Wolfchen Опубліковано: У вівторок в 15:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:50 Та я б багато що зробила по-іншому))) але треба іти на сімейні компроміси, щоб було хоч щось))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: учора в 00:49 Поділитись Опубліковано: учора в 00:49 (змінено) Доброго ранку та спокійного дня усім добрим людям! Алло, що за картина - я не памʼятаю, дарували років 15 тому, над каміном я час від часу змінюю картини щоб око не замилювалось, ось зараз настала черга «стільця». А з приводу тенту - я б спробувала затіняючу сітку вже готову з люверсами з Розетки😜 Змінено 23 години тому користувачем batrasvt 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) Осінні композиції змінили літні , ідея була, що потім осінні зміняться на зимні. А ще в третій раз заквітнул кумкват, якій весь час провів саме під цієї ящикамі на повному сонці. Я стількі квітів ще не бачила на ньому. Але на вісні була кардинальна обрізка, обрізка коренів та заправка горщика лонгом для горщікових квітів калійним. Схоже що йому подобається такій уход, бо весь вкритий квітами, як николи. Аромат зранку - дуже чудовий Змінено 17 годин тому користувачем Сарочка 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 17 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 24 хвилини тому, Сарочка сказав: Схоже що йому подобається такій уход, бо весь вкритий квітами, Як тільки починає квітнути, його потрібно постійно годувати. В мене він вже третю хвилю квітів видав. Стосовно самих плодів, то вони не спішать поспівати. І ще, в першу хвилю їх було так багацько, що він почав скидати те, що не може витягнути. Поведінкою схоже на сливу, коли скидає зайві плоди. Цікаво, що дозрівати ті "намистини" не поспішають, тільки збільшуються в розмірі та нові в'яже. Тож врожай буде розтягнутий в часі. З цікавого. Тут нема ворон. Взагалі ніяких, ні сірих, ні чорних. Я вже забула, як вони виглядають. Замість них тут альпійські галки. Розміром трохи менше за ворону, смоляного чорного кольору з яскраво-жовтим дзьобом. Птахи стайні і дуже розумні. І ластівки тут не мають довгого пір'я на хвості і співати так, як вдома, не вміють. Гнізда ліплять такі самі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 32 хвилини тому, allanek сказав: Як тільки починає квітнути, його потрібно постійно годувати. В мене він вже третю хвилю квітів видав. Стосовно самих плодів, то вони не спішать поспівати. І ще, в першу хвилю їх було так багацько, що він почав скидати те, що не може витягнути. Поведінкою схоже на сливу, коли скидає зайві плоди. Цікаво, що дозрівати ті "намистини" не поспішають, тільки збільшуються в розмірі та нові в'яже. Тож врожай буде розтягнутий в часі. З цікавого. Тут нема ворон. Взагалі ніяких, ні сірих, ні чорних. Я вже забула, як вони виглядають. Замість них тут альпійські галки. Розміром трохи менше за ворону, смоляного чорного кольору з яскраво-жовтим дзьобом. Птахи стайні і дуже розумні. І ластівки тут не мають довгого пір'я на хвості і співати так, як вдома, не вміють. Гнізда ліплять такі самі. В мене теж залишив з першої хвилі три штуки, з другої дві . Але він був кардинально застрижен, в березні, бо я відрізала всі гілки, що він гнав від штамба - вони виявилися з колючками, широкім листям, як в лимоні, що мені не подобалось. То кардинально , більше ніж пів крони знесла і залишила тількі з вузькім листям, та без шипів. Виглядів він не гуд після процедури, то якщо б плоди не скинув сам, я вимушена була їх зняти все одно. А взагалі дуже живуча рослина. Я його в минулому році випадково до сухарика за сушила. Він скинув всі листя і почав сушити гілки .Вже думала, що після такого не відновиться. Але нічого, реанимувався, спочатку вигнав гілки від стовбура, я їх не чіпала, бо це єдине , що підживлювало коріння. Потім десь знайшов бруньку сплячу і почав вже з ней знов правильну рослину . Не треба так робити, звісно. Але стосовно цитруса, не треба викидати, якщо виглядає поганенько він може здивувати, рослина - фенікс. До речі, добриво, для цитруса не має в складі фосфору взагалі. Цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Мені місцеві порадили купити кумкват, бо я хотіла лимон. Сказали- ні, примхливий, а кумкват і гарний, не хворіє і до умов не вибагливий. В мене приблизно така сама історія з обрізанням. Купувала його з врожаєм, було багато , а сам він невеличкий, я фото викладала. Звісно, що розплідник тримав його на стимуляторах, тому коли зняли врожай, то я крону формувала, як мені заманеться, бо декоративність мені важлива. Потім він почав хандрити, губити листя, яке жовкло. Я прибрала його з відкритої тераси і повного сонця на криту терасу. Поливала з добривом, спочатку для цитрусових, коли закінчилось, то універсальним з меншим відсотком калію та фосфору, але в суміші з біогумусом. І він наче вибухнув і листям, і квітами. Тож стрес він вже пережив, тепер хай собі росте по правилам. Аня, в складі добрива для цитрусових повинен бути фосфор. Може то в вас якесь специфічне добриво, де фосфор входить в якусь сполуку, тому він не вказаний окремо?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 17 годин тому, Сарочка сказав: Осінні композиції змінили літні , ідея була, що потім осінні зміняться на зимні. А ще в третій раз заквітнул кумкват, якій весь час провів саме під цієї ящикамі на повному сонці. Я стількі квітів ще не бачила на ньому. Але на вісні була кардинальна обрізка, обрізка коренів та заправка горщика лонгом для горщікових квітів калійним. Схоже що йому подобається такій уход, бо весь вкритий квітами, як николи. Аромат зранку - дуже чудовий я бачу Ви також собі садовий декор виростили )) я також назбирала кабаків бо істи вже не хо, то я ростила максимально для декору і ще може комусь буде цікаво, зараз дуже великі знижки на пилосмоки Rowenta , я не встояла і купила собі другого робота Прихований текст rozetka.com.ua/ua/rowenta-rr91c5wh/p461236984/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз