batrasvt Опубліковано: 25 квітня Поділитись Опубліковано: 25 квітня Тюльпановий рай під Ванкувером🌷 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня Масштаб посадок вражає. Краса 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня Весна в Берліні, ботсад 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня І ще ботсад Вроцлава, люблю його, він такий камерний і дуже гарний 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Товарищи садоводы, а после цветения чем садовые деревья обработать нужно, от всяких жучков/червячков!?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня В 07.05.2026 в 10:34, DimaF сказал: Товарищи садоводы, а после цветения чем садовые деревья обработать нужно, от всяких жучков/червячков!?) Энжио, Проклейм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Продовжую тему ботанічних садів . Київській ботсад. Дуже багато рослин погано перезимували, особливо експозиція гортензій, вітки рослин, родендронов. Із гарного- висаджуються нові цікаві локації, тоб то попри все ботсад має розвиток. Попалі в невеличкій дощик тож було гарно- мало народу, нема спеки, яка зазвичай в цей час. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Похід у Ботсад неочікувано перетворився на спецоперацію з захватом п’яти махрових фіалок та одного стрептокарпуса з вельми чудернацьким характером с виставки . Наш юний аграрій, який два роки спокійно вирощував кавуни для шкільних проектів з біології , раптом виявив у собі пристрасть до ніжних пелюсток і мереживних країв махрових фіалок . Потім на іншому стенді побачив ще різнокольорові веріегатни листя і такі звісно, теж треба . Сказав що забирає мою комфортабельну багатоповерхівку , яка вже вільно відпочиває до себе в кімнату, щоб на підвіконні поважно вмостилася компанія екзотичних красунь, кожна з яких потребує персонального «трону». Конечно же трон повинен бути тількі керамічний, бо ж це Фіалка! Разом із квітами додому переїхав стратегічний запас спецґрунту та добрив, бо в нашому полку садівників прибуло — і підхід тут серйозний. Дивишся на ці чудернацькі живці в нових горщиках і розумієш: кавуновий період офіційно завершено, настала ера вишуканої ботаніки, тепер у сина панує справжній квітковий драйв, колишній «баштанник» професійно чаклує над кожним листочком радиться с ШІ як його вкорінити, чім полити , для кращого результату Побачимо що з цього вийде 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 травня Поділитись Опубліковано: 11 травня Дякую за чудові фото🥰 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Панянки ви як ? Сподіваюсь все добре у всіх . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 2 години тому, Сарочка сказав: Панянки ви як ? Сподіваюсь все добре у всіх . Як пильним мішком по голові стукнута, але це мине...все добре, а якщо порівнювати з тим що могло статись (( то просто чудово Ви як ? Сподіваюсь, що інші панянки також напишуть пару слів 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Добре, підсіла на нічний шопінг в чергову повітряну( ну прям щоб літало і взривалось), це доволі азартно і не погано відволікає . А так в цілому норм . Психолог после війни нікому не завадить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 часа назад, Сарочка сказал: Добре, підсіла на нічний шопінг в чергову повітряну( ну прям щоб літало і взривалось), це доволі азартно і не погано відволікає . А так в цілому норм . Психолог после війни нікому не завадить. Шо купуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 години тому, voglya сказав: Шо купуєте? Ві не повірете. Але як так розжерлась за цю зиму , що кардінально потребує зміни в гардеробі . Це так цікаво - викинути все . Геть. І почати спочатку з новими принципами підходу до фігури. Це такі захоплюючій експеримент . що потребую геть нового гардеробу з новими умоваии до зросту та вагі . Це такі дуже цікаво . Я покі що граю в гру з Ші в передачу Зниміть це це миттєво , чі як отам вона ви 2000 називалась, але замість довбогарая з шарфом на шиї в мене Ші, і я такі підібрала капсулу одягу на літо( так не можно николи зробити якщо в ходити по магазинам насправді , бо такі це такі цікаво ) . Але я зробила це спочатку для с5ье , потім для кожной дитини яка захоплюється якімось косплеем кожна різним. Потім підтягнувся чоловік якій не хоче їхати по магазинам щоб собрати то, що я скажу ось це добре вместе, а не то як я буду це зібрати до купи( ой не кажить иені чогось бо мій чоловік завжди хоче виглядати добре , як з картинці журналу, але бляха , він просто думає що речі для цього лежать в його шафі завжди .. . І … вони такі самі зьвляються . Тож уявіть цей квест , без примерки зібрати капсулу по настрію та натхненню, ну звісно, щоб в розмір . … тож я ас інтернет покупок зі всього світу. І як раз звичайний шопінг в містом(20-50 км за ралі умовно й розваг і ) в городі це виснажлива подія . З якой ничого майже не можно отримати окрема розрозенних випадкових речей. . Ну і імпульсівни покіпкі так само трапляються, але однозначно меньше . Мене здивувала що закриття повне гардеробу на літо це всього лішь 12 речей. В мен5 завжди було більше. Десь втрічі на сезон . Тож Мені цікавий експеріме6т- якщо створити капсулу одягу. Дийсно можно обмежитися мінімум речей Змінено 3 години тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Сарочка сказал: Сарочка, ви не припиняєте дивувати! Скільки в Вас ще тих талантів!!! Як є бажання поділитись - мені дуже цікаво! Вже чула/читала, що дівчата таке роблять, і їм подобаєцця, але сама не пробувала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Щоб побавити товариство - очередной байкой недолугий окулярки акт 1 Хроніки одного сну, або Як я перевірила окуляри silhouette на міцність Усе починалося максимально невинно. Вечір, затишок, ліжко. Я, як вихована й інтелігентна людина, вирішила почитати (або погортати стрічку) перед сном. Окуляри на носі — повна готовність до культурного відпочинку. Але у підсвідомості були інші плани. Організм сказав: «О, опція "сон" доступна! Активуємо негайно!» І знеструмив мене за секунду. Коли я відкрила очі й почула цей підозрілий хрускіт, у голові промайнула лише одна думка: «Будь ласка, хай це буде суха гілка під вікном, а не моє бачення світу». Але ні. Окуляри вирішили змінити свою геометрію і прийняли форму мого затишного бочка. Оправа виглядала так, ніби її переїхав іграшковий трактор, а дужки дивилися в різні боки, як закохані на першому побаченні акт 2 Далі почався найцікавіший квест. Салон оптики. Я приходжу, протягую їм цей «шедевр сучасного мистецтва» і дивлюся на майстра очима кота з Шрека. «Скажіть вони житимуть? Повернете їм стан "тільки з вітрини"?» — німо питала вся моя істота. Консультант в магазині сказав та тут трещина жеж і почав їх гнуть . Я визватила свою окуляри з цупких рук і кажу ви вже звільнили майстера що мені зламав попередни , тож ви хотите бути наступною хто купить мені нову оправу ? Якщоб я хотіла б їх полагодити сама я б це зробила , але ж Ж клята Жпетія каже що трещини нема але потрібе6 станок тож відправте мои окуляри покі ви мені лінзи не поломали до майстра . Але на цей раз під опис . В якому вже буде вказано що ви їх намагались посхчінити з ходу . І ось цей тиждень — це просто окрема комедія: Кожен день ти думаєш: «Ремонтують чи вже замовляють панихиду за моєю оправою?» Світ навколо стає трохи розмитим і загадковим. Ти чекаєш на той самий дзвінок з оптики, як на найважливіший доленосний сигнал у житті. - ми знов все зламали . За цей час я шукала нову оправу в яку хочаб не зламани лінзи встпумять . Бо лінзи вдвічі дорожчі за оправу. Акт 2 Життя «в окулярах» vs «без окулярів» Взагалі, це дивовижне відчуття. Коли ти в окулярах — ти такий чіткий, серйозний живець, бачиш кожну дрібницю, контролюєш цей світ. А потім ти їх знімаєш (або, як у моєму випадку, розплющуєш очі після сну і розумієш, що вони під тобою)... і все! Магія зникає. Світ миттєво перетворюється на акварельний живопис у стилі імпресіонізму. Люди стають просто приємними кольоровими плямами, проблеми втрачають чіткі контури, а кіт здалеку здається просто пухнастим пуфиком (поки не закричить, що хоче їсти). Я дістала пару для чітання . Але ж я вже побувала в прогрессівних окулярах і без ніх навіть в побуті навіть не бачішь чіста та картопля чі ні. .через 6 днів я примудрилась вкласти об капельний пол ці зміни окуляри , бо не зручно їх було тримати в руці і постійно вдягати , благо величезни подряпини були внизу лінзи і ще два дні я жила ще і з такими окулярами . Коротше, мораль історії: «силует» під час сну має бути самотнім в чохле. Я не думала що мені вирівнюють оправу , бо вона виглядала дуже жахливо , після того як я на ней поспала . Але, на диво. 150 грн 10 днів очікування і я знов маю нормальну оправу . Тож історія оповідання окуляри витримали не тількі що на них сіли, на них навіть спали повертаючись в різни боки . І вони не зважаючи не безоправність та дуже тендітний абріс оправи змогли мені це пробачить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, voglya сказав: Сарочка, ви не припиняєте дивувати! Скільки в Вас ще тих талантів!!! Як є бажання поділитись - мені дуже цікаво! Вже чула/читала, що дівчата таке роблять, і їм подобаєцця, але сама не пробувала. Я не зовсім зрозуміла що саме подобається . Як гроши витратить чі як одяг підібрати ? Чі то як відівлікатися шопінгом під час обстрилів саме ( тут такі є нюанси на мою думку ) . Вибачаюсь за попередній допис бо редактор телефону його зробив дивовижним - напхав купу цифр та змінив велику частину літер . Смішно і соромно одночасно Змінено 1 година тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 1 час назад, Сарочка сказал: Я не зовсім зрозуміла що саме подобається . Як гроши витратить чі як одяг підібрати ? Чі то як відівлікатися шопінгом під час обстрилів саме ( тут такі є нюанси на мою думку ) . Вибачаюсь за попередній допис бо редактор телефону його зробив дивовижним - напхав купу цифр та змінив велику частину літер . Смішно і соромно одночасно Цікавить як ви це робили, сам процес, як формулювали. І що отримали. Щодо зміни розміру - як же це важко! 52, АІТ, пєрєходний возраст... Важко сприймати зміни в собі. Та ще й на фоні всього. Я навіть взимку до Манзяка записувалась. Не рекламую! Здаєцця, сам все знаєш, але ніт! Чогось та не врахував. Схудла менше, ніж хотіла. Але з урахуванням того, що набирала вагу (по-трошки, не глобально за місяц, за рік 3-4 кг), то будь-яка цифра схуднення в радість! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз