Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

16 годин тому, Сарочка сказав:

Не хочу завершати день на поганий ноті.

І такі , якщо ми в болоті , є правило - не впадати в паніку і триматися на якомусь рівні. Займаємо чиїмось руці та голову. Це складно, бо « Все пропало, все помремо»   Ми всі точно помремо, але це буде не завтра. 
В житті нашому буденному,  це означає- що життя продовжується попри все.
 І…. Треба мати сегодні все, що є сьогодні. Це квіти, метеликі. Їх час інший - ще меншій, ніж наш , день для них-  це всесвіт. Люблю метеликів , то до пари к світильнику  якій я показувала раніше знайшла в пральню  ось таку красуню. 

Три години з  самого ранку довбалась її встановкой. Привиредлива красуня, чи то я з руками , які трясуться , ніяк не могла закрутити 4 болта, бо жоден не попадав в отвір.. 

коли   прочитала Ваш допис чомусь зразу подумала про друге "Я" вітражів ( вночі не знайшла фото), краса в деталях, картинка яка ніколи не набридає, бо вона нестатична...якось воно перегукується з нашим життям, ну для мене так точно, просто цю красу в дрібничках треба мати бажання бачити і в деяких випадках навіть через силу 

image.thumb.png.5b296e542fe6ddda7a49e76308a099a7.pngimage.thumb.png.97c564cbbd7863e604e6f859bb887ac7.pngimage.thumb.png.682bf54af2c1b0f05de3af47f2a3e09f.png

• Дякую 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, irina1969 сказав:

просто цю красу в дрібничках треба мати бажання бачити і в деяких випадках навіть через силу 

image.thumb.png.682bf54af2c1b0f05de3af47f2a3e09f.png

Навіть знаю, звідки в тебе оці дрібнички😉, бо в мене теж є такі). І розлучатись я з ними нізащо не була згодна. А ще з "дрібничок" ось цей папірус. Він був в іншій рамі (фото3). Папірус забрали з собою. В Польщі вирішили, що залишимо його в польській квартирі, поїхали в Ікею та вибрали раму. І зрозуміли, що "такая корова нужна самому"(с). Я про те, що від рами залежить багато і річ, яка була в тебе перед очима не один десяток років, стала виглядати по-іншому. І на наш погляд другий варіант рами тут пасує більше (фото4). Як би там не було, але вона знову з нами😄

0-02-05-5774cfeac8f040b7f2c72fa757b2aa477c98387c72812eb2b91e6cbf481b8385_33b4bbaef374b877.jpg

Изображение 1039.jpg

Изображение 1041.jpg

0-02-05-67c489f9b1492c226eda31f20cea24fd31fa9d503fc834a79d5b30d881720dd0_65601ad3da1c5d36.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

22 хвилини тому, allanek сказав:

Навіть знаю, звідки в тебе оці дрібнички😉, бо в мене теж є такі). І розлучатись я з ними нізащо не була згодна. А ще з "дрібничок" ось цей папірус. Він був в іншій рамі (фото3). Папірус забрали з собою. В Польщі вирішили, що залишимо його в польській квартирі, поїхали в Ікею та вибрали раму. І зрозуміли, що "такая корова нужна самому"(с). Я про те, що від рами залежить багато і річ, яка була в тебе перед очима не один десяток років, стала виглядати по-іншому. І на наш погляд другий варіант рами тут пасує більше (фото4). Як би там не було, але вона знову з нами😄

з Дахаба)) це частина..друга частина у мене з Чехії...мій топографічний кретинізм закинув нас в містечко, де розташована дуже відома фабрика кольорового скла, а там був магазин а далі я вже мало що пам"ятала🤣

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, irina1969 сказав:

а далі я вже мало що пам"ятала🤣

Оце саме небезпечне, коли попадаєш в такі крамнички чи місця, що славляться цими дрібничками. Бо стаєш, наче цей смайлик :crazy: і добре, якщо трохи схожий, в більшості випадків, то по повній 🙃. Але кожна така "дрібничка", це спогад і більшою частиною, спогад гарний 

• Дякую 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, allanek сказав:

Оце саме небезпечне, коли попадаєш в такі крамнички чи місця, що славляться цими дрібничками. Бо стаєш, наче цей смайлик :crazy: і добре, якщо трохи схожий, в більшості випадків, то по повній 🙃. Але кожна така "дрібничка", це спогад і більшою частиною, спогад гарний 

я з подорожей ніколи не привозила сувеніри, навіть магнітики )) от от дрібнички в квартиру /будинок аж бігом...зараз це і спогади,❤️ і унікальні речі 

і про кіно це фільм, який мене завжди витягує

• Дякую 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...