Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 19 часов назад, irina1969 сказал: , я купила олію для лампадок, вона коштує копійки і приємно пахне Якщо чесно, то я не знаю, чи була тоді у нас в продажу олія для лампади. Може, якщо і була, то оці нищі 90-ті роки.... Слава Богу що ще була рослинна олія. У нас була "лампада жесть"! Шматочок вати треба було сформувати в довгу стрічку, покласти його на бдюдці змійкою і залити рослинною олією так, щоб і не мало, бо тоді вата швидко згорить, і не багато. Пам'ятаю що запах від тої лампади був не самий приємний, особливо коли пошушиш. 7 часов назад, Сарочка сказал: А в мене « синдром порожній баночці.» треба щось в ней тримати, щоб мені було спокійніше 😀 Ой нє))) Якщо я займу всі свої порожні банки, то треба буде у сусіда брати в оренду погріб)) 1 час назад, irina1969 сказал: зробила суші- торт, до речі чудове їдло, яке смакує холодним і ситне Іра, хіба так можна? Суші торт і я - то ж одне єдине😂 Дивлюсь на ваше фото і п'ю власну слину 50 минут назад, irina1969 сказал: Мартіні)) 100 років не пила... Які ви тут з чоловіком гарні!!! З річницею!!!💐🎊🎉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Дівчата, щиро дякую💋 Алла, то просто картинка з інету, з чудовою ідеею, пічка горить, цн прям член сім'ї на зиму😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому От працює ж в людей мозок. Це я про прищіпку. Гарного вам з Юрою святкового і тихого вечора, з чарочкою біля вогню))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Приєднуюсь до вітань - з річницею вас. Часи непрості — світла нема, тепла нема, але ви разом, і це найцінніше. Бережіть одне одного, бо любов зараз — справжня розкіш і сила 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз