Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, karbo сказав:

Хлібопічка 0,4 кВт тоді як електродуховка 2 кВт потужності. Саме тому духовка дає стабільний гарний вихід. 

Єнергозбереження останні що мене хвилює . Зараз ні то ні то коректно не працює. До речі , зараз більше користуюсь духовкою, бо хлібопічка зараз взагалі не актуальна- воно збивається  з програми, тому цей девайс зараз прям взагалі не на часі . Іноді я допікаю в газовой духовці і ось тут познаю всі кругі ада- термометр не збігається, все знизу горить.випечка суха як кирпич становится за мить.  Не можна зменшити температуру менший ніж 200 градусів по факту. Це жах, але і таке буває

Змінено користувачем Сарочка
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Привіт, повернуся до теми відкривання кришок Твіст

Мені гарно допомагає ось такий аксесуар - не знаю як його назвати правильно

Коврик чи серветка

Кілька років тому невістка подарувала чуючи що я кожного разу кликала чоловіка або сина щоб відкрити банку

І дійсно - вона працює, не скажу що на всі 💯, але відсотків на 80 точно

IMG_8410.jpeg

• Дякую 1
Посилання на коментар

І я поділюся. Може кому знадобиться.

Влітку в'ялила кабачки (та і цукіні теж)  - хотіла зробити салатом з якоюсь оцетовою заливкою . Не зробила, просто кинула в морозильну камеру. Тепер маю собі новий суперфуд. Обов'язковий  до заморозки в мене червоний/жовтий перець, а тепер ще додам в'ялені кабачки. Звісно, як буде в нас електроенергія, кабачки, морозилки, будинки, життя...

((( Це пишу для себе, бо часто забуваю як шо робила: різати десь 1-1,2 см, можна великими пластинами - в'ялений з морозилки добре ріжеться. От скількии в'ялила - вже і не пам'ятаю, але не до сухого.

• Лайк 2
Посилання на коментар

9 часов назад, batrasvt сказал:

Привіт, повернуся до теми відкривання кришок Твіст

Мені гарно допомагає ось такий аксесуар - не знаю як його назвати правильно

Коврик чи серветка

Кілька років тому невістка подарувала чуючи що я кожного разу кликала чоловіка або сина щоб відкрити банку

І дійсно - вона працює, не скажу що на всі 💯

Спеціальний ключ чи серветка працюють тоді, коли в руках банально вистачає сили натиснути чи повернути, як на мене. Якщо це магазинна банка з будь-чим, то я її відкриваю без будь-чого, все легко. А от якщо це домашня консервація, то тут уже дуже важко. Або в ідеалі прошу чоловіка, або негарний але дієвий метод - піддіти ножем до бульку (тут уже писали). І кришку я використовую після ножа знову, нічого їй не робиться. Ну, хіба що дуже сильно штрикати і пошкодити внутрішнє напилення. Але всеодно ці кришки у мене улюблені і намагаюсь використовувати тільки їх

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 годин тому, voglya сказав:

І я поділюся. Може кому знадобиться.

Влітку в'ялила кабачки (та і цукіні теж)  - хотіла зробити салатом з якоюсь оцетовою заливкою . Не зробила, просто кинула в морозильну камеру. Тепер маю собі новий суперфуд. Обов'язковий  до заморозки в мене червоний/жовтий перець, а тепер ще додам в'ялені кабачки. Звісно, як буде в нас електроенергія, кабачки, морозилки, будинки, життя...

((( Це пишу для себе, бо часто забуваю як шо робила: різати десь 1-1,2 см, можна великими пластинами - в'ялений з морозилки добре ріжеться. От скількии в'ялила - вже і не пам'ятаю, але не до сухого.

Я в цьому році також випадково с кабачками молодими зробила нову заготовку. Я їх молодимі ( плотними) обсмажила в духовці і склала по пакетам. В такому випадку текстура збереглася, зробила с розмороженими один раз рагу, і ось недавно гратен ( щось тупу запеканкі шарамі) результат вполне годна варіація- як зі свіжими.  До того, смажени зберігала тількі кольца ( вже готові с сіллю, спеціями) так теж норм. Але шматочки потребують меньше места. І пакет ( зіп)потрібно брати порціонний . Я написала чуть більше чем було потрібно, тому не вдобно вийшло в цьому плані.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...