Сарочка Опубліковано: В неділю в 13:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:31 8 годин тому, Nic-олаевна сказав: Дивує те, що людина навіть не задумується, або не здогадується що може бути інакше Людину двигає віра в те, що світ влаштований саме так і не інакше. Бо і продавчиня - це « вже спеціаліст» якій підробляє здебільшого консультантом, як вимагає того власник магазину. То якщо в покупця рідина тече рікою значить так треба , просто ,швидше переставляйте ноги. Коли зустрінуться дві людини з однаковим досвідом, то тут починається твердження, що це працює тількі так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В 31.03.2026 в 15:55, Nic-олаевна сказал: Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз? У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику? У мене такий самий стоїть - і квіткові і листові бруньки сухі((( Правда гілочки сухими не виглядають, то ж не поспішаю обрізати, сподівваюся що відіб"є сплячи бруньки і вдасться зберегти дерево. Смачний персик був. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Wolfchen сказал: У мене такий самий стоїть - і квіткові і листові бруньки сухі((( Правда гілочки сухими не виглядають, то ж не поспішаю обрізати, сподівваюся що відіб"є сплячи бруньки і вдасться зберегти дерево. Смачний персик був. Я теж дачу, шо цвіт померз весь на 100%, але якщо придивитись, то почали прокидатися листочки. Погано прокидаються, не на всіх гілках. Якщо гілочка зовсім тонка, то поки не бачу там росту, а на трошки товстіших є. Головне, щоб саме дерево не промерзло і поновилось. Дуже не хочеться викопувати доросле дерево і вирощувати заново з маленького. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз