voglya Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Cарочка, дуже дякую! Вичерпна відповідь! ШІ - льстун ще той!!! Я собі стрижку замовляла - ледь впізнала себе на фото )))) Почала писати критику на адресу ШІ і стерла! Тре не забувати, що я принаймі - користувач безкоштовної версії!!! Щодо вдалих порад, мені ШІ навіть відтінок тонального крему підібрав! А ось питала щодо викрійки моделі по фото - ну і близько не туди. Читала, шо у медицині ШІ себе добре проявляє: все ж таки накопичений, оцифрований великий обсяг інформації .... і не ткі ми вже і індивідуальності (((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 2 години тому, voglya сказав: Cарочка, дуже дякую! Вичерпна відповідь! ШІ - льстун ще той!!! Я собі стрижку замовляла - ледь впізнала себе на фото )))) Почала писати критику на адресу ШІ і стерла! Тре не забувати, що я принаймі - користувач безкоштовної версії!!! Щодо вдалих порад, мені ШІ навіть відтінок тонального крему підібрав! А ось питала щодо викрійки моделі по фото - ну і близько не туди. Читала, шо у медицині ШІ себе добре проявляє: все ж таки накопичений, оцифрований великий обсяг інформації .... і не ткі ми вже і індивідуальності (((( С моделюванням чертежей та викрійкі ( навіть самой простой) теж поки не знайшла модель яка хочь якось була б адекватною. Чі то я не можу составити правільне ТЗ . Декілько разів намагалась і отримала як в том анекдоти повне …. Ось з цім поки що прям погано. Платна версія працює кращє ( довша загальна памʼять) але теж галюцинації є,і навіть платна преміум так саме, просто кількість запросив більша Змінено 8 хвилин тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз