irina1969 Опубліковано: В п'ятницю в 18:34 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:34 чекаєм на фото😀 прикопайте зараз пару гілок "Романтики" і на наступний рік будете мати ще кущики на заміну чи наживцюйте clematis.com.ua/?p=44 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В п'ятницю в 19:05 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:05 1 година тому, Сарочка сказав: окуляри на заміну лінз… сегодня дзвонять…. Бляха зламали Аня, тут не може бути ніяких розмов. Це їх помилки , то і виправляти за їх рахунок. А окуляри ще на гарантії? Якщо так, то, взагалі, нема про що говорити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Всім добрий день. Давно не заходила, то було що цікаве почитати. Буду писати без цитат. Нас тут в темі дописувачів стільки, що можна порахувати на пальцях одної руки, то я думаю буде зрозуміло. Щодо спаржевої кфасолі на зиму, то якось ніколи не мала рецепту її консервації і навряд чи хочу. У нас квасолю окрім мене ніхто не їсть, то я саджаю лише зернову. Кріп. Мені здається буде з нього діло, але в тому випадку, якщо він не буде рости в хаті на вікні. Всеодно йому потрібне саіде повітря і сонячне світло. Навіть в теплиці у мене кріп тонкий и не пишний, ну не "то пальто". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цей рік на врожай по-своєму цікавий. У мене наприклад, біда з помідорами і перцем. Кущі гарні зелені, а зав'язі дуже мало і та не росте. В перець то взагалі якийсь деформований. У нас нема в цьому році спеки, як є по Україні. Натомість шалені дощі і вічне прохолодне болото Сьогодні "заправила" огород гарно калієм, нехай хоч ті зав'язі що є наллються. Натомість, вродила цвітна капуста: 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Наташа, нарешті ви обізвалися. Тож в вас все добре, наскільки це можливо в тих умовах. Про кріп. Тому і спитала, що в роздумах, як з ним бкти краще. Поки є думка посіяти в гопщик і поставити той горщик на критій терасі десь біля горщику з кумкватом. Бо в горщику з кумкватом, під африканською ромашкою, якк я нещадно стригла, бо вона вже на крону кумквата полізла, то що я знайшла- гриби, якісь поганки чи щось таке. Тож сподіваюсь, що кропу там не буде жарко. Якщо щось, то занесу до кімнати, в мене розсувні двері на всю стіну, то сонця багато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому "Урожай" квітів нам в стрічку для гарного настрою: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, allanek сказал: Наташа, нарешті ви обізвалися. Тож в вас все добре, наскільки це можливо в тих умовах. Оце "добре", воно на стільки умовне... В ніч з п'ятниці на суботу нас нак обстріляли, що вигоріла ціла вулиця приватного сектору в центрі міста. 6 приватних будинків згоріли до тла, багато будинків просто потрощені. Сила вибухів була такою, що великі тополі повиривало з землі з корінням. Є поранені, слава Богу всі живі. Напевно, люди вже за ці роки навчилися трошки рятуватися 5 минут назад, allanek сказал: Про кріп. Тому і спитала, що в роздумах, як з ним бкти краще. Поки є думка посіяти в гопщик і поставити той горщик на критій терасі десь біля горщику з кумкватом. Бо в горщику з кумкватом, під африканською ромашкою, якк я нещадно стригла, бо вона вже на крону кумквата полізла, то що я знайшла- гриби, якісь поганки чи щось таке. Тож сподіваюсь, що кропу там не буде жарко. Якщо щось, то занесу до кімнати, в мене розсувні двері на всю стіну, то сонця багато. Так, це правильне рішення. Напевно кропу треба не лише тепло чи прохолода, в оці перепади температур день-ніч, яких нема на підвіконні. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Сила вибухів була такою, що великі тополі повиривало з землі з корінням. Нас на початку так обстрілювали. Дуби, якім не знаю чи одне століття, наче ножем позрізало та повиривало з корінням. То страшне і чи можна до того звикнути, не знаю. Бо я і досі від звуку гелікоптера приймаю позу равлика. Дивлячись на ваші гарні квіти, гадаю, що цим і спасаєтесь, бо інакше воно накриває... Змінено 2 години тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Дивлюсь на неврожай😍 квітковий і розумію, шо на наступний рік тільки пеларгонії, бо то гарантія краси на 100%...Наташа, сил Вам і Вашому місту!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз