Nic-олаевна Опубліковано: В четвер в 19:04 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:04 (змінено) 7 часов назад, Сарочка сказал: Едино ще залишається не змінним, то холод від стекла . Або змиритися доведеться мені з тім, що до лютого буде втрата листа, а там він вже почне нових виганяти і за Лето на сонечку відростивши все, що втратив. Аня, якщо у вас холодне підвіконня, то земля в горщику просто льодяна, бо завжди волога. Якось поміряйте температуру саме на підвіконні. Ото і буде стресом. Повітря з кімнати іде на крону тепле, а корінь холодний. Корінь спить, бо холод же, а крона хоче рости, бо тепло. І виходить що дві частини одної рослини живуть різне життя. Щоб це виправити, знайдіть на Розетці килимок для підігріву вікон. Дуже його хвалять дівчата, що вкорінюють зимою живці квітів на продаж. Я теж собі такий замовила для розсади на весну, бо у мене підвіконня дуже холодні. Змінено В четвер в 19:23 користувачем Nic-олаевна 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Панянки, може буде цікаво Раз на рік замовляю спеції однієї фірми, виробництво знаходиться в Закарпатті...7 років тому випадково в Мукачево купила на ринку їх спеції до бограчу і мені сподобались, просто сушені овочі та прянощі, нічого зайвого і ніяких гидот... зараз якраз замовила собі та доціку на рік сайт Прихований текст shop.ogorodnik.ua/23-sumishi-specij 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Ух ти! Дякую. Я теж любитель спецій банками. Я стільки страв не готую, скільки спецій маю)) Кожен раз в супермаркеті собі кажу "Наташа, у тебе спеції в банках, в непочатих пакунках і під них виділено ціле відділення в пеналі. Брись від спецій))" Я отакі брала на Розетці: 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Nic-олаевна сказав: Я стільки страв не готую, скільки спецій маю)) Бачу велику банку коріандру. Ви ним часто користуєтесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 3 години тому, Nic-олаевна сказав: Ух ти! Дякую. Я теж любитель спецій банками. Я стільки страв не готую, скільки спецій маю)) Кожен раз в супермаркеті собі кажу "Наташа, у тебе спеції в банках, в непочатих пакунках і під них виділено ціле відділення в пеналі. Брись від спецій))" Я отакі брала на Розетці: Також бачила ці спеції на Розетці , бо як я люблю великі банки )) Наталко, гарні спеції ? До війни ( як страшно звучить) я купляла собі спеції в Єгипті, в Шармі було 2 супермаркети мережі Carrefour от там було де розгулятись )), також великі банки, нічого в тих банках зайвого окрім спецій.... ну от зараз перейшла на ті що викладала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз