90BCO Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 Только что, US7IGN сказал: а ви впевнені що це не софтова проблема? що має трапитися щоб той TMS фізично згорів? Я мав на увазі, якби проц був BGA, то існувала імовірність відвалу "шарів". Тепер, звісно - тільки софт... Мені одному хочеться плату відмити ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 27 хвилин тому, 90BCO сказав: Я мав на увазі, якби проц був BGA, то існувала імовірність відвалу "шарів". Тепер, звісно - тільки софт... Мені одному хочеться плату відмити ? Та там копалися непочатий край - живлення, металізація прохідних отворів... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 Якщо корозія, то я б взагалі на це час не витрачав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 15 минут назад, US7IGN сказал: Якщо корозія, то я б взагалі на це час не витрачав Ну, хоча б пропаяти/відмити плату треба, імхо.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 1 годину тому, US7IGN сказав: Якщо корозія, то я б взагалі на це час не витрачав Бачив у @porterlvвідео, де він сварився на китайців, за те, що каніфоль за собою не витирають) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 Тільки що, МакДо сказав: Бачив у @porterlvвідео, де він сварився на китайців, за те, що каніфоль за собою не витирають) флюс то інше. корозія завжди залишається і питання часу коли знову вилізе. але плата з цієї теми не виглядає погано. почати треба чи всі напруги є та правильні, та що бігає між процом та пам'яттю. чи взагалі обмін йде. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 5 годин тому, МакДо сказав: відео, де він сварився на китайців Мабуть, ви про це: 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2024 20 часов назад, vovam2007 сказал: Реболл - не проблема. Скажіть, будь ласка, що поміряти - це я теж можу Ну шо??? Напруги живлення на плату ідуть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2024 1 година тому, Dalet сказав: Ну шо??? Напруги живлення на плату ідуть? ні, спочатку ребол 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vhamraev Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 вітаю всіх, інвертор PowMr 10.2квт, при включенні міської мережі з явилася помилка 09, 11 штук транзисторів NCEP15T14 пробиті, ті що залишилися 9 штук цілі, і 4 штуки JT075N065WED теж пробиті ті що залишились цілі, вся обв язка з низькоомних резисторів ціла, між + та - там де підключається акб показує КЗ, підкажіть чого це так могло статись, що ще треба перевірити? дякую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентин Бандус Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 4 часа назад, vhamraev сказал: вітаю всіх, інвертор PowMr 10.2квт, при включенні міської мережі з явилася помилка 09, 11 штук транзисторів NCEP15T14 пробиті, ті що залишилися 9 штук цілі, і 4 штуки JT075N065WED теж пробиті ті що залишились цілі, вся обв язка з низькоомних резисторів ціла, між + та - там де підключається акб показує КЗ, підкажіть чого це так могло статись, що ще треба перевірити? дякую У меня та же хрень была, еще и бмс минуснул, гребаные китайцы, кстати после обращения на завод плату новую скоро должны выслать, но я перешел на дейку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vhamraev Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 16 часов назад, Валентин Бандус сказал: У меня та же хрень была, еще и бмс минуснул, гребаные китайцы, кстати после обращения на завод плату новую скоро должны выслать, но я перешел на дейку. а як ви зверталия на завод? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентин Бандус Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 21 час назад, vhamraev сказал: а як ви зверталия на завод? sueemmax@qq.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валентин Бандус Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 После обращения на завод, написал продавцу на алик, стыковал их, и они выслали мне новую плату. скоро сниму свою для опытов 10.2 powmr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vhamraev Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 теж наче домовився з китайцями про нову плату, чекаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vhamraev Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 (змінено) може хтось вирішив в чому проблема з цими інверторами, кажуть бракована партія зайшла, ті що були виготовлені з шостого по десятий місяць 2024, я поміняв всі транзистори що вийшли з ладу, пропрацював 10хв, ток заряду був 40А, і все знову те саме помилка 09 Змінено 18 грудня 2024 користувачем vhamraev Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 8 годин тому, vhamraev сказав: може хтось вирішив в чому проблема з цими інверторами, кажуть бракована партія зайшла, ті що були виготовлені з шостого по десятий місяць 2024, я поміняв всі транзистори що вийшли з ладу, пропрацював 10хв, ток заряду був 40А, і все знову те саме помилка 09 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 Казав один мій знайомий, що проблема не в інверторі, вірніш не в залізі, а в прошивкі. Може десь збрешу, але наче в певних режимах, мозги надають команду на закриття транзистора, пізніше ніж проключає струм на зустріч. Тому так відбувається. Бо елементна база там як правило з хорошим запасом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 19 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2024 1 час назад, HumanKM сказал: Казав один мій знайомий, що проблема не в інверторі, вірніш не в залізі, а в прошивкі. Прошивку можна вилікувати, але ніт. Не прошивка. Десь міжшарові з'єднання на платі глючать. Таке майже неможливо знайти, на жаль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vhamraev Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня прислали китайці нову плату, і прислали плату процесора, все замінив, пропрацювало 3 дні і знову вийшов з ладу, знову помилка 09, не знаю шо робити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 6 часов назад, vhamraev сказал: прислали китайці нову плату, і прислали плату процесора, все замінив, пропрацювало 3 дні і знову вийшов з ладу, знову помилка 09, не знаю шо робити Ще раз ремонтуйте. Треба три рази 1 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 13 годин тому, vhamraev сказав: все замінив, пропрацювало 3 дні і знову вийшов з ладу "Миші кололись і плакали, але все-одно продовжували їсти кактус".... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: В неділю в 10:37 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:37 В 11.01.2025 в 06:09, Dalet сказал: Ще раз ремонтуйте. Треба три рази То неправильний інвертор просто. Тут новий прикол - ти ж чув про ALLURE PRIME інвертора - ті ж самі NEXT - POWmr Daxtrome та інші назви Так ось - якщо на інвертор від NEXT накатати Allure Prime - то одразу все стає набагато краще. Користувачі можуть вже не боятись що взяли те саме лайно але у 3 рази дорожче. Але з гарантією 3 роки😂😂😂 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В неділю в 20:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:19 9 часов назад, dneprstab сказал: То неправильний інвертор просто. Тут новий прикол - ти ж чув про ALLURE PRIME інвертора - ті ж самі NEXT - POWmr Daxtrome та інші назви Так ось - якщо на інвертор від NEXT накатати Allure Prime - то одразу все стає набагато краще. Користувачі можуть вже не боятись що взяли те саме лайно але у 3 рази дорожче. Але з гарантією 3 роки😂😂😂 Вольтронікі з люксами в нього мабуть не пішли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: учора в 10:17 Поділитись Опубліковано: учора в 10:17 А є ститистика по jsdsolar ? Бо взяв собі J5500HPC, перебитися поки дею не куплю, бо одночасно соняшне поле на 500В та дею не потягну фінансово, а в мого 108В максимум. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз