allanek Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Вони пасують одне одному 👋. Трошки гуморного. Стою вчора на терасі і зненацька звертаю увагу, що під сусіднім будинком є, як кажуть поляки "огрудок", це коли у квартири на першому поверсі є вихід в невеликий приватний простір, де власники розважаються, хто як може- хто рослини посадив, хто газон, хто дитячі принади поставив, хто обідній стіл. А тут бачу такий шматок землі і зовсім занедбаний. Я не знаю, як це сталось, але очі встигли скоріше голови, бо поки подумала, що то недосяжна мрія для мене, то очима вже "посадила" і огірки, і помідори, і перець, і салати, і кріп!!! з петрушкою та базиліком 😄. Парадокс. Тут нема смачних помідорів, не мають того смаку, що вдома. Тож ще куплю кашпо( поки в роздумах скільки штук) та посаджу на той рік помідори. Звісно, що мене це не дуже врятує, але я спробую, бо, навіть, салати робити нема бажання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, allanek сказав: Вони пасують одне одному 👋. Трошки гуморного. Стою вчора на терасі і зненацька звертаю увагу, що під сусіднім будинком є, як кажуть поляки "огрудок", це коли у квартири на першому поверсі є вихід в невеликий приватний простір, де власники розважаються, хто як може- хто рослини посадив, хто газон, хто дитячі принади поставив, хто обідній стіл. А тут бачу такий шматок землі і зовсім занедбаний. Я не знаю, як це сталось, але очі встигли скоріше голови, бо поки подумала, що то недосяжна мрія для мене, то очима вже "посадила" і огірки, і помідори, і перець, і салати, і кріп!!! з петрушкою та базиліком 😄. Парадокс. Тут нема смачних помідорів, не мають того смаку, що вдома. Тож ще куплю кашпо( поки в роздумах скільки штук) та посаджу на той рік помідори. Звісно, що мене це не дуже врятує, але я спробую, бо, навіть, салати робити нема бажання. Я сьогодні як раз зрізаю останні помідори, вони як раз були в маленьких ящиках...умовно проходили під назвою " задохліки", але "врожай" от досі є...я люблю такі помідори, а ці були ну дуже смачні...пересадила в теплицю перець, просто шкода викидати, він квітне та в'яжеться ПС.сорт помідорок можу подивитись, я їх собі на насіння залишила, сподобались 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, irina1969 сказав: сорт помідорок можу подивитись, я їх собі на насіння залишила, сподобались Іра, не треба, бо замовляти в Україну я не буду, насіння дорого обійдеться завдяки послугам перевізників. Мені вже тут презентували пакетики з насінням, тож саджати є що, якраз балконні сорти, чері та кущові. Оті пакетики мене і муляють😁. Мама однієї знайомої вже набавилась тут з теплицею, тож мені дістався невеличкий "скарб". Тож подивлюсь, що в мене вийде на наступний рік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 40 хвилин тому, allanek сказав: Іра, не треба, бо замовляти в Україну я не буду, насіння дорого обійдеться завдяки послугам перевізників. Мені вже тут презентували пакетики з насінням, тож саджати є що, якраз балконні сорти, чері та кущові. Оті пакетики мене і муляють😁. Мама однієї знайомої вже набавилась тут з теплицею, тож мені дістався невеличкий "скарб". Тож подивлюсь, що в мене вийде на наступний рік. пізно,я вже подивилась🤣 сорт загадка, в замовленні було "томат низький 42 дня" е розфасовка з профпакетів, але я дуууже сумніваюсь що там таке було в назві🙄 це так сорт називається,🙃 країна походження Мексика опис Прихований текст Детерминантный сорт. С этим сортом вы будете первыми среди своих соседей, кто начнёт собирать спелые плоды. Один из самых ранних томатов в мире. Сорт хорошо себя чувствует и в холодном и в тёплом климате. Подходит для контейнерного выращивания. Плоды маленькие круглые, ярко-красные, малосеменные, с превосходным ароматом и хорошим вкусом. Высота куста - 1 м. Масса плодов: 20-40 г. Сверх-ранний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз