Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, Nic-олаевна сказав:

Дивує те, що людина навіть не задумується, або не здогадується що може бути інакше

Людину двигає віра в те, що світ влаштований саме так і не інакше. Бо і продавчиня  - це « вже спеціаліст» якій підробляє здебільшого консультантом, як вимагає того власник магазину.  То якщо в покупця рідина тече рікою  значить так  треба , просто ,швидше переставляйте ноги. Коли зустрінуться дві людини з однаковим досвідом, то тут починається твердження, що це працює тількі так. 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 31.03.2026 в 15:55, Nic-олаевна сказал:

Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз?

У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику?

У мене такий самий стоїть - і квіткові і листові бруньки сухі((( Правда гілочки сухими не виглядають, то ж не поспішаю обрізати, сподівваюся що відіб"є сплячи бруньки і вдасться зберегти дерево. Смачний персик був. 

Посилання на коментар

1 час назад, Wolfchen сказал:

У мене такий самий стоїть - і квіткові і листові бруньки сухі((( Правда гілочки сухими не виглядають, то ж не поспішаю обрізати, сподівваюся що відіб"є сплячи бруньки і вдасться зберегти дерево. Смачний персик був. 

Я теж дачу, шо цвіт померз весь на 100%, але якщо придивитись, то почали прокидатися листочки. Погано прокидаються, не на всіх гілках. Якщо гілочка зовсім тонка, то поки не бачу там росту, а на трошки товстіших є. Головне, щоб саме дерево не промерзло і поновилось. Дуже не хочеться викопувати доросле дерево і вирощувати заново з маленького.

Посилання на коментар

Шановне панство, в когось є досвід жівцювання лобеліі ? Щось в мене в край погано взійшла , тож маю всього лише один горщик з декількома рослинами . Тож або пора стригти, або зачекати тиждень і забрати верхівку на живці , є якісь секрети?

Змінено користувачем Сарочка
Посилання на коментар

6 годин тому, Сарочка сказав:

Шановне панство, в когось є досвід жівцювання лобеліі ? Щось в мене в край погано взійшла , тож маю всього лише один горщик з декількома рослинами . Тож або пора стригти, або зачекати тиждень і забрати верхівку на живці , є якісь секрети?

Ніколи її не живцювала, також цікаво...люблю любелію,  жодна садова квітка немає такого насиченого синього...в цьому році не робила, бо місця нема КАТАСТРОФІЧНО(( на наступний рік тре щось думати

Посилання на коментар

7 часов назад, Сарочка сказал:

Аня, я лобелію не живцювала, але вкорінювала б так: взяла б прозорий одноразовий харчовий лоток з кришкою, насипала б в нього 2-3 см. суміш грунт + перліт. Лобелію зрізала б, обманула в укорінювач Грандіс, посадила, дооообре обприскала теплою водичкою, щоб аж грунт пробризкати, закрила б кришку і поставила б в тепле світле місце, але щоб сонце пряме не світило.

Я так вкорінюю петунії, фуксії і бруньки волотистої гортензії. Завжди добре вкорінюється 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...