Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

чекаєм на фото😀

прикопайте зараз пару гілок  "Романтики" і на наступний рік будете мати ще кущики на заміну чи наживцюйте

clematis.com.ua/?p=44

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Сарочка сказав:

окуляри на заміну лінз… сегодня дзвонять…. Бляха зламали 

Аня, тут не може бути ніяких розмов. Це їх помилки , то і виправляти за їх рахунок. А окуляри ще на гарантії? Якщо так, то, взагалі, нема про що говорити.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Всім добрий день. Давно не заходила, то було що цікаве почитати.

Буду писати без цитат. Нас тут в темі дописувачів стільки, що можна порахувати на пальцях одної руки, то я думаю буде зрозуміло.

Щодо спаржевої кфасолі на зиму, то якось ніколи не мала рецепту її консервації і навряд чи хочу. У нас квасолю окрім мене ніхто не їсть, то я саджаю лише зернову.

Кріп. Мені здається буде з нього діло, але в тому випадку, якщо він не буде рости в хаті на вікні. Всеодно йому потрібне саіде повітря і сонячне світло. Навіть в теплиці у мене кріп тонкий и не пишний, ну не "то пальто".

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Цей рік на врожай по-своєму цікавий. У мене наприклад, біда з помідорами і перцем. Кущі гарні зелені, а зав'язі дуже мало і та не росте. В перець то взагалі якийсь деформований. У нас нема в цьому році спеки, як є по Україні. Натомість шалені дощі і вічне прохолодне болото 

Сьогодні "заправила" огород гарно калієм, нехай хоч ті зав'язі що є наллються. Натомість, вродила цвітна капуста:

IMG_20250726_164958.thumb.jpg.f381341acfdaca2ac56c689f9e84593f.jpg

IMG_20250726_154519.thumb.jpg.691f6b6f4c1e4ddf93af19a7ed547163.jpg

IMG_20250721_185541.thumb.jpg.5cb789bbc8eadb39ee22c9ae81abbfde.jpg

• Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

Наташа, нарешті ви обізвалися. Тож в вас все добре, наскільки це можливо в тих умовах.  Про кріп. Тому і спитала, що в роздумах, як з ним бкти краще. Поки є думка посіяти в гопщик і поставити той горщик на критій терасі десь біля горщику з кумкватом. Бо в горщику з кумкватом, під африканською ромашкою, якк я нещадно стригла, бо вона  вже на крону кумквата полізла, то що я знайшла- гриби, якісь поганки чи щось таке. Тож сподіваюсь, що кропу там не буде жарко. Якщо щось, то занесу до кімнати, в мене розсувні двері на всю стіну, то сонця багато.

Посилання на коментар

1 минуту назад, allanek сказал:

Наташа, нарешті ви обізвалися. Тож в вас все добре, наскільки це можливо в тих умовах. 

Оце "добре", воно на стільки умовне... В ніч з п'ятниці на суботу нас нак обстріляли, що вигоріла ціла вулиця приватного сектору в центрі міста. 6 приватних будинків згоріли до тла, багато будинків просто потрощені. Сила вибухів була такою, що великі тополі повиривало з землі з корінням. Є поранені, слава Богу всі живі. Напевно, люди вже за ці роки навчилися трошки рятуватися

5 минут назад, allanek сказал:

Про кріп. Тому і спитала, що в роздумах, як з ним бкти краще. Поки є думка посіяти в гопщик і поставити той горщик на критій терасі десь біля горщику з кумкватом. Бо в горщику з кумкватом, під африканською ромашкою, якк я нещадно стригла, бо вона  вже на крону кумквата полізла, то що я знайшла- гриби, якісь поганки чи щось таке. Тож сподіваюсь, що кропу там не буде жарко. Якщо щось, то занесу до кімнати, в мене розсувні двері на всю стіну, то сонця багато.

Так, це правильне рішення. Напевно кропу треба не лише тепло чи прохолода, в оці перепади температур день-ніч, яких нема на підвіконні.

• Дякую 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Nic-олаевна сказав:

Сила вибухів була такою, що великі тополі повиривало з землі з корінням.

Нас на початку так обстрілювали. Дуби, якім не знаю чи одне століття, наче ножем позрізало та повиривало з корінням. То страшне і чи можна до того звикнути, не знаю. Бо я і досі від звуку гелікоптера приймаю позу равлика.

Дивлячись на ваші гарні квіти, гадаю, що цим і спасаєтесь, бо інакше воно накриває...

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Дивлюсь на неврожай😍 квітковий і розумію, шо на наступний рік тільки пеларгонії, бо то гарантія краси на 100%...Наташа, сил Вам і Вашому місту!!!

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, allanek сказал:

Дивлячись на ваші гарні квіти, гадаю, що цим і спасаєтесь, бо інакше воно накриває...

Ви праві на мільйон відсотків. А ще намагаюсь не читати всі подряд новини, відписалася від половини Телеграмм каналів, бо охопити все це головою і серцем нереально. Живемо одним днем. Переночували і добре, йдем на роботу. День пройшов і добре, будемо ночувати. І квіти. Як добре, що я їх люблю і що це дає змогу отримати крихту радості в такому пеклі 

Змінено користувачем Nic-олаевна
  • Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

4 часа назад, allanek сказал:

Наташа, нарешті ви обізвалися. Тож в вас все добре, наскільки це можливо в тих умовах.  Про кріп. Тому і спитала, що в роздумах, як з ним бкти краще. Поки є думка посіяти в гопщик і поставити той горщик на критій терасі десь біля горщику з кумкватом. Бо в горщику з кумкватом, під африканською ромашкою, якк я нещадно стригла, бо вона  вже на крону кумквата полізла, то що я знайшла- гриби, якісь поганки чи щось таке. Тож сподіваюсь, що кропу там не буде жарко. Якщо щось, то занесу до кімнати, в мене розсувні двері на всю стіну, то сонця багато.

Аllanek, не тре думати! тре садити! )))

А потім і нам розкажете.

Аргументую. ))) Люблю рукколу. З весни до осені сіію періодично, зазвичай в середені літа її з'їдає якась мошка-блошка. Цього року чогось (хто зна чого?!) я сипанула її в квітковий горщик. Може тому, що пєтунії я розлюбила, а пеларгоній на всі горщики не вистачило. І шо маю: на городі руккола вся побита блошкою, а в ящику - ціла. Поки ціла. )))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...