Сарочка Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) Шановні панянки. 🌷🌷🌷 В мене питання по хлібо пічці. Здохло в мене ведерце( сама піч все ще працює) але заміна відра коштує більше ніж 7000😱 на мою досить стару модель. Що майже дорівнює вартості нової. Тому не бачу сенсу витрачатися на ведерце і буду купувати нову. Бо 25 років, як ні круті, напевно нема сенсу відновлюватись. . То порадьте в кого яка моделька і чі задоволені ви від агрегату. Дивлюсь на Panasonic, бо ну дуже надійна, але напевно на більш сучасні моделі Змінено 23 години тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Це до Алли🤗 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 30 хвилин тому, irina1969 сказав: Це до Алли🤗 Точно, але вже не знадобляться поради.. Хоча я пів годинки встигла помріяти про нову, з діспенсером. І шо ви думаєте. Чокнутий чат джпт , сказав що це распостраненна проблема коли клініт шток лопатки після випікання в звичайной духовці в ведрі ( відключили світло, тому допікала в газової резервної). В мене стався збіг обставин. Випекала солодку булку і цукор від начінки маковой в варіації зі снятой лопаткой( бо начинка) потрапив до лопасті і сгорівши намертво заклінів вал. Це для глазу не замітно, бо це якесь мікро- мікро. Тому він порадив набрати горячий мильний розчин висередину і таку саму рідину налити в миску і опустить донце в него. Потім через 10 хв постучать по штоку та знов опустить в розчин. І в тому весь ремонт. . Знов працює. Остаюся я зі старою- бо неможна викидувати те, що гарно працює, це марнотратство. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 32 хвилини тому, Сарочка сказав: Точно, але вже не знадобляться поради.. Хоча я пів годинки встигла помріяти про нову, з діспенсером. І шо ви думаєте. Чокнутий чат джпт , сказав що це распостраненна проблема коли клініт шток лопатки після випікання в звичайной духовці в ведрі ( відключили світло, тому допікала в газової резервної). В мене стався збіг обставин. Випекала солодку булку і цукор від начінки маковой в варіації зі снятой лопаткой( бо начинка) потрапив до лопасті і сгорівши намертво заклінів вал. Це для глазу не замітно, бо це якесь мікро- мікро. Тому він порадив набрати горячий мильний розчин висередину і таку саму рідину налити в миску і опустить донце в него. Потім через 10 хв постучать по штоку та знов опустить в розчин. І в тому весь ремонт. . Знов працює. Остаюся я зі старою- бо неможна викидувати те, що гарно працює, це марнотратство. Я б ще у неї пробачення попросила бо возвели наклеп😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Панянки, у мене питання...це тільки у мене петунії стали паскудними, якісь тактильно гидотні, липнуть до рук...обстригла їх, може відійдуть...добре, що садила міксом з іншими рослинами і терасні ящики виглядають гарно, але сам факт🤨 Тому красих фото квітів нема, але є красиві кабачки🙃 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) Аня, коли вибачитесь перед старою та знову з'являться думки про хлібопічку, то думкапрокупівлю нової Панпсонік були правильними. Можем про це поговорити, коди знадобиться. А як вирішилось питання з вашими окулярами? Пишу з телефону ,по дорозідодому, тому купа помилок. Вибачте) Змінено 21 година тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 1 година тому, irina1969 сказав: Панянки, у мене питання...це тільки у мене петунії стали паскудними, якісь тактильно гидотні, липнуть до рук...обстригла їх, може відійдуть...добре, що садила міксом з іншими рослинами і терасні ящики виглядають гарно, але сам факт🤨 Тому красих фото квітів нема, але є красиві кабачки🙃 В мене так кожен рік, я їх обрізаю коротко , кормлю, через два тижня знов як нови. Я думала що то в мене за недбалості чі чогось іншого так. Бо одночасно було помічено ураження борошнистою росою. Починалось спочатку в тіх, хто або підсохнув пару разів, або в тені знаходився . Але дивлюсь з такою погодою більш меньш всі якось вʼяло виглядають. Один горщик вже був зарізаний вщент і вже відріс. Але я не дивилась на нього як він зараз виглядає. Ліпкуватість в всіх є більш меньш в залежності від сортосеріі я так думаю. дощ закінчився, пішла роздивлятися. Погано виглядає Ізі через то що вся вкрита насіннєвими коробками. Стан- я відквітла ухожу спати. То завтра всі гілкі обріжу щоб почала створювати нові. Тайдл бодрячком, не бачу коробок масово. Тому санітарно обріжу після дощів що заважає. Там подивимось далі. А ізі буде кардинальна зачіска на всі кущі. Поки що всі здорови. Тарілка бобична, кабачкі дуже яскраві, гарні. Що з ними робите? з часом я відмовилась від білих, та жовтих через то, що біли стають з товстої шкірою швидко,( але вони гарно зберігаються дозріли і восені) а жовті швидко створюють насіннєву камеру . Залишила тількі зелені був сорт Делікатес, але я два рокі по тому зібрала насіння , то начеб то Ф1, але продувжують расти таки самі Змінено 20 годин тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 18 хвилин тому, irina1969 сказав: Я б ще у неї пробачення попросила бо возвели наклеп😅 Я її вже знов відправила працювати. Перепочіла, і баста, треба працювати далі. Сама сіджу, роздивляюсь на хлібо пічки, раз вже почала відкривати цей дивовижний світ додаткових функцій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 2 часа назад, Сарочка сказал: Шановні панянки. 🌷🌷🌷 В мене питання по хлібо пічці. Здохло в мене ведерце( сама піч все ще працює) але заміна відра коштує більше ніж 7000😱 на мою досить стару модель. Що майже дорівнює вартості нової. Тому не бачу сенсу витрачатися на ведерце і буду купувати нову. Бо 25 років, як ні круті, напевно нема сенсу відновлюватись. . То порадьте в кого яка моделька і чі задоволені ви від агрегату. Дивлюсь на Panasonic, бо ну дуже надійна, але напевно на більш сучасні моделі В нас Кєн, тобто Кенвуд ВМ450, з 2015 року. Відра виходять з ладу регулярно (2 "квадратних" і кругле). Ну як регулярно... Кругле ще не ремонтували, одне квадратне - 2 раза, зараз обидва квадратних лежать чекають ремонта. Раніше це робили на Барабані (ринок Барабашово), зараз тре пошукати майстра. До відер навіть ремкомплект продається. Після ремонта працюють без особливостей. Хліб печемо через 2(3) дні. Для джема не використовую - жалію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, voglya сказав: В нас Кєн, тобто Кенвуд ВМ450, з 2015 року. Відра виходять з ладу регулярно (2 "квадратних" і кругле). Ну як регулярно... Кругле ще не ремонтували, одне квадратне - 2 раза, зараз обидва квадратних лежать чекають ремонта. Раніше це робили на Барабані (ринок Барабашово), зараз тре пошукати майстра. До відер навіть ремкомплект продається. Після ремонта працюють без особливостей. Хліб печемо через 2(3) дні. Для джема не використовую - жалію. Ого, а я перший раз «ремонтувала» за 25 років. І взагалі нещадно експлуатую 1-2 раза на день, мию в посудомийці, що не впевнена що так можна, але в мене була інструкція англійською, тому я її не дочитала до кінця. вистачало лише на переклад надпису на кнопках, та рецептів. Чоловік вчора вперше побачив що я пхаю до посудомийкі спитав, що мол так можна. Тількі з того задумалась на секунду може і не можна, але ж за стількі років ничого не сталося, норм функціонує, не прилипає, не клине вал, то і добре. Виглядає воно в мене ззовні такі жахливо, бо всяко бувало за ті роки користування. Та і сама хлібопечка на кришці почало жовтіть пластиком. Можливо скоро він почне крошитися, хоча схож по кольору на нутрощі старих холодильників років 60-х. Якщо пластик подібний то колір не означає деградацію. А що стається з вашим? Мені вон чат джпт поремонтував, може ваше тоже так можна, чі там щось кардинальне трапляється? до речі, я варила в 2009 році вареньє. Мені сподобалося результат, не сподобалось що варення виходить грамм 400 , ну тоб то щось зробити як майбутню начинку, напевно в цьому була ідея варення. Треба знов спробувати, освіжити досвід. Змінено 20 годин тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Перший Панасонік, якщо пам'ятаю, купила в 2017 році. Відерце без змін. Джеми ні, хліб-тісто постійно. Працює і зараз в сина. Про нову, теж Панасонік, я писала в темі. До неї потрібен був підхід, бо мені в голову не приходило, що перед тим, як запхнути відерце в саму хлібопіч, борошно та все інше треба перекалапуцати, інакше вона не забирала муку. Тепер працює, як годиться. Навіть паски пеку в хлібопічці, що в новій, що в старій. В новій полюбила випікати хліб з родзинками та іноді до родзинок додаю курагу. Відмінність від тої, що була в тому, що тут дріжджі закладаються не в відерце гамузом з борошном, а в окремий контейнер. Ну і ще суттєва різниця: та, що залишилась в Польщі, з радістю дозволяла експериментувати. Ця теж, начебто, і дозволяє, але найкраща випічка, коли все згідно