Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

Товарищи садоводы, а после цветения чем садовые деревья обработать нужно, от всяких жучков/червячков!?)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 07.05.2026 в 10:34, DimaF сказал:

Товарищи садоводы, а после цветения чем садовые деревья обработать нужно, от всяких жучков/червячков!?)

Энжио, Проклейм

• Дякую 1
Посилання на коментар

Продовжую тему ботанічних садів . Київській ботсад. Дуже багато рослин погано перезимували, особливо експозиція гортензій, вітки рослин, родендронов. Із гарного- висаджуються нові цікаві локації, тоб то попри все ботсад має розвиток. Попалі в невеличкій дощик тож було гарно- мало народу, нема спеки, яка зазвичай в цей час. 

IMG_6413.jpeg

IMG_6415.jpeg

IMG_6339.jpeg

IMG_6342.jpeg

IMG_6347.jpeg

IMG_6359.jpeg

IMG_6366.jpeg

IMG_6374.jpeg

IMG_6399.jpeg

IMG_6398.jpeg

IMG_6411.jpeg

IMG_6412.jpeg

IMG_6392.jpeg

IMG_6391.jpeg

IMG_6385.jpeg

IMG_6347.jpeg

IMG_6336.jpeg

IMG_6337.jpeg

IMG_6338.jpeg

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Похід у Ботсад неочікувано перетворився на спецоперацію з захватом п’яти махрових фіалок та одного стрептокарпуса з вельми чудернацьким характером с виставки .
 Наш юний аграрій, який два роки спокійно вирощував кавуни для шкільних проектів з біології , раптом виявив у собі пристрасть до ніжних пелюсток і мереживних країв махрових фіалок .  Потім на іншому стенді побачив ще різнокольорові веріегатни листя і такі звісно, теж треба . Сказав що забирає мою комфортабельну багатоповерхівку , яка вже вільно відпочиває до себе в кімнату, щоб  на підвіконні поважно вмостилася компанія екзотичних красунь, кожна з яких потребує персонального «трону». Конечно же трон повинен бути тількі керамічний, бо ж це Фіалка!
 Разом із квітами додому переїхав стратегічний запас спецґрунту та добрив, бо в нашому полку садівників прибуло — і підхід тут серйозний. Дивишся на ці чудернацькі живці в нових горщиках і розумієш: кавуновий період офіційно завершено, настала ера вишуканої ботаніки, тепер у сина панує справжній квітковий драйв, колишній «баштанник» професійно чаклує над кожним листочком радиться с ШІ як його вкорінити, чім полити , для кращого результату Побачимо що з цього вийде 

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...
2 години тому, Сарочка сказав:

Панянки ви як ? Сподіваюсь все добре у всіх .

Як пильним мішком по голові стукнута, але це мине...все добре, а якщо порівнювати з тим що могло статись (( то просто чудово

Ви як ?

Сподіваюсь, що інші панянки також напишуть пару слів

• Лайк 3
Посилання на коментар

Добре, підсіла на нічний шопінг в чергову повітряну( ну прям щоб літало і взривалось), це доволі азартно і не погано відволікає . А так в цілому норм . Психолог после війни нікому не завадить. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Сарочка сказал:

Добре, підсіла на нічний шопінг в чергову повітряну( ну прям щоб літало і взривалось), це доволі азартно і не погано відволікає . А так в цілому норм . Психолог после війни нікому не завадить. 

Шо купуєте?

Посилання на коментар

3 години тому, voglya сказав:

Шо купуєте?

Ві не повірете. Але як так розжерлась  за цю зиму , що кардінально потребує зміни в гардеробі .  Це так цікаво - викинути все . Геть. І почати спочатку з новими принципами підходу до фігури. Це такі захоплюючій експеримент .  що потребую геть нового гардеробу з новими умоваии до зросту та вагі . Це такі дуже цікаво .   Я покі що граю в гру з Ші  в передачу  Зниміть це  це миттєво , чі як отам вона ви 2000 називалась, але замість довбогарая з шарфом на шиї в мене Ші, і я такі підібрала капсулу одягу на літо( так не можно николи зробити якщо в ходити по магазинам насправді , бо такі це такі цікаво ) .  Але я зробила це спочатку для с5ье , потім для кожной дитини яка захоплюється якімось косплеем  кожна різним. Потім підтягнувся чоловік якій не хоче їхати по магазинам щоб собрати то, що я скажу ось це добре вместе, а не то як я буду це зібрати до купи( ой не кажить иені чогось бо мій чоловік завжди хоче виглядати добре , як з картинці журналу, але бляха , він просто думає що речі для цього лежать в його шафі завжди .. . І … вони такі самі зьвляються . Тож уявіть цей квест , без примерки зібрати капсулу по настрію та натхненню, ну звісно, щоб в розмір . … тож я ас інтернет покупок зі всього світу. І як раз звичайний шопінг в містом(20-50 км за ралі умовно й розваг і ) в городі це виснажлива подія . З якой ничого майже не можно отримати окрема розрозенних випадкових речей.  . Ну і імпульсівни покіпкі так само трапляються, але однозначно меньше . Мене здивувала що закриття повне гардеробу на літо це всього лішь 12 речей.  В мен5 завжди було більше.  Десь втрічі на сезон . Тож Мені цікавий експеріме6т- якщо створити капсулу одягу. Дийсно можно обмежитися мінімум речей

Змінено користувачем Сарочка
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Сарочка сказал:

Сарочка, ви не припиняєте дивувати! Скільки в Вас ще тих талантів!!!

Як є бажання поділитись - мені дуже цікаво! Вже чула/читала, що дівчата таке роблять, і їм подобаєцця, але сама не пробувала.

Посилання на коментар

Щоб побавити товариство - очередной байкой недолугий окулярки  

акт 1 

Хроніки одного сну, або Як я перевірила окуляри silhouette  на міцність

Усе починалося максимально невинно. Вечір, затишок, ліжко. Я, як вихована й інтелігентна людина, вирішила почитати (або погортати стрічку) перед сном. Окуляри на носі — повна готовність до культурного відпочинку.

Але у підсвідомості були інші плани. Організм сказав: «О, опція "сон" доступна! Активуємо негайно!» І знеструмив мене за секунду.

Коли я відкрила очі й почула цей підозрілий хрускіт, у голові промайнула лише одна думка: «Будь ласка, хай це буде суха гілка під вікном, а не моє бачення світу». Але ні. Окуляри вирішили змінити свою геометрію і прийняли форму мого затишного бочка. Оправа виглядала так, ніби її переїхав іграшковий трактор, а  дужки дивилися в різні боки, як закохані на першому побаченні

акт 2

Далі почався найцікавіший квест. Салон оптики. Я приходжу, протягую їм цей «шедевр сучасного мистецтва» і дивлюся на майстра очима кота з Шрека.

«Скажіть вони житимуть? Повернете їм стан "тільки з вітрини"?» — німо питала вся моя істота.

Консультант в магазині сказав та  тут трещина жеж і почав їх гнуть . Я визватила свою окуляри з цупких рук і кажу ви вже звільнили майстера що мені зламав попередни , тож ви хотите бути наступною хто купить мені нову оправу ? Якщоб я хотіла б їх полагодити сама я б це зробила , але ж Ж клята Жпетія каже що трещини нема але потрібе6 станок тож  відправте мои окуляри покі ви мені лінзи не поломали до майстра .  Але на цей раз  під опис . В якому вже буде вказано що ви їх намагались посхчінити з ходу . 

І ось цей тиждень — це просто окрема комедія:

Кожен день ти думаєш: «Ремонтують чи вже замовляють панихиду за моєю оправою?»

Світ навколо стає трохи розмитим і загадковим.

Ти чекаєш на той самий дзвінок з оптики, як на найважливіший доленосний сигнал у житті. - ми знов все зламали .  За цей час я шукала нову оправу в яку хочаб не зламани лінзи встпумять . Бо лінзи вдвічі дорожчі за оправу. 
Акт 2 

Життя «в окулярах» vs «без окулярів»

Взагалі, це дивовижне відчуття. Коли ти в окулярах — ти такий чіткий, серйозний живець, бачиш кожну дрібницю, контролюєш цей світ.

А потім ти їх знімаєш (або, як у моєму випадку, розплющуєш очі після сну і розумієш, що вони під тобою)... і все! Магія зникає. Світ миттєво перетворюється на акварельний живопис у стилі імпресіонізму. Люди стають просто приємними кольоровими плямами, проблеми втрачають чіткі контури, а кіт здалеку здається просто пухнастим пуфиком (поки не закричить, що хоче їсти). Я дістала пару для чітання . Але ж я вже побувала в прогрессівних окулярах і без ніх навіть в побуті навіть не бачішь чіста та картопля чі ні. .через 6 днів я примудрилась вкласти об капельний пол ці зміни окуляри , бо не зручно їх було тримати в руці і постійно вдягати , благо величезни подряпини були внизу лінзи і ще два дні я жила ще і з такими окулярами . 

Коротше, мораль історії: «силует» під час сну має бути самотнім в чохле. Я не думала що мені вирівнюють оправу , бо вона виглядала дуже жахливо , після того як я на ней поспала . Але, на диво. 150 грн 10 днів очікування і я знов маю нормальну оправу .
Тож історія  оповідання окуляри витримали не тількі що на них сіли, на них навіть спали повертаючись в різни боки . І вони не зважаючи не безоправність та дуже тендітний абріс оправи змогли мені це пробачить 

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, voglya сказав:

Сарочка, ви не припиняєте дивувати! Скільки в Вас ще тих талантів!!!

Як є бажання поділитись - мені дуже цікаво! Вже чула/читала, що дівчата таке роблять, і їм подобаєцця, але сама не пробувала.

Я не зовсім зрозуміла що саме подобається . Як гроши витратить чі як одяг підібрати ? Чі то як відівлікатися шопінгом під час обстрилів саме ( тут такі є нюанси на мою думку )  . Вибачаюсь за попередній допис бо  редактор телефону його зробив  дивовижним - напхав купу цифр та змінив велику частину літер . Смішно і соромно одночасно

Змінено користувачем Сарочка
Посилання на коментар

1 час назад, Сарочка сказал:

Я не зовсім зрозуміла що саме подобається . Як гроши витратить чі як одяг підібрати ? Чі то як відівлікатися шопінгом під час обстрилів саме ( тут такі є нюанси на мою думку )  . Вибачаюсь за попередній допис бо  редактор телефону його зробив  дивовижним - напхав купу цифр та змінив велику частину літер . Смішно і соромно одночасно

Цікавить як ви це робили, сам процес, як формулювали. І що отримали.

Щодо зміни розміру - як же це важко! 52, АІТ, пєрєходний возраст... Важко сприймати зміни в собі. Та ще й на фоні всього. Я навіть взимку до Манзяка записувалась. Не рекламую!  Здаєцця, сам все знаєш, але ніт! Чогось та не врахував. Схудла менше, ніж хотіла. Але з урахуванням того, що набирала вагу (по-трошки, не глобально за місяц, за рік 3-4 кг), то будь-яка цифра схуднення в радість! 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...