Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

Будиночки бачу різдвяні). По живцям в нас Наташа та Іра. Якщо світло вимкнули в них, то з'являться , коли включать. Але живці зараз робити, як на мене, то хибна думка. Королівська, здається, то кімнатна рослина і догляд за нею відрізняється від зональних чи ампельних. Пам'ятаю її в бабусі по листю та гарним квітам. І листя в неї не має того специфічного запаху, як в зональних.

Я, взагалі, свою ампельну  збираюсь так і залишити в кашпо на терасі. Бо тут не розумію ще їх поведінку. Поки з'ясувала, що 40 градусну спеку переносять погано, листя наче плавиться по краях. Чи збирається вона, взагалі, зимувати, то питання для мене. Бо зараз квітне і вкрилася купою нових китиць з бутончиками.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я черенкувала тільки зональну, черенкувала в аргоперліті весною...читала, що кущі треба обновляти і 4-х річний кущ вже вважається старим...викопувати/ заносити на зимівлю треба по погоді, голоне щоб не обмерзли...я свої ще на вулиці тримаю, бо вони квітнуть як навіжені...в цьому році залишу не більше 6 кущів, щоб було що черенкувати, бо хо розбавити свої білі іншими кольорами ( черенки вже замовила😇) зимувати будуть в будинку, в технічній кімнаті.

Залишилось дочекатись Наталку

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...