рецепту. Хоча я, наприклад, замість висівок, додаю кукурудзяне борошно і вона цього не помічає, зате хліб виходить смачніше, ніж просто з вівсяними пластівцями та висівками. Відерце в Панасоніках дуже гарне. Не пам'ятаю, здається, що відерця мають керамічне покриття. Але я ніколи його не пхаю в посудомийку і, взагалі, не тру жорсткою губкою. Інструкція це забороняє. Та і необхідності такої немає. Стосовно роботи. Без проблем, тьху-тьху. Змінено 20 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 5 хвилин тому, allanek сказав: Перший Панасонік, якщо пам'ятаю, купила в 2017 році. Відерце без змін. Джеми ні, хліб-тісто постійно. Працює і зараз в сина. Про нову, теж Панасонік, я писала в темі. До неї потрібен був підхід, бо мені в голову не приходило, що перед тим, як запхнути відерце в саму хлібопіч, борошно та все інше треба перекалапуцати, інакше вона не забирала муку. Тепер працює, як годиться. Навіть паски пеку в хлібопічці, що в новій, що в старій. В новій полюбила випікати хліб з родзинками та іноді до родзинок додаю курагу. Відмінність від тої, що була в тому, що тут дріжджі закладаються не в відерце гамузом з борошном, а в окремий контейнер. Ну і ще суттєва різниця: та, що залишилась в Польщі, з радістю дозволяла експериментувати. Ця теж, начебто, і дозволяє, але найкраща випічка, коли все згідно рецепту. Хоча я, наприклад, замість висівок, додаю кукурудзяне борошно і вона цього не помічає, зате хліб виходить смачніше, ніж просто з вівсяними пластівцями та висівками. Відерце в Панасоніках дуже гарне. Не пам'ятаю, здається, що відерця мають керамічне покриття. Але я ніколи його не пхаю в посудомийку і, взагалі, не тру жорсткою губкою. Інструкція це забороняє. Та і необхідності такої немає. Стосовно роботи. Без проблем, тьху-тьху. В мене ще не керамічне, основа точно алюміній, покриття не знаю з чого, світло сіре- зеленкувате. Терти його николи не терла, бо нема там чого терти. А ось біля лопатки іноді наліпає. Ну і іноді щось залишається з країв, особливо якщо пекти з пармезаном. Чі коли з солодкій начинкою типу кокосової пасти чі маку. Звісно, це двома рухами рук можна помити руцями, іноді так і мою, особливо якщо випічка одна за одної , іноді в посудомийку кидаю. тобто в вас зараз 2550? Я на ней милуюсь ,та читаю відгуки. В двох бачила, то, що ви описуєте - там це був як негативний відгук на цю модель, відповідь продавця пропонувала звернутися в сервісний центр, та використовувати точні вагі, а не мірні прилади. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 13 хвилин тому, Сарочка сказав: тобто в вас зараз 2550? Так, PANASONIC SD-YR2550STS. І це я про неї кажу, що вона мене здивувала тим, що треба обов'язково після того, як заклали все, згідно рецепту, перекалапуцати оте все, інакше можна получити половину спеченого хліба-це зверху, а знизу- спресована мука, що тримає форму ведерця. Жах. Поки зрозуміла чого вона вимагає, вона наслухалась про себе багато чого і на компліменти це не було схоже. Головне, що в інструкціїї ні звука про це, на форумах теж тиша, тільки ахи та "флагманська модель", що означає- інші моделі знімають з виробництва, а цю-ні, бо гарна. Дійсно, вона гарна. Все збираюсь зробити закваску та спробувати хліб спекти. Ця модель розрахована на хліб на заквасці і навіть рецепт є в книзі рецептів. І до речі. Рецепти в цій моделі і в тій, що залишилась в Польщі, відрізняються між собою. І ще особливість цієї моделі- в комплекті є окрема мішалка для житнього хліба. І гарні рецепти цього хліба. Перевірила. Попередня хлібопічка теж мала таку мішалку. Цим можуть похвалитися тільки кілька моделей Панасонік. Тож, якщо полюбляєте житній хліб, то звертайте увагу на цей момент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Може це "хвороба" відер цієї хлібопічки - з віком тече сальник відра. Його міняють. Все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому У сусідів така ж піч, так само ремонтували відро - перепаковували сальник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 час назад, allanek сказал: Так, PANASONIC SD-YR2550STS. І це я про неї кажу, що вона мене здивувала тим, що треба обов'язково після того, як заклали все, згідно рецепту, перекалапуцати оте все, інакше можна получити половину спеченого хліба-це зверху, а знизу- спресована мука, що тримає форму ведерця. Жах. Поки зрозуміла чого вона вимагає, вона наслухалась про себе багато чого і на компліменти це не було схоже. Головне, що в інструкціїї ні звука про це, на форумах теж тиша, тільки ахи та "флагманська модель", що означає- інші моделі знімають з виробництва, а цю-ні, бо гарна. Дійсно, вона гарна. Все збираюсь зробити закваску та спробувати хліб спекти. Ця модель розрахована на хліб на заквасці і навіть рецепт є в книзі рецептів. І до речі. Рецепти в цій моделі і в тій, що залишилась в Польщі, відрізняються між собою. І ще особливість цієї моделі- в комплекті є окрема мішалка для житнього хліба. І гарні рецепти цього хліба. Перевірила. Попередня хлібопічка теж мала таку мішалку. Цим можуть похвалитися тільки кілька моделей Панасонік. Тож, якщо полюбляєте житній хліб, то звертайте увагу на цей момент. Тобто в цій моделі не можна відтермінувати старт програми? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 17 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) Чому? Можна і я це роблю постійно. Програмую з вечора час так, щоб на сніданок був свіжий (теплий) хліб. В цій моделі дріжджі засипаються не в відерце, а в окремий контейнер, на кшталт того, в який засипаємо горіхи, родзинки та таке інше. І цей контейнер відкривається гучно, тому я завжди знаю, коли додались дріжджі до колобка. В само ведерце закладається все по рецепту- борошно, сіль, цукор, олія чи масло, вода і все це треба перекалапуцати у цій моделі і поставити відерце в хлібопіч з вже закалапуцаним борошном. Просто перекалапуцати, щоб не залишилось сухого борошна, бо при замісі, вона дивно не забирає борошно знизу. Я, навіть, коли тісто роблю, то оте все калапуцую спочатку. З таким стикаюсь вперше. 2 години тому, Сарочка сказав: В мене ще не керамічне, основа точно алюміній, покриття не знаю з чого, світло сіре- зеленкувате. Само відерце металеве, зі звичним, майже чорним, покриттям. Але воно має в складі якусь керамику і витриваліше за звичне тефлонове покриття. В мене з керамічним покриттям була мультіварка, тому я і знаю. До речі, я тут купила собі пательню з таким покриттям. Сама пательня дуже важка, чисто чугуній по вазі. 2 години тому, Сарочка сказав: Я на ней милуюсь ,та читаю відгуки. В двох бачила, то, що ви описуєте - там це був як негативний відгук на цю модель, відповідь продавця пропонувала звернутися в сервісний центр, та використовувати точні вагі, а не мірні прилади. Бо вони, ці консультанти самі не знають, що до чого. Ваги в мене є, вони точні. Відміряти можна скільки завгодно, сорти борошна та дріжджі пробувати які завгодно. Це нічого не змінить. Це не вада хлібопічки, а такий конструктив мабуть. Тож попереджаю , якщо таки зупинитесь на 2550 , стикнетесь з таким явищем. Іншої причини я не побачила. Тільки чому про неї не попереджає інструкція, не знаю. Завтра сфотографую та покажу, куди закладаються дріжджі та як виглядає відерце. Змінено 17 годин тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Кажуть, що людина до всього звикає. Як можна звикнути до того, що гинуть люди серед ночі в своїх квартирах. Діти...😪 Маю надію, що це не торкнулося нікого з товариства. Дивлюсь зранку фото, ролики...жах...наче день бабака...як тільки прилітає в будинок, завжди однаково - будинок, якого нема, сльози та люди, що чекають , коли дістануть з під завалів їх близьких. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, allanek сказав: Кажуть, що людина до всього звикає. Як можна звикнути до того, що гинуть люди серед ночі в своїх квартирах. Діти...😪 Маю надію, що це не торкнулося нікого з товариства. Дивлюсь зранку фото, ролики...жах...наче день бабака...як тільки прилітає в будинок, завжди однаково - будинок, якого нема, сльози та люди, що чекають , коли дістануть з під завалів їх близьких. Торкнулось. В іншому парадному мешкала моя колишня няня дітей. Я від ней і дізналась, ще до того, як вийшли новини. З ней все добре, звісно жодного вікна в ней нема. Чекає на поліцію, вони фіксують збитки. В цілому була в шоці, бо каже моторошно через то, що під завалами кричать люди, а далеко не може відійти, через то, що працює поліція і треба все зафіксувати, бо хто потім без тіх папірців буде вставляти вікна. Чесно кажучі, це напевно був шок, бо куда там що вставлять, коли під їзд повністю відсутній і там або будинок під розбір, або суттєвий капремонт . Води, світла, там дадуть точно не скоро ще, якщо це взагалі можливо😢 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз