Nic-олаевна Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 7 часов назад, Сарочка сказал: Едино ще залишається не змінним, то холод від стекла . Або змиритися доведеться мені з тім, що до лютого буде втрата листа, а там він вже почне нових виганяти і за Лето на сонечку відростивши все, що втратив. Аня, якщо у вас холодне підвіконня, то земля в горщику просто льодяна, бо завжди волога. Якось поміряйте температуру саме на підвіконні. Ото і буде стресом. Повітря з кімнати іде на крону тепле, а корінь холодний. Корінь спить, бо холод же, а крона хоче рости, бо тепло. І виходить що дві частини одної рослини живуть різне життя. Щоб це виправити, знайдіть на Розетці килимок для підігріву вікон. Дуже його хвалять дівчата, що вкорінюють зимою живці квітів на продаж. Я теж собі такий замовила для розсади на весну, бо у мене підвіконня дуже холодні. Змінено 16 годин тому користувачем Nic-олаевна 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз