Nic-олаевна Опубліковано: В четвер в 14:37 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:37 19 часов назад, irina1969 сказал: , я купила олію для лампадок, вона коштує копійки і приємно пахне Якщо чесно, то я не знаю, чи була тоді у нас в продажу олія для лампади. Може, якщо і була, то оці нищі 90-ті роки.... Слава Богу що ще була рослинна олія. У нас була "лампада жесть"! Шматочок вати треба було сформувати в довгу стрічку, покласти його на бдюдці змійкою і залити рослинною олією так, щоб і не мало, бо тоді вата швидко згорить, і не багато. Пам'ятаю що запах від тої лампади був не самий приємний, особливо коли пошушиш. 7 часов назад, Сарочка сказал: А в мене « синдром порожній баночці.» треба щось в ней тримати, щоб мені було спокійніше 😀 Ой нє))) Якщо я займу всі свої порожні банки, то треба буде у сусіда брати в оренду погріб)) 1 час назад, irina1969 сказал: зробила суші- торт, до речі чудове їдло, яке смакує холодним і ситне Іра, хіба так можна? Суші торт і я - то ж одне єдине😂 Дивлюсь на ваше фото і п'ю власну слину 50 минут назад, irina1969 сказал: Мартіні)) 100 років не пила... Які ви тут з чоловіком гарні!!! З річницею!!!💐🎊🎉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: В четвер в 15:29 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:29 Дівчата, щиро дякую💋 Алла, то просто картинка з інету, з чудовою ідеею, пічка горить, цн прям член сім'ї на зиму😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В четвер в 15:43 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:43 От працює ж в людей мозок. Це я про прищіпку. Гарного вам з Юрою святкового і тихого вечора, з чарочкою біля вогню))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: В четвер в 17:04 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:04 Приєднуюсь до вітань - з річницею вас. Часи непрості — світла нема, тепла нема, але ви разом, і це найцінніше. Бережіть одне одного, бо любов зараз — справжня розкіш і сила 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: учора в 18:35 Поділитись Опубліковано: учора в 18:35 Про какао . З мого досвіду, я не претендую на їстівну аж ніяк, бо какао, це як кава. З того що я зараз купую в більшості це Мрія з позначкою « темна» вона доступна, в більшості магазинів . Більшість потреб вона покриває. Досить дешева. Какао цікаве, типу алеалізоване, я використовиваю зараз не дуже часто, це дорого, не напасешся на все. Воно різне, то що має малий окрас в масі іде на торти типу Червоний бархат, де потрібно закрасити коричневий в красний, це складно, тому багато какао, і дууууже багато двох червоних барвників , але цого замало, то додається ,ще смак шоколаду штучним додатком смаку. Це стосується цікавинок кондітеров , коли червоне- шоколадне. З досвіду. В звичайной домашній кондитеркє може бути тількі бельгійській шоколад . В жодному разі польскій. Як і цукерки , що польські, що німецькі, це якась гідота. Щось або Несквік, або якась дивовижна масса. Мені здається, що Корона в нас цукерці робить фууу, ну хочаб істівни. напевно якщо скажете , що робиться , то я дам посилання на сайти, де можна купить , щось потрібне. Але ще раз повторю 90 % закривається темной Мрією. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 19:21 Поділитись Опубліковано: учора в 19:21 Як раз завтра у списку покупок 2 пункт "купити Мрію темну"☺️ у мене є свій пул тортів і тільки один темний, тому звичайне какао саме воно і якщо мені треба кудись глазур ( ганаш) то суміш какао, сметани, цукру та вершкового масла все вирішує.... ми любимо оте какао з молоком, яке треба варити... я не дуже по шоколаду, щось купляємо, щось дарують...до речі, бачила рекламу здається Вінниця, цукерка називається " Грушка-веселушка" я коли почула назву то зразу зрозуміла, що мені дуже треба🤣 в Sinsay бачила дуже гарні новорічні іграшки і в Юске 10 % знижка на все, навіть на акційне...може комусь стане в нагоді 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 29 хвилин тому, irina1969 сказав: Як раз завтра у списку покупок 2 пункт "купити Мрію темну"☺️ у мене є свій пул тортів і тільки один темний, тому звичайне какао саме воно і якщо мені треба кудись глазур ( ганаш) то суміш какао, сметани, цукру та вершкового масла все вирішує.... ми любимо оте какао з молоком, яке треба варити... я не дуже по шоколаду, щось купляємо, щось дарують...до речі, бачила рекламу здається Вінниця, цукерка називається " Грушка-веселушка" я коли почула назву то зразу зрозуміла, що мені дуже треба🤣 в Sinsay бачила дуже гарні новорічні іграшки і в Юске 10 % знижка на все, навіть на акційне...може комусь стане в нагоді От коли не знаю що зробити , роблю Празький торт. Це маст хев, після нього Шварцвальский з вишнею, по суті це - варіація. Це майже найдешевший торт, і це означає що завжди доступти інгрідіенти,. Він може бути спонтанним. Тому напевно він найдоступніший, після шарлотки. Така собі Шарлота на максималках. Час - затрат плюс- мінус одинаково. Скажемо так. Темна Мрія на Празький торт, норм варіант. . Але суть Празького- це гарний ганаш з гарного , стабільного шоколаду ( чомусь завжди думали, що зі сметани та какао вийде щось гарне, ну то таке, якщо нічого нема ,то хай так. Як би я зробила- був ви час то однозначно на верхівку ,однозначно по плавлений бельгійський шоколад , куди ви не поїхали ви завжди найдете шоколад Таблерон -там гарний бельгійський стабільний шоколад. Візьміть його . Чорний . Ще обовьязково на Празькій торт потрібен джем з абрикосу. Це напевно, два інгрідіента, які я б не змінювала. Я пробувала на персик,але не працює. Якщоб робила на 100% . Ну тобто не домашній торт. Все інше , люба заміна- абрикоса на персик, мягкій сметаннмй ганаш замість справжнього шоколаду, це все має право на життя. Але якщо Празький, то тримаємося справжнього рецепту, і бути що буде . Буде все одно смачно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому У кожного свої смаки та розуміння класного продукту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Осінь яскрава . В лісі зранку було чудово 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Аня, мені від ваших світлин аж запахло цим лісом і грибами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому У сусідів прямо під будинком цієї осені повилазили опеньки. Прямо по всій території. Такі гарні, маленькі, свіженькі. Мені сусідка провела цілу екскурсію)) А у мене жодної нема. Кажу, ти їх туди садила, чи розкидувала спори? Ні, каже. Сама не знаю де взялися. Я б теж не проти такого "лісу" під будинком, але знаю що гриби затягують на себе весь бруд, всі вихлопи з машин, всю хімію, то навіть не знаю, чи можна то їсти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Якось до мухоморів з їх яскравим кольором звикла, а що це за прибулець був з'явився в саду на вербі то і досі не знаю. Польській теж міг здивувати тим, що примудрявся вирости на щебеню. В тому місці навіть ніякий бур'ян не ріс, а гриб зумів, ще і не один був. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 50 минут назад, allanek сказал: Якось до мухоморів з їх яскравим кольором звикла, а що це за прибулець був з'явився в саду на вербі то і досі не знаю. Польській теж міг здивувати тим, що примудрявся вирости на щебеню. В тому місці навіть ніякий бур'ян не ріс, а гриб зумів, ще і не один був. Оці фіолетові мені схожі на гливи, але звісно що воно насправді, невідомо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому А хіба гливи мають такий яскравий фіолетовий колір? Наче вони сірі чи, взагалі, амьобні, ніякого кольору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Nic-олаевна сказав: У сусідів прямо під будинком цієї осені повилазили опеньки. Прямо по всій території. Такі гарні, маленькі, свіженькі. Мені сусідка провела цілу екскурсію)) А у мене жодної нема. Кажу, ти їх туди садила, чи розкидувала спори? Ні, каже. Сама не знаю де взялися. Я б теж не проти такого "лісу" під будинком, але знаю що гриби затягують на себе весь бруд, всі вихлопи з машин, всю хімію, то навіть не знаю, чи можна то їсти За опеньки мовчу, тримаюсь і мовчу. Бо майже кожен день десь отаке . Це біля всього деревʼяного в більшості, але і по газону теж купками є , і в клумбах . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз