Canton Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня (змінено) 18 минут назад, loader сказал: До сраки. Будуть міни - будуть мінувати. Я про что и говорю - для армии НИЧЕГО не изменилось... Зато лохторату зашло на ура...как в кабинете у Рыжей Халвы... Змінено 1 липня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 3 хвилини тому, Бармалей сказав: так...с бусификацией понятно... следующий вопрос: а порошенко молчит об укреплениях в сумской и харьковских областях? если да, то что это значит - укрепления есть или он подельник властей в розкраданні ? Можливо, Порошенко не хоче розгойдувати човен?) Він ж не читає пости вінсола і кота на "строимдом"))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 хвилину тому, Бармалей сказав: думаю за кого осенью голосовать🤣 З Арестовича Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 хвилину тому, Бармалей сказав: думаю за кого осенью голосовать🤣 😂😂😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Только что, Dmitriy_S сказал: З Арестовича кстати жаль что его в списке не будет...он бы мог добить эту посткоммунистическую шушваль 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 хвилину тому, Бармалей сказав: кстати жаль что его в списке не будет...он бы мог добить эту посткоммунистическую шушваль Буде. На наступних виборах:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: Ви його жінку бачили? якщо Макрон хоче хоч щось зробити корисне в плані війни, то нехай допоможе вирішити проблему Кабів. А не бла бла бла. от поговорив він і що? те що захоплено добровільно не віддадуть. Змінено 1 липня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Тільки що, akineo сказав: якщо Марон хоче хоч щось зробити корисне в плані війни, то нехай допоможе вирішити проблему Кабів. А не бла бла бла. Бляха, ви ще й наївний до всирачки. Міжнародна політика так не працює:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Бляха, ви ще й наївний до всирачки. Міжнародна політика так не працює:) так це ж наші потужні лгтбшні партнери Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: , що у вас за ліс там такий? В нас пісок один, а на городі чорнозем. Сенс з лісу пісок возить? Мне привозили землю из лесу, причем заказывал песчаный грунт, для винограда. У нас на участке ок 5 см дерн , а потом глина , что вкопать нельзя . Под яблони и груши и тд , у которых корень относительно мощный еще - так себе, а вот под куст винограда копал 1 2*1.2*1.2 яму, глину вывозил , на низ дренаж из хлама , а потом грунт , удобрение и тд. Иначе корни винограда не выживут. По персикам у меня лучше всего урожай бывает , некоторые плоды 300 грамм достигают, стандарт -180-200. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 50 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Але ж ви купили Сузуку, а не Dodge RAM 1500. Бо у мене до цього був корч всього на 20 см довший, а паркувати його було у 20 разів складніше. Dodge RAM 1500 запаркувати в Сумах біля ринку можна було тільки посеред вулиці, а у Львові або Франківську найближче десь у карпатському селі... 50 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: я з лісу тільки хвою возив для мульчування Шо ми тіільки не возили - хвою, землю, торф, перегній, глину і навіть крейду з Могриці. Картоплекопачам якшо шось стрельне в голову - то вже не відчепиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Чим херова судзука, що там бак маленький. З 550 км по трасі, без максимального навантаження. У мене виходило 660 ) Змінено 1 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 3 хвилини тому, рыбак сказав: Мне привозили землю из лесу, причем заказывал песчаный грунт, для винограда. У нас на участке ок 5 см дерн , а потом глина , что вкопать нельзя . Под яблони и груши и тд , у которых корень относительно мощный еще - так себе, а вот под куст винограда копал 1 2*1.2*1.2 яму, глину вывозил , на низ дренаж из хлама , а потом грунт , удобрение и тд. Иначе корни винограда не выживут. По персикам у меня лучше всего урожай бывает , некоторые плоды 300 грамм достигают, стандарт -180-200. Хз, нічого не привожу, в мене й так росте, може земля така, виноград росте як дурний. Не дуже гарний, бо сорт такий, але я прищепив трохи в цьому році. В іншому місці гарний росте. Але мало. А помідорки в вас ростуть? В цьому році посадив півсотні кущів з німецьких сім'ян, цікаво, що вийде:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Укріплень нема, а до чого тут Порошенко? за нього теж не було 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бляха, ви ще й наївний до всирачки. Міжнародна політика так не працює:) але ж внутрішня саме так і працює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Цікаво, ви розумієте, що ви це говорите про себе?:-) Звісно про себе -- бо я українець, є частиною народу України, поважаю народ України і пишаюся Україною. На відміну від тебе, наприклад... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: за нього теж не було В Сумській області точно не було:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 27 минут назад, Бармалей сказал: кстати жаль что его в списке не будет...он бы мог добить эту посткоммунистическую шушваль Явний клієнт обдрестовича...клінічний п Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Хз, нічого не привожу, в мене й так росте, може земля така, виноград росте як дурний. Не дуже гарний, бо сорт такий, але я прищепив трохи в цьому році. В іншому місці гарний росте. Але мало. А помідорки в вас ростуть? В цьому році посадив півсотні кущів з німецьких сім'ян, цікаво, що вийде:) Вот как раз одни помидоры только на огороде у нас и садим, ну и зелень -петрушки- укропы. Огурцы под деревьями , так удобней подвязывать . Но в этом году что помидоры , что огурцы никак не очухаются. Холодно им. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 6 хвилин тому, 7351 сказав: Звісно про себе -- бо я українець, є частиною народу України, поважаю народ України і пишаюся Україною. На відміну від тебе, наприклад... Та ні, ти працюєш клоуном у підарів за мєлкій прайс:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Тільки що, рыбак сказав: Вот как раз одни помидоры только на огороде у нас и садим, ну и зелень -петрушки- укропы. Огурцы под деревьями , так удобней подвязывать . Но в этом году что помидоры , что огурцы никак не очухаются. Холодно им. Та да, літо холодне. Але помідорки ростуть, цвітуть, позав'язувалися декотрі, вже маленькі є:) А от перець ніяк. Ні солодкий, ні гіркий:( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 11 минут назад, karbo сказал: Явний клієнт обдрестовича...клінічний п 🤣а еще я ему тексты пишу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня а вообще слухи пошли нехорошие...баба юля говорят баллотироваться не будет...сдает старушка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Тільки що, Бармалей сказав: а вообще слухи пошли нехорошие...баба юля говорят баллотироваться не будет...сдает старушка Бреше. Буде, зараз в самий раз:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня (змінено) 2 минуты назад, Бармалей сказал: а вообще слухи пошли нехорошие...баба юля говорят баллотироваться не будет...сдает старушка Виграє або Зеленський або залужний Кацапо народженого бульбаша тут не буде Змінено 1 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз