Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

)))

Ви щось маєте проти Петра Олексійовича?;)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Людина солідного віку може в будь який момент обмежити спілкування за станом здоров'я.

І наприклад що чути за Анді Антонова? Чи навіть за Іголкіна?

Так Andy піісят з копійками, молодьож іще, а Іголкін тут періодично постить, хоч він розказував, що давно ходить мимо кладовища, де його однолітки лежать. Але с***ів, як завжди. Живий і здоровий, але обіщаний безперебійник так і не зробив. Слабак:)

Посилання на коментар

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Мені таке батюшка УПЦ МП в березні 22-го розказував. Каже, це все жиди організували, щоб славяни один одного знищили. 

кацапи - не слов'яни 

мп - не церква а спецслужба  -  паханат 

антисемітизм  - кацапський наратив - розділяй та володарюй

жид - то прокацапський єврей українофоб  - кедмі , любарський , саня з флориди , солонін , соловйов , лєонтьв , ротенберг , фрідман , абрамович ... е.т.с

нажаль , жидів українофобів  кацапи виводили штучно , не заощаджуючи на те ресурси 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

37 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Без поняття. Але раніше він мене банив мінімум на три місяці, всупереч будь-яким правилам. А його колеги зараз банять на тиждень. Демократія торжествує:lol:

Мене теж тричі банив по 3+місяці.Але "все так не буде". 

Посилання на коментар

34 минуты назад, МаТраС сказал:

там був псіх з аватаркою кровавий клоун) той теж не особо розбирався. теж до речі ,дуже дивно зник

Пій? 

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Котів банить - тільки карму портить:)

Посилання на коментар

58 хвилин тому, МаТраС сказав:

жаль не зможу спитати в деталях, але бабушка десь в 42 поїхала в інститут поступила з села в Київ. ніхто особо не протидіяв тоді в області

знання іноземних завжди корисно! вступила хоч? :lol:

uk.wikipedia.org/wiki/Німецька_окупація_Києва#:~:text=Німецька окупація Києва під час,округи в межах Райхскомісаріату Україна.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

uk.wikipedia.org/wiki/Німецька_окупація_Києва#:~:text=Німецька окупація Києва під час,округи в межах Райхскомісаріату Україна.

Йа-йа, то було харашо:))

Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

так,поступила. закінчила. уточнення: в 1942) хоча це не точно ,може й 43. але факт, що вчитись відпускали молодь в області

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

23 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Котів банить - тільки карму портить:)

Кота -да. Квадробера - ні youtube.com/shorts/q2FHTyZG-Dw?si=XartNT5tezkeBoL9

Змінено користувачем 988888
  • Хаха 3
Посилання на коментар

6 хвилин тому, МаТраС сказав:

так,поступила. закінчила. уточнення: в 1942) хоча це не точно ,може й 43. але факт, що вчитись відпускали молодь в області

Та мені бабця теж казала що німці до українців краще ставилися ніж кацапи ...

Посилання на коментар

7 хвилин тому, 988888 сказав:

Кота -да. Квадробера - ні youtube.com/shorts/q2FHTyZG-Dw?si=XartNT5tezkeBoL9

Є методи простіше ...
1638646840_2-koshka-top-p-perenoska-dlya

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 6
Посилання на коментар

30 хвилин тому, US7IGN сказав:

Та мені бабця теж казала що німці до українців краще ставилися ніж кацапи ...

Моїй бабусі німці найкращу хату на селі давали, ще й коня, й корову. Бо чоловіка її Совєти убили. Але бабця була розумна, не погодилася.А потім красни прийшли.

Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Моїй бабусі німці найкращу хату на селі давали, ще й коня, й корову. Бо чоловіка її Совєти убили. Але бабця була розумна, не погодилася.А потім красни прийшли.

Dmitriy_S

Опубликовано 18 мая, 2024

Пи.Си. В мене, до речі, бабуся, та що єврейка, була викладачкою російської мови і літератури. Мені від неї у спадок бібліотека дісталася.""

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Dmitriy_S

Опубликовано 18 мая, 2024

Пи.Си. В мене, до речі, бабуся, та що єврейка, була викладачкою російської мови і літератури. Мені від неї у спадок бібліотека дісталася.

Це про другу бабусю, не єврейку. Що дивного?

Посилання на коментар

13 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Це про другу бабусю, не єврейку. Що дивного?

Какие контрастности. Ну что тут удивительного , действительно

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Какие контрастности. Ну что тут удивительного , действительно

Так буває. То що там, грибні місця покажете?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Так буває. То що там, грибні місця покажете?

Если учесть , что до 41 немцы и русскими чуть ли не дружили , то и не удивительно. А затем перевернули все с ног на голову и поубивали миллионы людей. От и сейчас похожая ситуация.

Грибов вчера десятка два нашел. Ну и лисички .сыроежки. 

Посилання на коментар

4 години тому, МаТраС сказав:

злые языки, але потім вже аваков попросив вернуть ноунейму звання через апеляцію:

Было установлено, что в МВД Семенченко без проверки фактически поверили на слово, что он является капитан-лейтенантом запаса ВМС и переаттестовали его в капитана Нацгвардии и выдали временное удостоверение. Сделано это было якобы по указаниям советника министра внутренних дел Антона Геращенко.

Довольно быстро обвинения в отношении Семена Семенченко перешли из соцсетей и телеэкранов в судебную плоскость. В ходе расследования выяснилось, что Семенченко не принимал военную присягу, не является офицером и звание капитана ему присвоили незаконно, так же как впоследствии – майора и даже подполковника (так сам Семенченко называл себя некоторое время в соцсетях).

Отметим, что в те бурные времена это был далеко не единичный случай. Глава МВД Арсен Аваков в 2014 году пытался создать собственную армию и привлекал в нее аферистов всех видов. Так, стараниями Авакова в герои были записаны ранее судимые действующий и бывший нардепы Илья Кива и Евгений Дейдей, а также немало других персонажей, чью биографию еще только предстоит исследовать и дать правовую оценку.

Именно по временному удостоверению Семенченко НЕЗАКОННО выдали оружие и отправили на фронт. Также не проводилась проверка Семенченко перед награждением его орденом, похоже, комбат тогда просто не имел паспорта.

Все эти сведения вызвали большой скандал и долгий суд – Семенченко был разжалован до рядового, но продолжил бороться в судах и обвинять во всем российских агентов и лично президента Порошенко. Лишь в конце 2020 года Верховный Суд окончательно лишил ветерана офицерского звания.

Все що написано рашистською - брехня за визначенням, можна й не читати 

3 години тому, Бездомный сказав:

сизоносий  петьман 

Гетьман. Звання Президента - довічне

2 години тому, МаТраС сказав:

жаль не зможу спитати в деталях, але бабушка десь в 42 поїхала в інститут поступила з села в Київ. ніхто особо не протидіяв тоді в області

А мій дід отримав паспорт десь в кінці 60-х, чи навіть в 70-х, вже нема як спитати, і це при тому що воював у війну, і ще років 3 чи 4 після війни бо не пускали з Німеччини, як би зараз назвали "стабілізаційні заходи"

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Без поняття. Але раніше він мене банив мінімум на три місяці, всупереч будь-яким правилам. А його колеги зараз банять на тиждень. Демократія торжествує:lol:

Так тебе пи здить треба як останню паскуду, а не банить

2 години тому, DmiVady сказав:

Яка цікава артихвакта)

А от цікаво: як тодішні менти встановлювали особу громадянина Буряка О.П.?
На той час у селянина ні паспорта, ні жодного посвідчення з фото не було ...

тільки право на труд та спілкуватися рідною мовою кляті сов'єти не забрали ...

Зараз би таке - прям клондайк для мікрозаймів, дропів та всяких мутних схем :))))

Там були свої "схеми" - тиф, віспа, бандитизм в повен зріст. Якось питав в діда як було з пенсіями, казав було по всякому - то платили, то не платили. Це до того що пенсія в сучасному розумінні це не завжди так було, що за життя заробив - те і маєш

2 години тому, sergio сказав:

Тебе також пи здить треба, правда не як останню паскуду, а десь передостанню, хоча близько до останньої

25 хвилин тому, рыбак сказав:

Если учесть , что до 41 немцы и русскими чуть ли не дружили , то и не удивительно. А затем перевернули все с ног на голову и поубивали миллионы людей. От и сейчас похожая ситуация.

Грибов вчера десятка два нашел. Ну и лисички .сыроежки. 

Зараз не те саме, лише кацапи знищують, німці допомагають вижити - вони ту сторінку наразі перегорнули, висновки зробили правильні, кацапи ж як були кацапами - ними й лишились

Посилання на коментар

Десь на 7.00 добре пояснив, ВВ чому різниця між людьми які лягали під наші танки в Донецьку в 14 му і тими, хто штурмував стадіон у Вінниці. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Дощ сказал:

Все що написано рашистською - брехня за визначенням, можна й не читати 

Гетьман. Звання Президента - довічне

А мій дід отримав паспорт десь в кінці 60-х, чи навіть в 70-х, вже нема як спитати, і це при тому що воював у війну, і ще років 3 чи 4 після війни бо не пускали з Німеччини, як би зараз назвали "стабілізаційні заходи"

Так тебе пи здить треба як останню паскуду, а не банить

Там були свої "схеми" - тиф, віспа, бандитизм в повен зріст. Якось питав в діда як було з пенсіями, казав було по всякому - то платили, то не платили. Це до того що пенсія в сучасному розумінні це не завжди так було, що за життя заробив - те і маєш

Тебе також пи здить треба, правда не як останню паскуду, а десь передостанню, хоча близько до останньої

Зараз не те саме, лише кацапи знищують, німці допомагають вижити - вони ту сторінку наразі перегорнули, висновки зробили правильні, кацапи ж як були кацапами - ними й лишились

Лососни тунця. 😏

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...