Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

19 часов назад, irina1969 сказал:

, я купила олію для лампадок, вона коштує копійки і приємно пахне 

Якщо чесно, то я не знаю, чи була тоді у нас в продажу олія для лампади. Може, якщо і була, то оці нищі 90-ті роки.... Слава Богу що ще була рослинна олія. У нас була "лампада жесть"! Шматочок вати треба було сформувати в довгу стрічку, покласти його на бдюдці змійкою і залити рослинною олією так, щоб і не мало, бо тоді вата швидко згорить, і не багато. Пам'ятаю що запах від тої лампади був не самий приємний, особливо коли пошушиш.

7 часов назад, Сарочка сказал:

А в мене « синдром порожній баночці.» треба щось в ней тримати, щоб мені було спокійніше 😀

Ой нє))) Якщо я займу всі свої порожні банки, то треба буде у сусіда брати в оренду погріб))

1 час назад, irina1969 сказал:

зробила суші- торт, до речі чудове їдло, яке смакує холодним і ситне

20251023_155840.jpg

Іра, хіба так можна? Суші торт і я - то ж одне єдине😂 Дивлюсь на ваше фото і п'ю власну слину 

50 минут назад, irina1969 сказал:

Мартіні)) 100 років не пила...

FB_IMG_1746512527063.jpg

Які ви тут з чоловіком гарні!!! З річницею!!!💐🎊🎉

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, щиро дякую💋

Алла, то просто картинка з інету, з чудовою ідеею, пічка горить, цн прям член сім'ї на зиму😀

Посилання на коментар

От працює ж в людей мозок. Це я про прищіпку.

Гарного вам з Юрою святкового і тихого вечора, з чарочкою біля вогню)))

• Дякую 1
Посилання на коментар

Приєднуюсь до вітань - з річницею вас. Часи непрості — світла нема, тепла нема, але ви разом, і це найцінніше. Бережіть одне одного, бо любов зараз — справжня розкіш і сила

• Дякую 1
Посилання на коментар

Про какао . З мого досвіду, я не претендую на їстівну аж ніяк, бо какао, це як кава.  З того що я зараз купую в більшості це Мрія з позначкою « темна» вона доступна, в більшості магазинів . Більшість потреб вона покриває. Досить дешева. Какао цікаве, типу алеалізоване, я використовиваю зараз не дуже часто, це дорого, не напасешся на все. Воно різне, то що має малий окрас в масі іде на торти типу Червоний бархат, де потрібно закрасити коричневий в красний, це складно, тому багато какао, і дууууже багато двох червоних барвників , але цого замало, то додається  ,ще смак шоколаду  штучним додатком смаку. Це стосується цікавинок кондітеров , коли червоне- шоколадне. 
З досвіду. В звичайной домашній кондитеркє може бути тількі бельгійській шоколад . В жодному разі польскій. Як і цукерки , що польські, що німецькі, це якась гідота. Щось або Несквік, або якась дивовижна масса.  Мені здається, що Корона в нас цукерці робить фууу, ну хочаб істівни.  
напевно якщо скажете , що робиться , то я дам посилання на сайти, де можна купить , щось потрібне. Але ще раз повторю 90 % закривається темной Мрією.  

• Дякую 1
Посилання на коментар

Як раз завтра у списку покупок 2 пункт "купити Мрію темну"☺️ у мене  є свій пул тортів і тільки один темний, тому звичайне какао саме воно і якщо мені треба кудись глазур ( ганаш) то суміш какао, сметани, цукру та вершкового масла все вирішує.... ми любимо оте какао з молоком, яке треба варити... я  не дуже по шоколаду, щось купляємо, щось дарують...до речі, бачила рекламу здається Вінниця, цукерка називається " Грушка-веселушка" я коли почула назву то зразу зрозуміла, що мені дуже треба🤣

в Sinsay бачила дуже гарні новорічні іграшки і в Юске 10 % знижка на все, навіть на акційне...може комусь стане в нагоді

Посилання на коментар

29 хвилин тому, irina1969 сказав:

Як раз завтра у списку покупок 2 пункт "купити Мрію темну"☺️ у мене  є свій пул тортів і тільки один темний, тому звичайне какао саме воно і якщо мені треба кудись глазур ( ганаш) то суміш какао, сметани, цукру та вершкового масла все вирішує.... ми любимо оте какао з молоком, яке треба варити... я  не дуже по шоколаду, щось купляємо, щось дарують...до речі, бачила рекламу здається Вінниця, цукерка називається " Грушка-веселушка" я коли почула назву то зразу зрозуміла, що мені дуже треба🤣

в Sinsay бачила дуже гарні новорічні іграшки і в Юске 10 % знижка на все, навіть на акційне...може комусь стане в нагоді

От коли не знаю що зробити , роблю Празький торт. Це маст  хев, після нього Шварцвальский з вишнею, по суті це - варіація.  Це майже найдешевший торт, і це означає що завжди доступти інгрідіенти,. Він може бути спонтанним. Тому напевно він найдоступніший, після шарлотки. Така собі Шарлота на максималках. Час - затрат плюс- мінус одинаково.
Скажемо так. Темна Мрія на Празький торт, норм варіант.  . Але суть Празького-  це гарний ганаш з гарного , стабільного шоколаду ( чомусь завжди думали, що зі сметани та какао вийде щось гарне, ну то таке, якщо нічого нема ,то хай так. Як би я зробила-  був ви час то однозначно на верхівку ,однозначно по плавлений бельгійський шоколад  , куди ви не поїхали ви завжди найдете шоколад Таблерон -там гарний бельгійський стабільний шоколад. Візьміть його . Чорний  . Ще обовьязково на Празькій торт потрібен джем з абрикосу. Це напевно, два інгрідіента, які  я б не змінювала. Я пробувала на персик,але не працює.  Якщоб робила  на 100% . Ну тобто не домашній торт.  Все інше , люба заміна- абрикоса на персик, мягкій сметаннмй ганаш замість справжнього шоколаду, це все має право на життя. Але якщо Празький, то тримаємося справжнього рецепту, і бути що буде . Буде все одно смачно.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...