Nic-олаевна Опубліковано: В четвер в 19:04 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:04 (змінено) 7 часов назад, Сарочка сказал: Едино ще залишається не змінним, то холод від стекла . Або змиритися доведеться мені з тім, що до лютого буде втрата листа, а там він вже почне нових виганяти і за Лето на сонечку відростивши все, що втратив. Аня, якщо у вас холодне підвіконня, то земля в горщику просто льодяна, бо завжди волога. Якось поміряйте температуру саме на підвіконні. Ото і буде стресом. Повітря з кімнати іде на крону тепле, а корінь холодний. Корінь спить, бо холод же, а крона хоче рости, бо тепло. І виходить що дві частини одної рослини живуть різне життя. Щоб це виправити, знайдіть на Розетці килимок для підігріву вікон. Дуже його хвалять дівчата, що вкорінюють зимою живці квітів на продаж. Я теж собі такий замовила для розсади на весну, бо у мене підвіконня дуже холодні. Змінено В четвер в 19:23 користувачем Nic-олаевна 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Панянки, може буде цікаво Раз на рік замовляю спеції однієї фірми, виробництво знаходиться в Закарпатті...7 років тому випадково в Мукачево купила на ринку їх спеції до бограчу і мені сподобались, просто сушені овочі та прянощі, нічого зайвого і ніяких гидот... зараз якраз замовила собі та доціку на рік сайт Прихований текст shop.ogorodnik.ua/23-sumishi-specij 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ух ти! Дякую. Я теж любитель спецій банками. Я стільки страв не готую, скільки спецій маю)) Кожен раз в супермаркеті собі кажу "Наташа, у тебе спеції в банках, в непочатих пакунках і під них виділено ціле відділення в пеналі. Брись від спецій))" Я отакі брала на Розетці: 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 29 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 1 годину тому, Nic-олаевна сказав: Я стільки страв не готую, скільки спецій маю)) Бачу велику банку коріандру. Ви ним часто користуєтесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз