BAV_Lug Опубліковано: 15 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 15 вересня Почав фарбувати фасад 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 03.08.2025 в 12:46, BAV_Lug сказав: Це скоріше питання довговічності в сенсі того що осб не потребує якогось уходу в майбутньому. А от за дошкою потрібен догляд. І не так він і прогинається, взяв 18 мм + перемичкі додаткові між лагами Нагадую це просто госпблок. "Говнільня" )) як її називає дружина. а нащо було плиту заливати, щоб потім зверху закрити ОСБ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, ho4u_pizzu сказал: а нащо було плиту заливати, щоб потім зверху закрити ОСБ? Гарне питання на яке в мене немає більш-менш адекватної відповіді )) Так вийшло )) Да і в темі вже писав, що плита вийшла не дуже рівною (до 5 см перепад, криворукі вуйки її заливали). Ну і мій провтик з виводом комунікацій теж дався в знаки. Під осб я їх зміг перенести куди треба. Змінено 3 години тому користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 хвилин тому, BAV_Lug сказав: Гарне питання на яке в мене немає більш-менш адекватної відповіді )) Так вийшло )) Да і в темі вже писав, що плита вийшла не дуже рівною (до 5 см перепад, криворукі вуйки її заливали). Ну і мій провтик з виводом комунікацій теж дався в знаки. Під осб я їх зміг перенести куди треба. просто я думаю схожий "будиночок" будувати, думав плиту робити, а тут дивлюсь що у вас такий апгрейд. Доречі, робітників в НП шукали? бо у мене сусід бетонними роботами займається..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз