allanek Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) А скажи, що оте за фінтіфлюшка? Схоже на приспособу для таких мотків ниток, як там сидить. Чи ти просто пристосувала її під те, щоб зручно було нитки відмотувати чи шпагат? Мені вона ще схожа на свічник☺️ Змінено 12 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому то мій садовий декор з чугунію...у нас він якись дурних грошей зараз коштує, так я потрошку собі раніше збирала з мандрів...так, ця штучка для мотузки та інша пташка схованка з Литви...в Польщі у звичайному ОВІ купувала інші штучки/садовий декор, а все почалось пам"ятаєшь на форумі була така Ліля і ми у неї купили усілякі гачки чавунні, а я ще усілякого накупилась до чого руки дотягнулись🤣 я помітила, що у мене взагалі багато декору з пташками, що в саду, що вдома ця "мотанка" не дуже зручна, вона скоріше як декор...у мене просто моток лежить в красивому горщику разом з ножицями, так зручніше 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 годину тому, irina1969 сказав: пам"ятаєшь на форумі була така Ліля і ми у неї купили усілякі гачки чавунні, Добре пам'ятаю. Я в неї не купувала, бо все те, що вона виставляла на продаж, набагато дешевше можна було купити в Мегамаркеті , що був на Почайній, тоді ще Петрівці. Я, навіть, про це в неї в темі казала. Бо було враження, що вона там і купувала, а потім на форумі перепродавала. Я тоді купила в ванну кімнату гачки (фото5), вони мали різну форму але зберігали єдину стилістику. Ну і там була купа усіляких півників, дзвіночків, свічників та іншого декору- все в такому стилі, як гачки. Взагалі той Мегамаркет того часу був клондайком. Там і для кухні були дуже чудові речі. Я собі купила набір (фото1), який більше ніде не зустрічала. Здається, що це не просто скло, а кришталь, бо в нас були пляшки з коньяком від 20 до 35- річної витримки, то вони були кришталеві (заводська пляшка) і скло дуже схоже. А який там був посуд керамічний. Бразильський, в гарних дерев'яних ящиках. Той посуд і досі маю. І везла з собою і посуд, і усілякі дрібнички. Навіть думки не було залишити, бо кожна така дрібничка це спогад з життя. Той посуд і досі актуальний та відрізняється від тієї кераміки, що зараз. А ось цього "красунчика" (фото4) купувала на Андріївському Узвозі ще в кінці 80-х років і з тих пір, він став невід'ємною частиною домівки, де б вона не була і скільки б разів не змінювалась. Взагалі помітила, що кераміка різних періодів має свої особливі риси. Я не про давню, часів наших бабусь, я про сучасну. Ще в Києві був магазин усіляких "штучок" "Франц". Ось це звідти (фото2,3). Частинку вушка давно загубили. А де поділась Наташа? Пообіцяла про вишивку порозмовляти і щось тиша. Сподіваюсь, що нічого не сталось в неї. Змінено 11 годин тому користувачем allanek 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 22 часа назад, irina1969 сказал: да ми тут з ранку все перетерли, а от зараз питання до Вас-як Ви ? Все добре ? Я як завжди, "відстала від потяга". Чи то я така не організована, що нічого не встигаю, чи воно так і є, не знаю. Дивлюсь, тема клокоче новими оптимістичними дописами, отже у всіх все добре. Значить, добре і у мене, на стільки, на скільки може бути зараз добре)) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Напевно, щоб втекти від світу реального, я щовечора поринаю в світ літературний. Ще моя додаткова ніша, де я відпочиваю морально. Квіти, рослини - добре, але книжки - окремий відпочинок для розуму. Що цікаво, ніколи не думала, що буду читати щось сучасне молодіжне, але... Донька натягла додому цілу бібліотеку книжок цікавого жанру: детективно-психологічного характеру, от їх і читаю. І це та людина, що ніколи не любила детективи, а любила історичні романи)) То напевно, поки я в іншому не існуючому світі, пропускаю реальні події в темі 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Дивлюсь, тема клокоче новими оптимістичними дописами, отже у всіх все добре. Значить, добре і у мене, на стільки, на скільки може бути зараз добре)) Наташа, коли в мене були стресові ситуації, як ті, коли 7 ракет прилітали та вкладались неподалік від мене або шахеди над головою літали та щось вибухало так, що дах підіймався над будинком, то самим кращім було або ось такі теревені, або вудка та берег річки. Мабуть я була не одна з такою "медитацією", раз тут "клокоче"))). 1 хвилину тому, Nic-олаевна сказав: І це та людина, що ніколи не любила детективи, а любила історичні романи)) Я любила і те, і інше))). Якщо буде настрій, спробуйте "Добрі передвісники" Террі Пратчетта та Гаррі Неймана. Я Праттчета люблю але ця книга пройшла повз мене, бо з перших його книг та ще і колективна творчість. Подивилась серіал з такою самою назвою. Сподобався. Взялась читати книгу, бо у 2-му сезоні щось накрутили з гендерними відносинами і не тільки, тож стало цікаво, чи так само в книзі. Це не історичний роман і не детектив, це Пратчетт з його гумором і простими життєвими ситуаціями, які зовсім не такі вже і прості, бо за легкістю розповіді підіймаються складні питання вибору. Читається легко, це вам не "Дюну" читати). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Нічого не хочу читати про це от все, що коїться . Принципово з сьогодні видалила всі застосункі. Встановити знов ніколи не пізно. Побачимо , якщо буде добре, то так. Бо втратити зір навпіл за пів року ,це дивовижно, даже для окулитста. Ітог.. Пішла сьогодні відправити скаргу відсилати на Укрпошту в Міноборони , треба було відсилати с опису листа, багато папірців, на поганому папері . . Вдягнула окуляри, парадни, і зрозуміла , що квитанцію не можу заповнити. З пошти пішла до оптики. Ну то таке - 0,75 погіршення за пів року. Це таке, оставляю оправу Сілует ( вона мені дуууже сподобалась, це напевно , краще з будь яких окулярів які я мала, , з ними є проблема, що їх не відчуваю на обличчі, іноді це теж шкідливо, як з´ясувалось )і другу оправу , парадну, вкладаю в ящик, бо такі не вдобна. Мати дві оправи ,це такі розкіш. , якщо лінзи міняти пів року, то таке. читати люблю. Але теж кидаю, бо читаю також в ночі, в повітряну тривогу , це також шкідливо для очей. Змінено 1 година тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45 хвилин тому, Сарочка сказав: Нічого не хочу читати про це от все, що коїться . Принципово з сьогодні видалила всі застосункі. Встановити знов ніколи не пізно. Побачимо , якщо буде добре, то так. Бо втратити зір навпіл за пів року ,це дивовижно, даже для окулитста. Ітог.. Пішла сьогодні відправити скаргу відсилати на Укрпошту в Міноборони , треба було відсилати с опису листа, багато папірців, на поганому папері . . Вдягнула окуляри, парадни, і зрозуміла , що квитанцію не можу заповнити. З пошти пішла до оптики. Ну то таке - 0,75 погіршення за пів року. Це таке, оставляю оправу Сілует ( вона мені дуууже сподобалась, це напевно , краще з будь яких окулярів які я мала, , з ними є проблема, що їх не відчуваю на обличчі, іноді це теж шкідливо, як з´ясувалось )і другу оправу , парадну, вкладаю в ящик, бо такі не вдобна. Мати дві оправи ,це такі розкіш. , якщо лінзи міняти пів року, то таке. читати люблю. Але теж кидаю, бо читаю також в ночі, в повітряну тривогу , це також шкідливо для очей. Я також відмовилась від паперових книг, зір падає(( вишивка також по крупнішій канві, бо оті приблуди що вдягаються на голову з линзами бісять...мене рятують аудіокниги, дуже допомагають і заснути також...застосунки повидаляла давно, тільки основне по регіону і то чисто інфа без бла- бла Аню, а що це за оправа " Сілует"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 21 хвилину тому, irina1969 сказав: Я також відмовилась від паперових книг, зір падає(( вишивка також по крупнішій канві, бо оті приблуди що вдягаються на голову з линзами бісять...мене рятують аудіокниги, дуже допомагають і заснути також...застосунки повидаляла давно, тільки основне по регіону і то чисто інфа без бла- бла Аню, а що це за оправа " Сілует"? Це ось таки . dom-optiki.ua/opravy/silhouette-silhouette-5529_70-3100-19-45.html Їх майже не існує. І це взапрвду. Через три хвилини не видчуваєешь на обличчі. 14 гр окуляри , плюс вес лінз, тут вже в залежності віддіоптрій. Вони не сповзають, якщо стрибати, чи нахилятися . І тут проблема , можна почати в них рухатися( якщо це окуляри для близької відстані це то дуже погано). А ще я іноді в них засинаю, бо також не відчуваю, що вони на мене. Але і зламати їх складно( я вже разок на них садилась тухісом випадково. Короче, це більше оправа постійного носіння , дуже, дуже комфортна. Настільки, що для мене це трохі шкідливо. Але нови лінзи буду саме в них ставити. В мене спочатку їх чоловік купив, і потім я вже , коли тількі їх надягнула. Але і чоловік їх купив з першої примірки в Оптиці і більше ніякі не міряв взагалі. Змінено 59 хвилин тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Щиро дякую, бо мені саме і треба для постійного носіння і міцна, бо я ще полюбляю на лобі носити, за що мене майстри сварять, там починають гвинтики випадати, але ця дурна звичка вже зі мною буде назавжди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) 27 хвилин тому, irina1969 сказав: Щиро дякую, бо мені саме і треба для постійного носіння і міцна, бо я ще полюбляю на лобі носити, за що мене майстри сварять, там починають гвинтики випадати, але ця дурна звичка вже зі мною буде назавжди Я надала посилання в цілому, але своєей моделі не знайшла. Вона в мене саме для постійного носіння,( вони з гнучкими завушниками)там в них немає складного механізму, такі гнучкі лапки, які , якщо не закинути за вуха , вони все одно невідомо як тримаються за волоси і тримаються на місті не рухаючись. Дуже тендітний, але гнуться во всі сторони. Матеріал пишуть титан, але в мене він покрити ще рожевим полімером, нема там ніяких гвинтиків, то нема чому ламатися. . Як ободок він теж гарно працює і не тягнеться( за пів року мені ще не вдалося нічого крамольного зробити) . Звісно я спеціально не намагалася зламати, думаю, що наступити обутою ногою , то можна, , хоча скоріш за все зламається по лінзі. Ну і врешті решт в них є заміна окремих елементів. Єдине що. Лінзи замовляють, але їх відправляють на установку в сервісний центр в Київ, що займає десь 10 днів. По місту жодна оптика їх не пиляє, бо там якась складна установка, через то що вони без ободкові . Ну і напевно це плюс, що ви маєте форму десь 20 відов форм лінзи. Тобто, зі зміною лінз можно змінити а ріс окулярів, він рандомний, від круглого до квадратного. Змінено 28 хвилин тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 5 годин тому, allanek сказав: Наташа, коли в мене були стресові ситуації, як ті, коли 7 ракет прилітали та вкладались неподалік від мене або шахеди над головою літали та щось вибухало так, що дах підіймався над будинком, то самим кращім було або ось такі теревені, або вудка та берег річки. Мабуть я була не одна з такою "медитацією", раз тут "клокоче"))). Я любила і те, і інше))). Якщо буде настрій, спробуйте "Добрі передвісники" Террі Пратчетта та Гаррі Неймана. Я Праттчета люблю але ця книга пройшла повз мене, бо з перших його книг та ще і колективна творчість. Подивилась серіал з такою самою назвою. Сподобався. Взялась читати книгу, бо у 2-му сезоні щось накрутили з гендерними відносинами і не тільки, тож стало цікаво, чи так само в книзі. Це не історичний роман і не детектив, це Пратчетт з його гумором і простими життєвими ситуаціями, які зовсім не такі вже і прості, бо за легкістю розповіді підіймаються складні питання вибору. Читається легко, це вам не "Дюну" читати). Ну с Дюной взагалі шанувальників серед жінок важко знайти. Не повірите, але за все моє життя ви єдина жінка, що поважає наукову фантастику, ще з елементами фентезі і політичною драмою . Що такі важко для просто розважального чтива. Так просто сталося, що люблять все що завгодно, окрім цього жанру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз