Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

24 хвилини тому, allanek сказав:

В мене з "Євою" якось не склалось. Кілька разів намагалась щось там замовити і кожного разу, то в наявності не було, хоч на сайті казало, що є, то ще щось. "Розетка" виявилась лояльнішою, включно з доставкою. 

У нас в Гостомелі на ринку маленький магазин  і там же точка видачі...мені подобається переглянути сайт, почитати, порівняти і замовити...трекінг дуже гарний, по наявності поки проблем не було...в 'Розетці' зараз дуже бідний асортимент того що доставляє саме 'Розетка',   це стосується дрібничок

20 хвилин тому, voglya сказав:

Що до "Єви".

Звертаю вашу увагу. У них бувають дуже вигідні акції! А потім опа! і нічна акція на те саме з нижчими цінами!

Дякую

А як ті ціни ловити???

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 хвилин тому, irina1969 сказав:

в 'Розетці' зараз дуже бідний асортимент того що доставляє саме 'Розетка',   

А до війни, пам'ятаю, 400грн заплатив за річну доставку і "граєшся" хоч кожен день ті кур'єри під ворота привозили замовлення.

Іра, я "дядю Сашу" з помідорами знайшла на Ютубі та прочитала, що він місцева знаменитість😄

Там коментарі не менш цікаві, чим саме відео.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Добре що він на ютубі, бо я немаю тік- тока, а для настрою люблю його слухати😀

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, irina1969 сказав:

бо я немаю тік- тока,

В мене його теж нема і не було ніколи. Але на вдарених головою тік-токерш надивилась, поки їздили в Київ перед тим, як поїхати. Чомусь вони люблять шматок дороги біля Макдоналдсу на Подолі, як з набережної на Сагайдачного виїжджаєш. Чи тому, що там світлофор довгенький, чи антураж гарно виглядає, але поки стоять на світлофорі, то таке виробляли, то дупами з автівки висовувались, то навпаки, цицьками. І ще не просто на телефон себе знімають, а верещать  обов'язково. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, allanek сказав:

В мене його теж нема і не було ніколи. Але на вдарених головою тік-токерш надивилась, поки їздили в Київ перед тим, як поїхати. Чомусь вони люблять шматок дороги біля Макдоналдсу на Подолі, як з набережної на Сагайдачного виїжджаєш. Чи тому, що там світлофор довгенький, чи антураж гарно виглядає, але поки стоять на світлофорі, то таке виробляли, то дупами з автівки висовувались, то навпаки, цицьками. І ще не просто на телефон себе знімають, а верещать  обов'язково. 

Ось тому треба жити в лісі ні дуп, ні цицьок,  ні вереску тиша та спокій, пташки, мишки та білки👌

не хо казати, а от в мої роки)) але я просто сприймаю це як різновид психічної хвороби/ розлад...не ,ну по молодості/ п'яні можна " побешкетувати" , 🤪але коли це система то біда- біда((

Я в своєму житті пережила і емо, і готтів, і  пару років касплеїв, але то було нормально, так людина себе шукала...ну комусь для цього треба дупу голу виставити у вікно

• Сумно 1
Посилання на коментар

3 часа назад, voglya сказал:

Що до "Єви".

Звертаю вашу увагу. У них бувають дуже вигідні акції! А потім опа! і нічна акція на те саме з нижчими цінами!

У мене така бідося з Аліекспрессом. Шукаю, шукаю - знайшла саме дешеве, тільки замовила, хоп! на завтра воно взагалі в безцінь....

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, allanek сказал:

А до війни, пам'ятаю, 400грн заплатив за річну доставку і "граєшся" хоч кожен день ті кур'єри під ворота привозили замовлення.

Іра, я "дядю Сашу" з помідорами знайшла на Ютубі та прочитала, що він місцева знаменитість😄

Там коментарі не менш цікаві, чим саме відео.

Ой, оцей Богданович - це ж цитатник всіх огородників. У нас як весна, то всі ржуть і його цитують "нічого не буду садити, бо хто його їсть?"😂

2 часа назад, allanek сказал:

Ну Шо його казать, коли воно канЄшна(с), або ще, яке ж воно кончЄне(с). Через це теж Тік-току не маю. У мене до нього якась відраза. Може там і є щось хороше, але він для мене - платформа для схиблених на моді, красі і лакшері житті 

Посилання на коментар

3 часа назад, irina1969 сказал:

Дякую

А як ті ціни ловити???

Мені повідомлення приходять на пошту, здаєцця, щє й на вайбер. Але я рідко їх читаю, бо зараз якось споживання на економному рівні. Але ж пару випадків з нічними акціями вже було!

До речі, в мене теж нема тік-тока...

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...