо у мене до цього був корч всього на 20 см довший, а паркувати його було у 20 разів складніше. Dodge RAM 1500 запаркувати в Сумах біля ринку можна було тільки посеред вулиці, а у Львові або Франківську найближче десь у карпатському селі...

50 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

я з лісу тільки хвою возив для мульчування

Шо ми тіільки не возили - хвою, землю, торф, перегній, глину і навіть крейду з Могриці. Картоплекопачам якшо шось стрельне в голову - то вже не відчепиться.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Чим херова судзука, що там бак маленький. З 550 км по трасі, без максимального навантаження. 

У мене виходило 660 )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Мне привозили землю из лесу, причем заказывал песчаный грунт, для винограда. У нас на участке ок 5 см дерн , а потом глина , что вкопать нельзя . Под яблони и груши и тд , у которых корень относительно  мощный еще - так себе, а вот под куст винограда копал 1 2*1.2*1.2 яму, глину вывозил , на низ дренаж из хлама , а потом грунт , удобрение и тд. Иначе корни винограда не выживут. По персикам у меня лучше всего урожай бывает , некоторые плоды  300 грамм достигают,  стандарт -180-200.  

Хз, нічого не привожу, в мене й так росте, може земля така, виноград росте як дурний. Не дуже гарний, бо сорт такий, але я прищепив трохи в цьому році. В іншому місці гарний росте. Але мало. А помідорки в вас ростуть? В цьому році посадив півсотні кущів з німецьких сім'ян, цікаво, що вийде:) 

Посилання на коментар

26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Укріплень нема, а до чого тут Порошенко? 

за нього теж не було :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

але ж внутрішня саме так і працює :lol:

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Цікаво, ви розумієте, що ви це говорите про себе?:-)

Звісно про себе -- бо я українець, є частиною народу України, поважаю народ України і пишаюся Україною.

На відміну від тебе, наприклад...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

за нього теж не було :lol:

В Сумській області точно не було:)

Посилання на коментар

27 минут назад, Бармалей сказал:

Явний клієнт обдрестовича...клінічний п

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Хз, нічого не привожу, в мене й так росте, може земля така, виноград росте як дурний. Не дуже гарний, бо сорт такий, але я прищепив трохи в цьому році. В іншому місці гарний росте. Але мало. А помідорки в вас ростуть? В цьому році посадив півсотні кущів з німецьких сім'ян, цікаво, що вийде:) 

Вот как раз одни помидоры только на огороде у нас и садим, ну и зелень -петрушки- укропы. Огурцы под деревьями , так удобней подвязывать . Но в этом году что помидоры , что огурцы никак не очухаются. Холодно им.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, 7351 сказав:

Звісно про себе -- бо я українець, є частиною народу України, поважаю народ України і пишаюся Україною.

На відміну від тебе, наприклад...

Та ні, ти працюєш клоуном у підарів за мєлкій прайс:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Вот как раз одни помидоры только на огороде у нас и садим, ну и зелень -петрушки- укропы. Огурцы под деревьями , так удобней подвязывать . Но в этом году что помидоры , что огурцы никак не очухаются. Холодно им.

Та да, літо холодне. Але помідорки ростуть, цвітуть, позав'язувалися декотрі, вже маленькі є:) А от перець ніяк. Ні солодкий, ні гіркий:(

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

а вообще слухи пошли нехорошие...баба юля говорят баллотироваться не будет...сдает старушка

Бреше. Буде, зараз в самий раз:)

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бармалей сказал:

а вообще слухи пошли нехорошие...баба юля говорят баллотироваться не будет...сдает старушка

Виграє або Зеленський або залужний 

Кацапо народженого бульбаша тут не буде 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...