Nic-олаевна Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 42 минуты назад, voglya сказал: То у Вас зір дуже добрий! (тьху-тьху-тьху шоб не наврочити!!!) Все в природі гармонійно: менше сил - гірше бачиш бруд. Мені в одних окулярах все чистеньке, інші як одягну - одразу бачу шо не так все гарно ))) Напевно так. Біда мого зору в тому, що я без окулярів добре бачу все під носом, а щоб дивитися в даль, уже треба додаткові очі. Тому з цим біда, згодна)) 18 минут назад, mib сказал: Ну как же людей в грязный дом звать, а потом они нетак уберут и за ними все переделывать П.с. явно шутка не удалась Та я ж і справді подумала, що у них є якісь умови, типу оце не робим, і оце приберіть. Ох, розвели ви мене)) Змінено 9 годин тому користувачем Nic-олаевна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 години тому, Nic-олаевна сказав: чи "всі у мене вдома"? Без сумніву, що "дома всі". Наташа, заспокойтеся, бо я раніше, коли у кухні (меблів) був плінтус між стільницею та стіною, і той плінтус мав силіконову стрічку, що притискалась до стільниці, залазила зубочисткою під ту стрічку , щоб виколупати з під неї якусь смітинку, що мені там примарилась. Один знайомий називав це "ганятися за пилом з сачком". Я роблю все те саме, що і ви. І вважаю це більш ніж нормальним явищем. Тож, якщо вас турбує ваше становище з цього приводу, то заспокоюйте себе тим, що це не екстраордінарне явище і з вами все добре 2 години тому, Nic-олаевна сказав: В моїх планах все навпаки)) Послугами клінінгу користувалась два рази в житті. Після ремонту в квартирі, 105кв. з панорамними вікнами замість стін і після того, як закінчили внутрішні роботи в будинку, бо там теж вікон більше ніж стін. Більше ніколи. Начебто і зробили все, як годиться, але ні, то не моє. Як одноразову акцію ої нерви ще переживуть, на постійній основі-ні. Якщо дуже кортить, то спробуйте, але впевнена, що більше думок про клінінг не з'явиться. Або вам настільки вже набридла хатня робота, що присутність чужої людини вас не буде дратувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз