Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

7 часов назад, Сарочка сказал:

Едино ще залишається не змінним, то холод від стекла . Або змиритися доведеться мені з тім,  що до лютого буде втрата листа, а там він вже почне нових виганяти  і за Лето на сонечку відростивши все, що втратив.

Аня, якщо у вас холодне підвіконня, то земля в горщику просто льодяна, бо завжди волога. Якось поміряйте температуру саме на підвіконні. Ото і буде стресом. Повітря з кімнати іде на крону тепле, а корінь холодний. Корінь спить, бо холод же, а крона хоче рости, бо тепло. І виходить що дві частини одної рослини живуть різне життя. Щоб це виправити, знайдіть на Розетці килимок для підігріву вікон. Дуже його хвалять дівчата, що вкорінюють зимою живці квітів на продаж. Я теж собі такий замовила для розсади на весну, бо у мене підвіконня дуже холодні.

IMG-12acddff9c13749edeb65edc6190a033-V.jpg

Змінено користувачем Nic-олаевна
  • Лайк 1
  • Дякую 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Панянки, може буде цікаво

Раз на рік замовляю спеції однієї фірми, виробництво знаходиться в Закарпатті...7 років тому випадково в Мукачево купила на ринку їх спеції до бограчу і  мені сподобались, просто сушені овочі та прянощі, нічого зайвого і ніяких гидот... зараз якраз замовила собі та доціку на рік

сайт

Прихований текст

shop.ogorodnik.ua/23-sumishi-specij

image.thumb.png.91bc1e4438d6536fce4943db7fe2a2a0.png

image.thumb.png.a2489bad3f6d7fc4e0efd22eb74c9c34.png

• Дякую 2
Посилання на коментар

Ух ти! Дякую. Я теж любитель спецій банками. Я стільки страв не готую, скільки спецій маю)) Кожен раз в супермаркеті собі кажу "Наташа, у тебе спеції в банках, в непочатих пакунках і під них виділено ціле відділення в пеналі. Брись від спецій))"

Я отакі брала на Розетці:IMG_20251206_150023.thumb.jpg.67689d91f961412db85ef487accdd7bd.jpg

IMG_20251206_145938.thumb.jpg.fba5b6b3d4500750a41187d5b85e922e.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Nic-олаевна сказав:

Я стільки страв не готую, скільки спецій маю))

Бачу велику банку коріандру. Ви ним часто користуєтесь?

Посилання на коментар

3 години тому, Nic-олаевна сказав:

Ух ти! Дякую. Я теж любитель спецій банками. Я стільки страв не готую, скільки спецій маю)) Кожен раз в супермаркеті собі кажу "Наташа, у тебе спеції в банках, в непочатих пакунках і під них виділено ціле відділення в пеналі. Брись від спецій))"

Я отакі брала на Розетці: 

Також бачила ці спеції на Розетці , бо як я люблю великі банки )) Наталко, гарні спеції ?

До війни ( як страшно звучить) я купляла собі спеції в Єгипті, в Шармі було 2 супермаркети мережі Carrefour от там було де розгулятись )), також великі банки, нічого в тих банках зайвого окрім спецій.... ну от зараз перейшла на ті що викладала

Посилання на коментар

53 хвилини тому, irina1969 сказав:

Наталко, гарні спеції ?

Я не Наталко, але теж купляла ці спеції на Розетці. Моно- перець, трави, ванільний цукор, гімалайську сіль, куркуму, солодку копчену паприку купляла. Суміші теж купляла- для м'яса, піци, супів, теж подобались. Банка чорного перцю горошком зі мною і сюди приїхала, засипаю його в млинок- запашний і "злий". Раніше замовляла якісь спеції, схожі на ті, що ти показала, в тому львівському магазину , де чай замовляла багато років і зараз замовила вже сюди. Різниці не відчула, але ціна суттєво менше була на той час. Там повинна бути суміш "томат-базилік-часник", то смачна баночка☺️

Передивилась твої фото зі спеціями- то оті баночки з зеленими кришками, то і є ті спеції, що я замовляла в магазині чаю) Світ затісний)

Мережа Carrefour є в Польщі. У Вроцлаві є. Але я не дуже велика шанувальниця цієї мережі, бо на фоні інших, ці магазини відчутно дорожчі, тож, що там зі спеціями не скажу.

Змінено користувачем allanek
Посилання на коментар

16 хвилин тому, allanek сказав:

Мережа Carrefour є в Польщі. У Вроцлаві є. Але я не дуже велика шанувальниця цієї мережі, бо на фоні інших, ці магазини відчутно дорожчі, тож, що там зі спеціями не скажу.

В туристичних країнах  завжди роблю закупи там де закупаються місцеві ,в Carrefour ( Шарм) в 99,9 % продавались товари місцевих виробників і ціни були помірно-смішні... у мене залишилось тільки пів банки кумину і ванілін

Окрім спецій завжди покупала там неймовірно-смачні  м"які сири в упаковках та масло ГХІ😪

Посилання на коментар

4 хвилини тому, irina1969 сказав:

в Carrefour ( Шарм) в 99,9 % продавались товари місцевих виробників і ціни були помірно-смішні...

Політика багатьох мереж продавати частину місцевих продуктів, звичних для тих країн, куди мережа зайшла. Так, наприклад, робить Лідл. Тому не дивує, що в Єгипті в Carrefour продають місцеві спеції. Ну і ціни орієнтовані на споживчий ринок Єгипту, де низький прожитковий мінімум. Тому не здивована, що в Польщі це недешевий магазин , а в Єгипті дешево там купляти.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...